voskos_7 (22-04-13)
πωπω ποιητικός οίστρος!![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
voskos_7 (22-04-13)
Εγώ που δεν είμαι λόγιος σαν κι εσάς λέω να ζωγραφίσω κάτι με θέμα την ΑΕΚ. Ο καθένας με τα δικά του εκφραστικά μέσα.
οτι σπερανε τοσα χρονια θερισανε φετος.ομαδα τραγικη υποβιβαστηκε στους
αγωνιστικους χωρους.ασχετα που λενε τα προβατα οι οπαδοι τους οτι δυναμεις
της σιων τους εριξαν.ηταν η χειροτερη ομαδα του πρωταθληματος...
στο καλο και καλα ντερμπυ με τον ηρακλη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Οδηγούντουσαν με μαθηματική ακρίβεια εδώ που έφτασαν... Αντί να κοιτάξουν έστω και στο ελάχιστο το μαύρο τους το χάλι και να κάνουν κάτι να το διορθώσουν, έβλεπαν παντού φαντάσματα με κόκκινες παράγκες & Μασσώνους που τους κυνηγούσαν και δεν τους άφηναν να σηκώσουν κεφάλι. Και για όλα τους έφταιγε ο Ολυμπιακός. Μέσω των φυλλάδων τους, έκαναν χειρότερη προπαγάνδα & από το λαχανί μυγόφτημα του Ι5.
Ας πάνε τώρα να παίξουν στα χωράφια της Γ' Εθνικής με το Μεσολόγγι και τον Έβρο Σουφλίου μπας και βάλουν λίγο μυαλό στο κλούβιο τους κεφάλι. Δυστυχώς, στην περίπτωσή τους η βλακεία τους είναι ανίκητη. (ανέβηκε και μια ομάδα φέτος από το περιφερειακό το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, θα έχουν και συμπαραστάτη)
Στο διάολο λοιπόν και να μη μας γράφετε, αιώνιες κλάψες του ελληνικού αθλητισμού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ζήσουμε και χωρίς εσάς, όσο κι αν θέλουν να μας πείσουν οι αντικειμενικοί ότι το πρωτάθλημα θα φτωχύνει χωρίς τη θλιβερή σας παρουσία.
![]()
![]()
![]()
Back to Back...
Tου χρόνου η Αε6άρα θα γνωρίσει μεγάλες πιένες.Θα βάλουν το καλό τους το κοστούμι διότι έρχονται πολύ πολύ μεγάλα ματς που θα κόβουν την ανάσα...
Θα έχουν την τιμή να βρεθούν αντιμέτωποι με ξακουστές ανά την υφήλιο ομαδάρες όπως: Φωκικός,Καλλονή,Γιαννιτσά,Πιερικός,Εθνικός Γαζώρου,Ηρακλής Ψαχνών...
Αντε καλή τύχη στα σαλόνια της Football League. Aφιερωμένα εξαιρετικά τα παρακάτω βίντεο για να θυμάστε χανουμάκια 2 όμορφιές βραδιές της Σουπερ-Λιγκ, της πιο πάνω κατηγορίας που παίζατε κάποτε:
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
voskos_7 (22-04-13)
E καλά, η 2η μπορεί να επαναληφθεί. Και κάτι μου λέει ότι θα κληρωθούμε μαζί στο κύπελλο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Πέσε κάτω ΑΕ6αρα
γιατί έρχεται εφτάρα
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (24-04-13)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ρε δεν παίζεστε!!!!
Φόρουμ του Ολυμπιακού είναι αυτό ή φόρουμ τεχνών;
Μέσα στην έμπνευση μου είστε όλοι!!!!
Ποίηση, εικαστικές τέχνες, αρχιτεκτονική και έμπνευση άνευ προηγουμένου!
Προς στιγμήν πήγα να της λυπηθώ χτες, γιατί έχω κάτι φιλαράκια πολύ καλά που αγαπάω και είδα που έγραφαν διάφορα
και πικραμένα, και η καλή μου η καρδιά προς στιγμήν λύγισε...
Όταν όμως μετά είδα σε διάφορα σάιτ τις φωτογραφίες των παικτών της Κούλας που έκλαιγαν κι από κάτω σχόλια
αεκτζήδων ότι για όλα φταίει η παράγκα του Ολυμπιακού, ξελύγισα....
