Αεκάκι, σου άρεσε του βεντουζάκι;;;; Το Χαιδάρι και οι... γαϊδάροι!!!!!!!!!!! αχαχαχαχαχα
εγω λυπαμαι για τις δικες μου αποτυχιες αλλα χαιρομαι για τις αποτυχιες των βαζελο-χανουμακιδων
ετσι απλα
Αεκάκι, σου άρεσε του βεντουζάκι;;;; Το Χαιδάρι και οι... γαϊδάροι!!!!!!!!!!! αχαχαχαχαχα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
1925
Δεν προλαβαινουνε οι καημενοι οι δημοσιογραφοι να πουνε δυο μαλακιες, τους ξαναεκθετουν στο καπακι τα βαζελοχανουμια. Α, ρε ταλαιπωροι...
Αυτό το παίχτη, πόσα Καρχίρε είναι?
Ναι πρεπει να χαιρεσαι για τα χαλια των αλλων επειδή δινεται η ευκαιρια να καταλαβουν μερικοι , μερικα. Τιποτα αλλο.
Περαν τουτου η αεγκάρα έπαιζε και με αντιπαλο την παραδοση,μην το ξεχνατε. Προπερσι στο φιλικό έχασε από το Χαϊδάρι, ενώ πέρσι έφερε Χ. Δεν εχει κερδίσει ποτέ το Χαϊδάρι η αεγκάρα... Το άγχος λοιπον ήταν λογικό...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Σ'αγαπω στις χαρες και στις λυπες, μαζι σου παντα
Θρυλε γιατι με σενα ζω και αναπνεω!!!
ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!!!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Και αφου δειτε το βιντεακι και ξερασετε...πηγαιντε εδω και υπογραψτε τη διαμαρτυρια!
SEND ME AN ANGEL Scorpions
Μεγάλη εμφάνιση το 44 σήμερα... Δύο πέναλτυ, αποβολή (πάλι) του κεντρικού αμυντικού και... ΘΡΙΑΜΒΟΣ!!!!Δειτε και πώς πέφτει ο Καπάνταης στα πέναλτυ... τρεό γέλιο έχουμε τελικά...
![]()
1925
ρε κςλοφαρδοι με ενα φαουλ και προηγειστε 1-0 , μια φαση μονο ολο το 45 λεπτο
4 γκολακια επρεπε να ειχαν φαει μεχρι τωρα
Το κερδισε η Αεκ τι παιχνιδι 1-0
ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!!!
Και αφου δειτε το βιντεακι και ξερασετε...πηγαιντε εδω και υπογραψτε τη διαμαρτυρια!
Οτι και να λεμε το αεκακι πηρε το αποτελεσμα που ηθελε και ειναι με το ενα ποδι στην επομενη φαση.
Στο πιο γελοιο ομιλο του Τσουλου;Με τη Μιλαν αδιαφορη;Με απιστευτη δοση κωλοφαρδιας;
Ναι σε ολα αλλα σημασια εχει οτι το αποτελεσμα που ηθελε το πηρε....συγχαρητηρια λοιπον.
Κάποτε λέγαμε τους βάζελους κωλόφαρδους, τώρα λέμε τους αεκτζήδες...
Ετσι ειναι παιδια. Το αποτελεσμα που ζητουσε το κερδισε, δεν εχει σημασια πως, αλλα το επραξε.
Συγχαρητηρια λοιπον και ευχομαι αυτο να λειτουργησει θετικα και για εμας με την Βαλενθια.
ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!!!
Όταν η ΑΕΚ αποκλειόταν πριν δυο εβδομάδες από το Χαϊδάρι, ο Νικολαϊδης έσπευσε το επόμενο δευτερόλεπτο να καθησυχάσει τον κόσμο και να κόψει τη φόρα των ΑΡΔ δηλώνοντας "ξεχνάμε το Χαϊδάρι και κοιτάμε μπροστά".
