Σελίδα 672 από 1002 ΠρώτηΠρώτη ... 172272372472572622632642652662668669670671672673674675676682692702712722772872972 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 13.421 έως 13.440 από 20021

Θέμα: ΑΕΞΑΡΑ

Το avatar του χρήστη Nikolaos_Kokkinos

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    9.196
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.716 φορές σε 6.360 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΑΕΞΑΡΑ

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Cobain_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γκοοοοοολ η μανα αεκ.Ολική ανατροπή.Ερχονται
    Αυτοι ερχονται πριν την αναπτυξη, Μαζι η μετα ;
    "Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.172
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.112 φορές σε 2.588 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Nikolaos_Kokkinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτοι ερχονται πριν την αναπτυξη, Μαζι η μετα ;
    Μαζί αφού το δεξί χέρι του Αντωνάκη είναι ο δικηγόρος του Μελισανίδη και αυτός που κανόνισε τα ντιλ, την αποφυγή προστίμων για φορολογικές παραβιάσεις και κατασχέσεων του Μελισανίδη

Devotion Το avatar του χρήστη vasilis-thrylos7

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Thanks
    4.054
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.584 φορές σε 2.485 μηνύματα
    Ignore User

Εδειξε χαρακτηρα η αεκαρα στα ντερμπι με τον Ηροδοτο.
    Επομενη προκληση οι τιτανομαχιες με το Θουκυδιδη.
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Το avatar του χρήστη Nikolaos_Kokkinos

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    9.196
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.716 φορές σε 6.360 μηνύματα
    Ignore User

Χαχαχαχα Θυελλα Ραφηνας!!

Με ποιον παιζει; Με τον Απαγορευτικο Αποπλου;
    "Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

consigliere (12-12-13)

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

+ΧΩCE MAKAPE+

Ψωμιάδης: "Με έχει καταστρέψει η π...α, η γ...η ΑΕΚ"!