Έτσι γύφτουλες, από κάτω και να σκούζετε!!!
differance (22-04-13), sabar77 (22-04-13), sirkostas (22-04-13), voskos_7 (22-04-13)
Βλέπω πάντως ότι ήξεραν τι τους περιμένει και έχουν αρχίσει ήδη τις περιοδείες
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Coach (22-04-13), VALVERDES_7 (22-04-13), voskos_7 (22-04-13)
voskos_7 (22-04-13)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (22-04-13)
Φέρε τις merendes μαρή και βλέπε να τρώμε.
Του Γιάννη ΜεΐμαρόγλουΉμουν πολύ πιτσιρικάς -πιο πιτσιρικάς... πεθαίνεις, όπως λένε τώρα- όταν είπα στον πατέρα μου μια μέρα, ότι θέλω να διαλέξω μια ομάδα να υποστηρίζω. Δεν μπορώ να ξεχάσω το αυστηρό βλέμμα του -αυτό που δεν σήκωνε κουβέντα- όταν γύρισε και μου είπε: «Εμείς, αγόρι μου, δεν έχουμε να διαλέξουμε τίποτα. Ήρθαμε από κει. Είμαστε ΑΕΚ!» Δεν είχα τίποτα να διαλέξω και δεν διάλεξα. Ούτε τα παιδιά μου διάλεξαν ποτέ.
Είμαστε όλοι ΑΕΚ!
Αυτή η ΑΕΚ σημαδεύει από τότε τη ζωή μας. Συνδέθηκε με τις ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές της. Στην κηδεία του Γεωργίου Παπανδρέου, το ’68 θυμάμαι, κουβαλάγαμε με τον Αλαβάνο -αεκτζής κι αυτός- ένα στεφάνι από τη Μητρόπολη ως το Α΄ Νεκτοταφείο. Μεγάλη διαδήλωση, συνθήματα -τα πρώτα, ουσιαστικά, αντιχουντικά- κυνηγητό με την αστυνομία... Αλλά στις πέντε το απόγευμα ακριβώς, ήμαστε στα Φιλαδέλφεια. ΑΕΚ - Ολυμπιακός Βόλου (5-1... για να μην ξεχνιόμαστε)!
Κάπως έτσι κύλησε η ζωή μας και μετά, που ήρθαν τα κόμματα. Από τον Περισσό (τρέχαμε στο γήπεδο που ήταν δίπλα, με τον Κοτζιά, τον Νικόλτσιο, τον Λαφαζάνη, τον Στρατούλη και πολλούς άλλους, μέχρι και ο Φαράκος... ΑΕΚ ήτανε) και μετά, ο καθένας με τη διαδρομή του, στο Συνασπισμό, την ΑΕΚΑ -δεν ονομάστηκε τυχαία... ΑΕΚ της Αριστεράς- στο ΠΑΣΟΚ, στη ΔΗΜΑΡ! Κόμματα, ευτυχώς, μπορούσαμε να διαλέξουμε!
Κακά τα ψέματα, η ΑΕΚ δεν έπεσε -αν τελικά, όπως φαίνεται, πέσει- την περασμένη Κυριακή. Πέφτει συνεχώς τα τελευταία 15χρόνια! Πέφτει από τότε που... έπεσε απροστάτευτη στα χέρια όλων αυτών των ανθρώπων του παρακράτους, των νονών της νύχτας, που ασέλγησαν επάνω στην ιστορία της, που την χρησιμοποίησαν για να υλοποιήσουν τα πιο βρώμικα σχέδιά τους. Έφτιαξαν και συντήρησαν κι έναν στρατό ανεγκέφαλων, για να τον χρησιμοποιούν όταν ένοιωθαν ότι κινδυνεύουν.
Κι εμείς; Πού ήμαστε όλοι εμείς, οι προοδευτικοί αεκτζήδες; Πού ήμαστε όταν δεχτήκαμε να υπαχθεί ο σύλλογος στο άρθρο 44 και να χαριστούν, στην ουσία, όλα όσα είχαν φάει οι πρόεδροι, σε βάρος του ελληνικού λαού; Ανεχόμασταν τους απατεώνες, δεχόμασταν αδιαμαρτύρητα τους διάφορους... μεσσίες, μπας και πανηγυρίσουμε κανένα πρωτάθλημα, αντί να απαιτήσουμε την -οικονομική και παραγοντική-εξυγίανση της ομάδας μας, πληρώνοντας από τότε, αλλά με αξιοπρέπεια, το κόστος ενός νέου ξεκινήματος από τις χαμηλότερες κατηγορίες.