Όταν εμείς γυρίσαμε πριν τρεις εβδομάδες από τη Ρώμη με το βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευες από μια ομάδα που ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ αυτή τη στιγμή σε ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης που παράγει πρωταθλητές κόσμου,... οι δικοί μας την έπεσαν στον Σόλιντ γιατί λέει άλλαξε τον Πατσατζόγλου (ο τραυματισμός του οποίου αποδείχθηκε εκ των υστέρων σοβαρότατος) και δεν συμπεριέλαβε στην δεκαεξάδα τον Παππά...
Και να η απαξίωση... να τα επικριτικά σχόλια... να οι φωνές στη διαπασών που ζητάν παραδειγματικά το κεφάλι του προπονητή στο πιάτο, ως σύγχρονες φωνές Σαλώμης, λες και ο Σόλιντ δεν είναι κι αυτός μέλος της ομάδας της δικής μας και δεν αξίζει κριτικής αλλά ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ.
Μπράβο στην ΑΕΚ.
Περίμενα ακόμη και στο β ημίχρονο να πάθει από τη Μίλαν αυτό που κάναμε εμείς στον Άρη προχθές, αλλά αποδείχθηκε ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ για να πεθάνει.
Και αν η Μίλαν επεδείκνυε στο σημερινό ματς τη δυναμική και την ανωτερότητα που ο Ολυμπιακός κατάφερε να επιβάλλει πριν λίγες ημέρες στο ματς με τον ΑΡΗ μετατρέποντας το 2-0 σε 2-3 μέσα σε ένα ημίωρο... θα ένιωθα ίσως λιγότερο ΜΑΓΚΑΣ για το κατόρθωμα της δικής μου ομάδας, που επιδεικτικά κάποιοι υποβάθμισαν και συσκότησαν... ασχολούμενοι με μουτζούρες και Ζωγραφιές... Αυτοί οι ίδιοι που από τις πρώτες κι όλας πρωινές ώρες θα αναλάβουν το δύσκολο έργο της αμερόληπτης και αντικειμενικής ενημέρωσης... να το εκχυδαΐσουν και να το κάνουν σαν τα μούτρα τους...
Το είδα το ματς από την αρχή ως το τέλος και έχω ξεκάθαρη και εμπεριστατωμένη άποψη για αυτό. Δεν έχει καμία απολύτως αξία στην παρούσα η δική μου κριτική, διότι το αποτέλεσμα είναι τόσο βαρύγδουπο (η νίκη της ΑΕΚ δηλαδή...) που θα την επισκιάσει έτσι κι αλλιώς...
Ασφαλώς και δεν αποδόθηκε αγωνιστική δικαιοσύνη στο σημερινό ματς αλλά αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία, ή αν θέλετε έχει όση ακριβώς σημασία είχαν δικά μας άτυχα αποτελέσματα στο παρελθόν που έχουμε πολλά τέτοια...
Αυτό που μετράει στο ποδόσφαιρο είναι το αποτέλεσμα και η Αεκ πήρε αυτό το αποτέλεσμα όχι που άξιζε, αλλά που ήθελε και προσμετράται στα συν της.
.................................................. ...
Αυτό που πληρώνουμε σαν ομάδα και μας κυνηγάει μια ζωή στην ευρώπη σαν κακός δαίμονας, είναι η γκρίνια , η μουρμούρα και η καταρολογία...
Όταν θα αποβάλουμε αυτές τις κακές μας συνήθειες, τότε θα αλλάξει η μοίρα μας θεαματικά.
Μέχρι τότε... το μόνο που θα αλλάζει εμμένοντας ηλίθια στις κακές αυτές μας συνήθειες... θα είναι ο προπονητής της ομάδας.
Ότι αλλάζει δηλαδή τα τελευταία χρόνια... τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο.
Αν καθίσεις με στραβό, το πρωί θ' αλληθωρίζεις...
Σκατά ...
