Δεν τον μπίνουμε, πολεμαμε τον Dude που μας μπινει τις μπύρες.
Beer και κίνηση.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ολοι σας και μόνος μου ρε... ήδη έχω πιεί μία... 12άδα...![]()
There is a Dude in town
Εφυγα, παω να πιω κατι δίψασα. Καλό βράδυ.
Να ειστε αγαπησιάρηδες στους οπαδους της Τιμημένης Πληγωμένης Βυζαντινής Αρχόντισσας. Να δείξετε επιπεδο παλιοπαιδα.
panahs7 (15-10-13)
Ρε τι γέλιο έχουν αυτά τα αεκάκια... Τους δουλεύει ακόμα και η ...google!!!
Πάω σε site κιτρινόμαυρων αισθημάτων να διαβάσω ένα θέμα για την ακρίβεια [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Και τι βλέπω: ανάμεσα στις απαντήσεις, μια διαφήμιση της google διαφημίζει το εξής:
Παράγκα και στην google???
![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
voskos_7 (15-10-13)
sadi (17-10-13)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Νίκο, δεν ξέρω αν το θυμάσαι, ή αν το ξέρεις, αλλά, μιλάμε επίσης, για τον ίδιο πρόεδρο που θα έδινε μετοχές στον κόσμο, κάπου το '92, όπου και το μόνο που πήγε βάσει εξαγγελιών ήταν τα λεφτά, που "πέσανε", από τον κόσμο, κανονικά...
Μόνο ο Ζαραλίκος, το θυμόταν και το είχε πει δημόσια, σε εντελώς άσχετο χρόνο, βέβαια...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Προχώρα ρε ΑΕΚΑΡΑ! Καμια ομαδα Σουπερλιγκας δεν εχει ριξει 3 γκολ στον θρυλικό Αηνικόλα!
The Dude (21-10-13)
Καλά, κορόιδευε εσύ!
Αν φέτος πετάει 3άρες, του χρόνου με Μάνταλο μέσα που θα φτάσει η ταρίφα των γκολ?
The Dude (21-10-13)
Εχεις δίκιο Κώστα. Του χρόνου με Μάνταλο και την Αγια Σοφιά μισοέτοιμη καλά θα κάνουμε να τρέμουμε την οργή της Πληγωμένης Βυζαντινής Αρχόντισσας.
Εγώ λέω ν' αρχίσουμε να ρωτάμε μήπως υπάρχει αδριατική λίγκα και στο ποδόσφαιρο και να ετοιμαζόμαστε να τη κάνουμε σιγά σιγά, για ν' αποφύγουμε την επέλαση του Τίγρη.
sadi (20-10-13)
Πωπω Κώστα ξερογλύφεται. Ποια αδριατική Λίγκα ρε πιο μακρια, στη Λατινική Αμερική να μη μας βρει!
Και εκατον δύο μη σου πω Κοσμά
Γελάτε εσείς, δε βλέπετε το κιτρινόμαυρο τσουτσουνάμι που έρχεται να σας ξεπλύνει... με μπροστάρη τιγρέα και Δελλογεωργεομάνταλους θα σας πάρει και θα σας σηκώσει. Προτείνω μαζί με το πρωτάθλημα γάμα (τα) εθνικής να της δώσουμε και της σούπαλίγδας για τα επόμενα 10 χρόνια και να μην αναγκαστούμε να κοντράρουμε το θεριό το ανήμερο.
(Ε ρε καργιόλια, να κάνει καμιά μπινιά η κληρωτίδα και μας βγάλει αντιπάλους στο κύπελλο να δείτε γούστα... το καβλί θα περάσει από τους κροτάφους και θα δεθεί κόμπος στο μαλλί.)
There is a Dude in town
Toυ χρόνου (ίσως, εάν ανέβει η αεκάρα) μπορεί. Για φέτος δεν προβλέπεται. Εξάλλου αυτή συμμετέχει στο δικό της κυπελλάκι (κύπελλο Γ' εθνικής)![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Άνοιξε τα φτερά της η Αεκαρα... Άκου 3-0.. Και χωρίς παράπονα στην διαιτησία..![]()
Πού μωρή αεγκάρα; Ελα να δεις που όλος ο πλανήτης έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό και του τρέχουν σάλια σαν να έχει πάθει εγκεφαλικό!
Κουτόχορτο τώρα και με εισαγωγές γιατί δε φτάνουν τα αποθέματα της Ελλάδας για τούτους τους τύπους...
There is a Dude in town
Bookmarks