ΜΟΥΡΑΤΗΣ (23-04-13)
Διακανονισμούς με το Ελληνικό Δημόσιο μπορεί. Όταν όμως εμπλέκεται η Ευρωπαϊκή Ένωση, το μπούλο
(απόδειξη η UEFA που τους πέταξε πέρσι εκτός Εuropa League ενώ τα δικά μας τα λαμόγια τους έκαναν δεκτούς στο πρωτάθλημα)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (23-04-13)
Πάντως αυτό ήταν Θεία Δίκη. Πήραν άδεια με πλαστά πιστοποιητικά και αγωνίστηκαν εντελώς παράνομα και με το έτσι θέλω στο πρωτάθλημα, υποβιβάζονται καθαρά αγωνιστικά και εντός των γηπέδων, όπως αρμόζει σε μια "ηθική" πρωταθλήτρια![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
συμφωνώ με όσα γράψατε , και για γίνει και δίκαιο , θα πρέπει να γίνει γενικό, δηλαδή η νομοθεσία να εφαρμοστεί για όλλους.
Αρα στο συμπέρασμα χρωστάς , δεν έχει ιστορική ομάδα και μαλακίες πας ασάλιωτος .
Και για τον ΘΡΥΛΟ έτσι ? μπήκες στο γήπεδο ? για τον οποιοδήποτε λογο , οχι αφαίρεση βαθμών και δικες και αρχιδιές , χαιρετάς την κατηγορία απλά πράγματα γρήγορα και έντιμα...
sirkostas (24-04-13)
Ό,τι είναι σωστό, ισχύει για όλους... Η μόνη ομάδα που μπορεί να φωνάζει γιατί έχει φάει όλη την νομιμότητα στη μούρη, είναι ο Ηρακλής.
Και πρέπει αν έρθει η ώρα να βρεθούμε σε αυτή τη θέση, να πάρουμε το δρόμο που μας πρέπει και όχι να ψάχνουμε τι είχε γίνει όταν στην ΕΠΟ ήταν πρόεδρος ο Μωυσής...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι Ενωσίτες πλεον τον Απρίλιο θα τον λένε Downπρίλιο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Πηγή: aek1924.grΟ Ανδρέας Δημητρέλος έχει σκοπό να εξαντλήσει κάθε νομική δυνατότητα, ώστε η ΑΕΚ να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ έχει μελετήσει εξονυχιστικά την έφεση που έχει καταθέσει στην ΕΠΟ και η οποία θα συζητηθεί αύριο, Τετάρτη 24 Απριλίου, ώστε να αποδείξει ότι κακώς ο Τριτσώνης διέκοψε τον αγώνα κόντρα στον Πανθρακικό.
Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΠΑΕ θα συνεχίσει να εξετάζει όλα τα δεδομένα και ετοιμάζει καταγγελία σε βάρος του Άρη για την προσπάθεια που κάνει να υπαχθεί στο άρθρο 99, συμπεριλαμβάνοντας στον φάκελό του υποχρεώσεις προς ποδοσφαιριστές και προπονητές.
Αυτό αποτελεί παραβίαση του ΚΑΠ, κάτι που σημαίνει ότι ο Άρης θα έπρεπε να είχε χάσει αρκετούς αγώνες, καθώς θα έπρεπε να έχουν σταματήσει να ορίζονται. Αυτό είναι και το σημείο στο οποίο θα εστιάσει η Ένωση, ώστε να προχωρήσει την υπόθεση, μετά την ολοκλήρωση του «αγώνα» της στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.
Aυτά από την "ηθική" πρωταθλήτρια.
voskos_7 (24-04-13)
differance (24-04-13)
Περιμένουμε εναγωνίως![]()
Στάσου, μύγδαλα!!! Μην πηδάτε έτσι, μαζικά, από το καράβι, θα έχουμε κανένα ατύχημα.«Αφήνω την Original στα παιδιά μου. Εδώ και καιρό παρακολουθώ με ιδιαίτερη λύπη μου την κατρακύλα της ΑΕΚ που στο διάβα της κοντεύει να παρασύρει και την Original.
Επειδή πρέπει να μπει ένα stop σε αυτό και επειδή η ιστορία της Γνήσιας Θύρας 21 χτίστηκε με αγάπη και όχι με μίσος, αφήνω την υπόθεση της σε παιδιά παλιά και νέα, με την ευχή να την οδηγήσουν ενωμένοι και μονιασμένοι, όσο πιο ψηλά γίνεται, κοντά στην ΑΕΚ και μόνο.
Δημήτρης Χατζηχρήστος»
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
sadi (24-04-13)
...είπε ο Ντον Βίτο Κορλεόνε κι έγειρε το κεφάλι αφήνοντας τη τελευταία του πνοή να χαθεί στον πρωινό σορόκο.
voskos_7 (24-04-13)
Bookmarks