Τις δύσκολες αυτές στιγμές, ας σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Μας έβλαψε ίσως η διαιτησία, αλλά δεν είναι αυτή η αιτία του καταντήματός μας, σύντροφε Ψαριανέ, που και τι δεν έκανες για να βοηθήσεις την ΑΕΚ. Έτσι κι αλλιώς η διαιτησία δεν ήταν ποτέ το φόρτε μας. Οι δικές μας παράγκες, ακόμα και όταν κάποιοι επιχείρησαν να τις στήσουν, ήταν της πλάκας, σε σχέση με τις... επαγγελματικές των άλλων.
Η αδικία και η πίκρα ήταν πάντα στο DNA της προσφυγιάς -το είπε τόσο καλά στην "πολίτικη κουζίνα" ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης: "Οι Τούρκοι μας έδιωξαν σαν Έλληνες και οι Έλληνες μας υποδέχτηκαν σαν Τούρκους". Τι καλύτερη απόδειξη απο το σύνθημα «Γ... ται η ΑΕΚ και η Τουρκία», με το οποίο... υποδεχόντουσαν επί χρόνια οι αντίπαλοι την ομάδα μας στο γήπεδο!
Θα συνεχίσουμε!
Δύσκολο, το ξέρω, να το συνειδητοποιήσουμε, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς, δεν έχουμε την πολυτέλεια να διαλέξουμε κάτι άλλο... Ας χαμηλώσουμε τους τόνους, και ας μην αφήσουμε ξανά μόνη την ΑΕΚ στα χέρια των τυχάρπαστων και των αεριτζήδων, υπόδικων και άλλων... Και ας σταθούμε δίπλα της -τώρα έχει τους υγιείς φιλάθλους της μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ- ακριβώς όπως συνηθίσαμε να της το τραγουδάμε όλα αυτά τα χρόνια:
"Δικέφαλε, σε αγαπώ, όπου κι αν παίζεις πάντα θα σ’ ακολουθώ"!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
voskos_7 (22-04-13)
Ετσι όπως είναι δομημένο το Ελληνικό ποδόσφαιρο Μένιο ναι ολα μπορούν να συμβούν, υπάρχει και κάτι θετικό ομως αν πέσουν όλοι οι νταβατζήδες μαζί κανα δυο κατηγορίες αυτό έχει θετικά μονο.
Φαντασου ένα πρωτάθλημα που η Β Εθνική θα έχει ολους τους καριόληδες παρέα οσφπ παο Αεκ Παοκ Αρη Εθνικο Πανιώνιο Απόλλωνα και οποιο άλλο λαμόγιο .Τοτε οι μαλάκες πανε στην μικρή εθνική αστους να σπάνε .
Το κυριώτερο είναι ότι υπάρχουν μεγάλες ελπίδες όσοι μεινουν στην Α να δώσουν ένα πρωτάθλημα , με πραγματικούς ορους ανταγωνισμου.
voskos_7 (22-04-13)
παίδες χθές εβλεπα τον Τραγκα το βράδυ , όπου έκανε και ένα αφιέρωμα στην Αεκ .
Θέλω να πω ότι πρώτη φορά άκουσα από οπαδούς της Αεκ , να λένε ότι η Αεκ έπεσε από μέσα από την διοικηση.Μάλλον τις διοικήσεις και όπως ανέφερε χθές ο Θωμαιδης τηλεφωνικά , στον Τράγκα από τις διοικήσεις των τελευταίων 15 ετών .
Το δέχτηκαν όλοι όσοι ηταν και μαλιστα είπαν ότι το εγκλημα είναι μεσα από την Αεκ , ήταν μικρομέτοχοι μία κυρια , και άλλος ένας ο οποίος ηταν οικονομικός διευθυντής , και μικρομέτοχος .Για πρώτη φορά δημοσια οπαδοί της Αεκ τοποθετούνται δημόσια σωστα, γιατί όμως έπρεπε να πέσει η Αεκ για να ακουστούν αυτοί οι άνθρωποι ? γιατί τόσα χρόνια ήταν στο περιθώριο ? υπάρχει δικαιοσύνη ώστε να στείλει τους καταχραστές στην φυλακή?