Με ύβρεις εναντίον της ΑΕΚ και με μαρτυρίες για "εικονικά τιμολόγια" και "σάκους με λεφτά", ξεκίνησε κανονικά την Παρασκευή 13/12 η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη για την υπόθεση υπεξαίρεσης ποσού ύψους 21,5 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η δίκη του προσωρινά κρατούμενου στις φυλακές του Κορυδαλλού, Μάκη Ψωμιάδη, για την υπόθεση της ΑΕΚ, ξεκίνησε την Παρασκευή με την εξέταση του πρώτου μάρτυρα κατηγορίας. Πρόκειται για τον υπάλληλο του ΣΔΟΕ, κ. Μυκονιάτη, ο οποίος μίλησε για εικονικά τιμολόγια που εξέδιδε ο απών κατηγορούμενος Αντώνης Κατσαρός, για εργασίες στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στους Θρακομακεδόνες.
    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Ελευθεροτυπίας", ο υπάλληλος του ΣΔΟΕ κατέθεσε μεταξύ άλλων:
    "Ο κ. Κατσαρός δήλωνε εργολάβος αλλά δεν είχε βιβλία, εργαλεία ή μηχανήματα. Τίποτα. Ηταν ένα πρόσωπο που είχε σχέση με την ΠΑΕ -ήταν πορτιέρης στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας- και πιθανώς είχε σχέση με το Μάκη Ψωμιάδη. Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ Μάκης Ψωμιάδης, με τον διευθύνοντα σύμβουλο Χαρίλαο Ψωμιάδη του Γεωργίου, πήγαιναν σάκους με χρήματα στην τράπεζα. Υποτίθεται πως ενημέρωναν τον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ. Παρών ήταν και ο Κατσαρός. Ουσιαστικά τροφοδοτούσαν το λογαριασμό και την ίδια στιγμή γινόταν ανάληψη, χωρίς καν να γίνει καταμέτρηση χρημάτων, πράγμα που ήταν λάθος από πλευράς της τράπεζας. Τα χρήματα έμεναν ελάχιστα στο λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ".
    Ο κ. Μυκονιάτης επεσήμανε ότι παρά τα τιμολόγια, για τα οποία εκδόθηκαν επιταγές που φαίνονται ότι επεστράφησαν ατύπως, αλλά σε μεταγενέστερο χρόνο έχουν εισπραχθεί, κανένα έργο δεν πραγματοποιήθηκε τελικά στους Θρακομακεδόνες. Υποστήριξε τέλος ότι οι εικονικές συναλλαγές είχαν στόχο να καλύψουν την πληρωμή του ΦΠΑ ύψους περίπου 2 εκατ. ευρώ, τις οποίες θα έπρεπε να πληρώσει η ΠΑΕ για τις αναμεταδόσεις αγώνων του Champions League.
    Η υπεράσπιση πάντως, αμφισβήτησε έντονα την ύπαρξη χρημάτων σε σάκους, καθώς όπως ανέφερε ο μάρτυρας, δεν γνωρίζει το ακριβές ποσό ή αν ανοίχθηκαν οι σάκοι.
    Η εξέταση του υπαλλήλου του ΣΔΟΕ ξεκίνησε με καθυστέρηση, καθώς και σήμερα η υπεράσπιση ζήτησε να ανακληθεί η προηγούμενη απόφαση για την παράσταση πολιτικής αγωγής, εξαιτίας της απόφασης της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ. Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα, ενώ ο Μάκης Ψωμιάδης ζήτησε νέα διακοπή προκειμένου να παρασταθεί ο βασικός του συνήγορος, Γιάννης Ηρειώτης, που έχει δηλώσει αποχή. "Είμαι ο βασικός κατηγορούμενος και όλοι έχετε στρέψει το βλέμμα σας πάνω μου. Τον παρακαλάω κάθε μέρα να έρθει, δεν με νοιάζουν οι διαμάχες σας. Έχω μόνο τον κ. Μυλωνόπουλο και έχετε στραφεί όλοι εναντίον μου", είπε ο Μάκης Ψωμιάδης, ενώ λίγο αργότερα, το αίτημά του απορρίφθηκε, με τον πρόεδρο του δικαστηρίου να σχολιάζει ότι δεν υπάρχει καμιά διαμάχη μεταξύ των παραγόντων της δίκης.
    Ο Μάκης Ψωμιάδης είπε τότε, πως "ο κ. Ηρειώτης ήταν και στις προηγούμενες δίκες και ξέρει την υπόθεσή μου. Κάθομαι να με δικάσετε αλλά θέλω τον υπερασπιστή μου και το δικαίωμα στη δίκαιη δίκη". Ο πρόεδρος του απάντησε: "Ανεχόμαστε τα πάντα για να σας διευκολύνουμε". "Εγώ υποφέρω περισσότερο κύριε πρόεδρε", ήταν η τελευταία κουβέντα του κατηγορούμενου.
    Νωρίτερα, σε μια ολιγόλεπτη διακοπή και με αφορμή μια συζήτηση που είχαν ο δικηγόρος της πολιτικής αγωγής, Χάρης Οικονομόπουλος με μάρτυρα-υπάλληλο του ΣΔΟΕ, ο Μάκης Ψωμιάδης εξερράγη και ειπώθηκαν τα εξής:
    Ψωμιάδης: "Χαρούλη κάνεις μάθημα στους "σδοϊτες";
    Συνήγορος υπεράσπισης: "Έλα ρε Μάκη..."
    Ψωμιάδης: "<i>Όχι έλα, όχι έλα... Στα 57 μου θα με κάνει αδελφή ο Οικονομόπουλος; Οχι! Δεν έχω πάρει τίποτα. Με έχει καταστρέψει η πουτάνα, η γαμημένη η ΑΕΚ και καταστράφηκε και η%

Νερόμιλος Το avatar του χρήστη kouzoulo

Thanks
    13.442
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.907 φορές σε 5.427 μηνύματα
    Ignore User

Παιδιά, πήγα στο γήπεδο με Ηρόδοτο. Καθόμουν με τους αεκτζήδες, το είχα υποσχεθεί σε ένα φίλο, τι να κάνω; Η απόλυτη κατάντια ρε. Σε όλο το ματς τα είχαν με τον διαιτητή. Η συνήθεια που έγινε λατρεία.