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Δυστυχώς Μανώλη, αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια που μας μαστίζει σαν οπαδούς του Ολυμπιακού... Και αναφέρομαι στην εξάρτησή μας από τα αποτελέσματα των άλλων... Ωραία, μπράβο στο άρθρο44, νίκησε. Και; Επειδή νίκησε το άεκ πρέπει να νικήσουμε κι εμείς; Αλλα παιχνίδια τα μεν άλλα τα δε, άλλες οι ομάδες, άλλα τα κίνητρα, άλλες οι συνθήκες και οι συγκυρίες. Ξέρω πολλούς γαύρους που ψιλομούδιασαν χθες, όχι για την νίκη αυτή καθ'αυτή του 44, αλλά γιατί τους έπιασε ένα κόμπλεξ του τύπου "κι εγώ; θέλω κι εγώ!". Δεν λέω καλό είναι να σου δίνεται κίνητρο να νικήσεις, όμως αυτός είναι λάθος τρόπος αντιμετώπισης και οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα στο τέλος. Απόψε αν ΔΕΝ κερδίσει ο Ολυμπιακός στο Μεστάγια, πολλοί θα εκνευριστούν , ακόμα και με ισοπαλία. Τί κι αν η Βαλένθια είναι μια κλάση καλύτερη ομάδα από την σημερινή Μίλαν, τί κι αν παίζουμε στην έδρα της; Η νικάμε ή μουρμουράμε...
Και για να θυμίσω και μερικά πραγματάκια... Η Ρόμα (του ομίλου μας ντε) που δεν μας άρεσε η ισοπαλία στην έδρα της και ορθώς δεν μας άρεσε γιατί μπορούσαμε την νίκη, πήγε μέσα στο Μιλάνο και νίκησε 1-2 αυτό το γεροντικό έκτρωμα που θέλει να λέγεται Μίλαν. Στην συνέχεια, έριξε και 7 στην Κατάνια... Αυτή η Ρόμα λοιπόν, ΔΕΝ είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου μας. Είναι η Βαλένθια, την οποία αντιμετωπίζουμε απόψε... Από την άλλη, η Μίλαν, αν δεν ήταν σε αυτόν τον όμιλο παρωδία, δύσκολο το έκοβα να περνούσε με την μπάλα που παίζει. Βρήκε όμως μπροστά της τον Σέσκουλα, τον Μέγκουλα και τον Χλιμίντζουρα και φυσικά καθάρισε την πρόκριση από νωρίς...
Ετσι για να συνειδητοποιούμε τον βαθμό δυσκολίας του ενός και του άλλου ομίλου...
Και κάτι τελευταίο... Την Τύχη ΔΕΝ μπορείς την πουτάνα να την πιέσεις να σε βοηθήσει... αν το θέλει, το κάνει αν όχι, άστα να πάνε. Δεν φτάνει που όλα της πάνε όπως τα θέλει το άεκ, έρχονται και τα άλλα αποτελέσματα όπως τα θέλει. Πάλι ισοπαλία ο άλλος αγώνας και με 7β. μπορεί και να περάσει χωρίς να χρειάζεται άλλον!!!! Θυμίζω ότι προσφάτως έχουμε αποκλειστεί με 10β. και παλαιότερα με 9... οπότε, ας χαλαρώσουμε, να απολαύσουμε τον Ολυμπιακό μας, να μας ενδιαφέρει ΜΟΝΟ αυτός και προχωράμε...
1925
Συμφωνω απολυτα με τα οσα εγραψε ο Αντρεας στο τελευταιο του κειμενο...πολυ φοβαμαι οτι οι οποιες μουρμουρες θα ειχαμε σε ενα ανεπιτυχες αποτελεσμα με τη Βαλενθια θα πολλαπλασιαστουν μετα απο τη χθεσινη νικη του αρθρου 44.
