Αρχική Δημοσίευση από
anderson
Δυστυχώς Μανώλη, αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια που μας μαστίζει σαν οπαδούς του Ολυμπιακού... Και αναφέρομαι στην εξάρτησή μας από τα αποτελέσματα των άλλων... Ωραία, μπράβο στο άρθρο44, νίκησε. Και; Επειδή νίκησε το άεκ πρέπει να νικήσουμε κι εμείς; Αλλα παιχνίδια τα μεν άλλα τα δε, άλλες οι ομάδες, άλλα τα κίνητρα, άλλες οι συνθήκες και οι συγκυρίες. Ξέρω πολλούς γαύρους που ψιλομούδιασαν χθες, όχι για την νίκη αυτή καθ'αυτή του 44, αλλά γιατί τους έπιασε ένα κόμπλεξ του τύπου "κι εγώ; θέλω κι εγώ!". Δεν λέω καλό είναι να σου δίνεται κίνητρο να νικήσεις, όμως αυτός είναι λάθος τρόπος αντιμετώπισης και οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα στο τέλος. Απόψε αν ΔΕΝ κερδίσει ο Ολυμπιακός στο Μεστάγια, πολλοί θα εκνευριστούν , ακόμα και με ισοπαλία. Τί κι αν η Βαλένθια είναι μια κλάση καλύτερη ομάδα από την σημερινή Μίλαν, τί κι αν παίζουμε στην έδρα της; Η νικάμε ή μουρμουράμε...
Και για να θυμίσω και μερικά πραγματάκια... Η Ρόμα (του ομίλου μας ντε) που δεν μας άρεσε η ισοπαλία στην έδρα της και ορθώς δεν μας άρεσε γιατί μπορούσαμε την νίκη, πήγε μέσα στο Μιλάνο και νίκησε 1-2 αυτό το γεροντικό έκτρωμα που θέλει να λέγεται Μίλαν. Στην συνέχεια, έριξε και 7 στην Κατάνια... Αυτή η Ρόμα λοιπόν, ΔΕΝ είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου μας. Είναι η Βαλένθια, την οποία αντιμετωπίζουμε απόψε... Από την άλλη, η Μίλαν, αν δεν ήταν σε αυτόν τον όμιλο παρωδία, δύσκολο το έκοβα να περνούσε με την μπάλα που παίζει. Βρήκε όμως μπροστά της τον Σέσκουλα, τον Μέγκουλα και τον Χλιμίντζουρα και φυσικά καθάρισε την πρόκριση από νωρίς...
Ετσι για να συνειδητοποιούμε τον βαθμό δυσκολίας του ενός και του άλλου ομίλου...
Και κάτι τελευταίο... Την Τύχη ΔΕΝ μπορείς την πουτάνα να την πιέσεις να σε βοηθήσει... αν το θέλει, το κάνει αν όχι, άστα να πάνε. Δεν φτάνει που όλα της πάνε όπως τα θέλει το άεκ, έρχονται και τα άλλα αποτελέσματα όπως τα θέλει. Πάλι ισοπαλία ο άλλος αγώνας και με 7β. μπορεί και να περάσει χωρίς να χρειάζεται άλλον!!!! Θυμίζω ότι προσφάτως έχουμε αποκλειστεί με 10β. και παλαιότερα με 9... οπότε, ας χαλαρώσουμε, να απολαύσουμε τον Ολυμπιακό μας, να μας ενδιαφέρει ΜΟΝΟ αυτός και προχωράμε...
Bookmarks