Σήμερα ο Θωμαίδης έχει εκπομπή , και άφησε υπονοούμενα για τον διαιτητή για τηλεφώνημα που΄πήρε για να διακόψει το ματς και άλλα όμορφα .
Δεν ξέρω αν θα αντέξω να τον δώ , αλλά τέτοια εκφυλιστικά φαινόμενα πρέπει να απομακρύνονται νωρίς εάν θέλουμε να το φτιάξουμε επιτέλους το ποδόσφαιρο μας .
Δηλαδή τι έγινε με Κοσκοτά μαλιστα , για αυτούς τους λόγους πήγαινε θρύλε στην Δ Εθνικη συνοπτικά έφυγες σαν τους Ρειντζερς στην Σκωτία . Δρόμο πήγαινε να μάθεις λογιστικά θρύλε , να βρείς και ανθρώπους να σε διαχειρίστούν χωρίς να σε κλέψουν και στα σκατά εκεί με τον Μαυρο Αετό ντέρμπυ .
Εισαι ο Παο του Βαρδινογιάννη ? μάλιστα έχουμε μια καραμπινάτη δωροδοκία ? έχουμε στο πινάκιο και τους πολυμετοχικούς δηλαδή η κατάχρηση της αρκούδας με διαμάντια τύπου Βγενόπουλου και Πατέρα με λαμπρη προυπηρεσία στον Εθνικό .Μάλιστα μαζί με τον θρύλο και ο πρέσβυς .
Βεβαια στην Αεκ το πρόβλημα ξεκονάει από τα τέλη της δεκαετίας του 70 και τον θάνατο του Μπάρλου , από τότε και μετά δεν υπήρξαν διοικήσεις , και δεν μπορώ να πω ότι οι διοικήσεις , της Μεγάλης Αεκ στην αρχή της δεκαετίας του 90 έβαλαν βάσεις για το μέλλον.
Ευτύχησαν τότε οι προεδροι να έχουν γνώσεις και άκρες απο την Β Εθνική στην παράγκα , αλλά αυτο που έκανε την Αεκ καλή παρά τις οποιες δαγκωνιές πέφταν , και τα όποια χρέη ο σύλογος περπατούσε σε υψηλό επίπεδο , διότι υπήρχαν άνθρωποι με γνώση πού έτρεξαν την ομάδα στους τίτλους . Μπαγιεβιτς Ραβούσης , ένα πολυ καλό μοντέλο , πρόγραμα μεταγραφικό , αξιοποίηση νεών παικτών , εκμετάλευση της εμπειρίας των παλαιών , και πεταμένων στα σκουπίδια , ποδοσφαιριστών από άλλες μεγάλες ομάδες , πχ Μητρόπουλος Σαραβάκος , το μοντέλο προχωρούσε αριστα και αξιοπρεπώς .
Η χαριστική βολή της Αεκ δώθηκε από τον κλόουν Τροχανά εκεί τελείωσαν όλα από τότε και μετά , μονο καπόνε υπήρχαν στην Αεκ μέ στοχο τον πλουτισμό τους .
Κρίμα η αχαριστία και η εξαφάνιση ικανών ανθρώπων απο μαιμούδες και μπαμπουίνους είναι κανόνας σε αυτην την γελοία Ελληνική κοινωνία .
Βρε δεν συμμαζεύονται με τίποτα.
Συνέχεια χολή στάζουν για τον Ολυμπιακό.
Λίγη αυτοκριτική τους είναι πολύ δύσκολο να κάνουν...
Ακόμη για τον Κόκκαλη λένε έλεος...
Σάμπως τόσα χρόνια τι έλεγαν;
Ξέρετε τι έχω ακούσει εγώ; Μαρτύρησα από τον πρών σύζυγο...
Και χτες αν δεν ήταν πολύ δύσκολη μέρα γι΄αυτόν είχε να ακούσει!!!!!!!!!!!!
Αλλά δεν θέλω να τον αφήσω έτσι...Θα έρθει να πάρει το παιδί για Πάσχα την Παρασκευή και θα τον περιμένω
με ανοιχτές αγκάλες....
Τι σκύλα που είμαι!!!!![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Bookmarks