Λογικό: Έχουν συγκαλλέσει πανστρατία για να κλείσουν για μία φορά και το άλλο ρεύμα της Κηφισίας...
Περιεργο που δεν εχει σκασει κανας αεκτζης στο φορουμ για να μας τα "χωσει"...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Λογικό: Έχουν συγκαλλέσει πανστρατία για να κλείσουν για μία φορά και το άλλο ρεύμα της Κηφισίας...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
voskos_7 (21-04-13)
voskos_7 (21-04-13)
εκοιμήθη η Αυτοκρατορία
Οταν ξεμαρμαρώσει τότε θα υπάρχει ενας κόσμος με δίκαιο , όχι απιστία , και Η Πόλις θα ξεαλωθεί
Σήμερα μέρα σκοτεινή Μανιατικο μοιρολόι Πρωτοψάλτη
νταβατζιλικια απο τους οπαδους της κλαψας και μηδενικος σεβασμος στο νομο. αλλα αυτοι δεν φταινε, αφου καθομαστε και τους κοιταμε σαν μαλακες, καλα κανουν.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Δεν τους αρμόζουν τα λαογραφικά, μόνο τα γραφικά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (21-04-13)
Κοιτα που θα μεινουν στην α τελικα
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Το βλεπω παραλληλα με το δικο μας. Ειχε καλες ευκαιριες η αεξ στο ορωτο μερος, σ αντιθεση με τον ατρομητο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
BrazHlias (21-04-13)
Ναιιιιιιιιιιιι
Γκοοοοοοοοοολλλλλλλλ
εκει εκειστη β εθνικη!!!!!!
εμεις 40 κι εσεις καλα σαραντα
τον πουλο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
εκει εκει στη β' εθνικη
μαζι με το θρασυβουλο και την παναχαικη.
Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ.
*Πράγματι!
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Coach (22-04-13)
Bookmarks