Ενα πραγμα θα πω: ποσοι εδω μεσα πιστευουν οτι αν ο Ολυμπιακος ειχε κανει οτι η ΑΕΚ μεχρι το 1-0 (Νικοπολιδης σωτηριες επεμβασεις, κλπ) θα ειχε κρατησει το 1-0 ως το 94 που εληξε το ματς? Διοτι μαγκες μεχρι το 1-0, δειξαμε και εμεις οτι μπορουμε πολλες φορες να κανουμε οτι το 44 και καλυτερα. Απο κει και περα ομως, ειμαστε δυστυχως πολυ πισω απο το χθεσινο 44. Και αυτο ειναι δυσκολο να το καταπιεις, μιας και δεν εχει καμμια σχεση με κωλοφαρδιες, βουντου, και δεν ξερω εγω τι αλλο. Τοσα γαμ...α χρονια στο Τσ Λ και δειχνουμε λιγοτερη αυτοπεποιθηση, λιγοτερη συγκεντρωση και προσηλωση στο στοχο, λιγοτερη ικανοτητα να εκμεταλλευτουμε την τυχη, λιγοτερη ποδοσφαιρικη ωριμοτητα απο μια ομαδουλα με και εγω δεν ξερω ποσο μικροτερο μπατζετ απο τη δικη μας. Θελετε να μου πειτε οτι δε μας αφορα το μαθηματακι Φερερ για διαχειριση νικηφορου σκορ επι 70 κατι λεπτα? Η οτι το εχουμε μαθει?
Εγω φαρμακωθηκα χτες, θα ειμαι ειλικρινης. Και ζηλεψα.
Φιλε nev. Θεωρεις προφανως οτι η δουλεια του Φερερ στην ΑΕΚ συγκρινεται με την αντιστοιχη του Σολιντ στον Ολυμπιακο, και αρα η ανοχη στον ενα επρεπε να ειναι ιδια με την ανοχη στον αλλο. Δεν συμφωνω: α)δεν ειναι τα ιδια τα περιθωρια ανοχης ενος προπονητη που ειναι λιγους μηνες στην ομαδα με εναν που εχει ξεπερασει τον εναμιση χρονο. β)η ΑΕΚ ειναι σε συνεχως ανοδικη πορεια ποδοσφαιρικα. Δεν ισχυει το ιδιο με την παρτη μας. γ) Ο Φερερ εδωσε και ευκαιριες σε ολους και κανει μαξιμουμ χρηση των δυνατοτητων του ροστερ του χωρις να λογαριαζει τιποτε. Ο Σολιντ δεν το εκανε ποτε αυτο. δ) Ο Φερερ δουλευει σε μια ομαδα με πολυ λιγοτερες πιεσεις και απαιτησεις απο οτι ο Σολιντ. ε) Ο Φερερ δειχνει ολο και πιο ξεκαθαρα οτι εχει σαφη στρατηγικα σχεδια στο στησιμο και στις αλλαγες του, οτι εχει στοχο και συστημα. Το αντιθετο κατα την αποψη μου παρουσιαζει τις πλειστες φορες ο Σολιντ. στ) ο Φερερ εφτιαξε ο,τι εφτιαξε με ενα μπατζετ για γελια σε μια ομαδα που σωθηκε με κρατικη περεμβαση απο την πτωχευση.
Πριν απο λιγες μερες εγραφες οτι η ΑΕΚ ειναι ποδοσφαιρικη φουσκα και δημιουργημα των ΑΡΔ και οτι εμεις ειμαστε πρωτοι στο πρωταθλημα. Μηπως ηρθε ο καιρος να επανεξετασουμε αυτη την αποψη η μαλλον τη νοοτροπια που αυτη η αποψη μαρτυρα? Η εναλλακτικη λυση βεβαια (εμεις ειμαστε οι πρωτοι του χωριου, εμεις ξερουμε καλυτερα, οι αλλοι ειναι κωλοφαρδοι, εμεις ειμαστε ατυχοι, κακοδαιμονισμενοι, ματιασμενοι, κλπ) ειναι ευκολοτερη διοτι δεν προυποθετει προσπαθεια αμφισβητησης του ναρκισισμου που δυστυχως καταδυναστευει τον ΟΣΦΠ σε παρα πολλα επιπεδα.
Bookmarks