Απέναντι υποτίθεται ήταν οι οπαδοί του Ηρόδοτου. Αρκίντια, παιδιά. Δικοί μας ήταν, οι μισοί από αυτούς φόραγαν κόκκινα. Φώναζαν και το "Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό" Τα παλιόπαιδα, ούτε τα προσχήματα δεν κράτησαν. Κάποια στιγμή πήγαν να μπουν και στο γήπεδο, δεν κατάλαβα γιατί.

Υπήρχε και κάτι που μου έκανε θετική εντύπωση βέβαια. Τα συνθήματά τους. Τα περισσότερα για να μην πω όλα δεν περιείχαν βρισιές, μνια, γμήσια κλπ. Δεν ξέρω αν είναι πάντα έτσι οι ΑΕΚτζήδες ή μόνο εδώ, αλλά μου άρεσε αυτό εμένα προσωπικά.

Κατά τα άλλα γαμιούνται τα παιδιά.
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sadi (14-12-13)

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kouzoulo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά, πήγα στο γήπεδο με Ηρόδοτο. Καθόμουν με τους αεκτζήδες, το είχα υποσχεθεί σε ένα φίλο, τι να κάνω; Η απόλυτη κατάντια ρε. Σε όλο το ματς τα είχαν με τον διαιτητή. Η συνήθεια που έγινε λατρεία.

Απέναντι υποτίθεται ήταν οι οπαδοί του Ηρόδοτου. Αρκίντια, παιδιά. Δικοί μας ήταν, οι μισοί από αυτούς φόραγαν κόκκινα. Φώναζαν και το "Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό" Τα παλιόπαιδα, ούτε τα προσχήματα δεν κράτησαν. Κάποια στιγμή πήγαν να μπουν και στο γήπεδο, δεν κατάλαβα γιατί.

Υπήρχε και κάτι που μου έκανε θετική εντύπωση βέβαια. Τα συνθήματά τους. Τα περισσότερα για να μην πω όλα δεν περιείχαν βρισιές, μνια, γμήσια κλπ. Δεν ξέρω αν είναι πάντα έτσι οι ΑΕΚτζήδες ή μόνο εδώ, αλλά μου άρεσε αυτό εμένα προσωπικά.

Κατά τα άλλα γαμιούνται τα παιδιά.

Ψαλμωδίες είχαν ;

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.968 φορές σε 14.480 μηνύματα
    Ignore User

Άλλαξα γνώμη. Θέλω αυτό το σούργελο σύντομα στην Α' εθνική. Να τους βουλώσουμε ό,τι τρύπα έχουν και δεν έχουν.

€ΛΑΤ€.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Οντως νικησε η αεκ.

Σε ακόμη ένα παιχνίδι η ΑΕΚ δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της, αλλά ξεπέρασε το εμπόδιο του Αστέρα Βάρης στο ΟΑΚΑ (1-0) για την 4η αγωνιστική της 1ης φάσης του Κυπέλλου Γ' Εθνικής. Με σκόρερ τον Μπρέσεβιτς η Ενωση πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά.
    Κι εγω νομιζα οτι κανατε πλακα.
    Καταφερε,χωρις να φαει γκολ,να νικησει το μεγαθηριο (που δε χρειαζεται αστερια στη φανελα για να δειξει ευρωπαικες διακρισεις,επειδη ειναι αστερι απο μονο του),τον Αστερα πολλα Βαρυς.
    Οντως ερχονται... [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

12. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Rena για αυτό το μήνυμα:

VALVERDES_7 (15-12-13), voskos_7 (15-12-13)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.000
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.420 φορές σε 19.029 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rena Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

14. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (16-12-13)

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Βαζω να δω βολευ (τον Ολυμπιακο) και τι βλεπω?1-2 χανει εντος εδρας η αεκ.

Και τα παλικαρια αρχισαν ηδη να πεφτουν...

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Ο Ζόρντι Γκενς και η ΑΕΚ βρήκαν κοινό τόπο και συμφώνησαν να λύσουν τη συνεργασία τους, με την Ένωση να ικανοποιεί το αίτημα του Ισπανού πασαδόρου ο οποίος είχε ζητήσει να αποδεσμευτεί για να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.Ο Γκενς συναντήθηκε με τους παράγοντες της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ μετά το νικηφόρο αγώνα με την Παναχαϊκή (3-1) προκειμένου να μπουν οι υπογραφές, ενώ δεσμεύτηκε να μην ενισχύσει άλλη ελληνική ομάδα έως το τέλος της περιόδου.
    .

Έλα άρχισαν πάλι οι καλοπληρωτές;
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Ignore User

Ρε μαλάκες, φτιάξατε κύπελλο Γ' Εθνικής, το φτιάξατε στα μέτρα σας για να πάρετε τον πιο εύκολο τίτλο στην ιστορία σας, και καταφέρατε να αποκλειστείτε? Χαχαχαχαχα!!!
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...

18. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον differance για αυτό το μήνυμα:

Paneas (31-12-13), Reds (31-12-13), voskos_7 (31-12-13)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.000
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.420 φορές σε 19.029 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    51. Η ΑΕΚ έχει δώσει την ευκαιρία σε ομάδες της Γ Εθνικής, πριν πάει, να διακριθούν στον θεσμό του κυπέλου.
    Πιστή στις παραδόσεις:
    Πίνω κάτι ωραία, ώρες - ώρες: Στο δρόμο θα την άφηνα την Πυθία...
    Μετά την Λαμία και τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, ο Αγροτικός Αστέρας, προστίθεται στο πάνθεον των μεγαθήριων που στερούν έναν τίτλο που δικαιωματικά θα ανήκε στην ΑΕΚ, έστω και σε ερασιτεχνικό επίπεδο...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

20. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

differance (31-12-13), Reds (31-12-13), sirkostas (31-12-13)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.335
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.976 φορές σε 15.084 μηνύματα
    Ignore User

ατιμη παραγκα. κανονικα επρεπε να γινει απευθειας στεψη του κυπελλου στην αεκ. απορω τι τηλεοπτικα θα πουλησουν τωρα....

λιγο μυαλο δεν εχετε ρεεεεεεεεεε;
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Άτυχοι οι Αεκτζήδες.. Παίζουν μέρα - μεσημέρι, που να σβήσουν φώτα..

23. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Reds για αυτό το μήνυμα:

8PYLOS (02-01-14), BrazHlias (01-01-14), sirkostas (31-12-13)

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Ignore User

Oι πυρσοί της Αγιά Σοφιάς δε θα σβήνουν ποτέ

ΧΟ ΧΟ ΧΟ Το avatar του χρήστη 8PYLOS

Thanks
    2.202
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.549 φορές σε 1.565 μηνύματα
    Ignore User

Κάντε ρε ένα Κύπελλο Νέας Φιλαδέλφειας και Χαλκδηδόνας να σηκώσει κούπα ο Μελιτζανίδης!!!
    ...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Ignore User

Μα σε αυτό θα συμμετέχει και ο Ατρόμητος (καθότι έχει συγχωνευθεί με τη Χαλκηδόνα) και θα τους πηδήξει

ΧΟ ΧΟ ΧΟ Το avatar του χρήστη 8PYLOS

Thanks
    2.202
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.549 φορές σε 1.565 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μα σε αυτό θα συμμετέχει και ο Ατρόμητος (καθότι έχει συγχωνευθεί με τη Χαλκηδόνα) και θα τους πηδήξει

Ε, τότε να κάνουμε ένα Κύπελλο με ομάδες Νοτίων Προαστίων Αττικής! Βάρη, Ραφήνα κλπ. τους έχει για πλάκα το αεκάκι! Δεν μπορεί, θα το σηκώσει αυτό. Μη μου πεις ότι η Σαρωνίδα ή η Παλαιά Φώκαια έχει συγχωνευτεί με κανέναν, γιατί θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο!
    ...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...

Σελίδα 672 από 1002 ΠρώτηΠρώτη ... 172272372472572622632642652662668669670671672673674675676682692702712722772872972 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές