Εμείς σε ένα μήνα ...Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
![]()
Who fucks them anyway?![]()
Εμείς σε ένα μήνα ...Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
![]()
Ο Ντεμάκος ... το χρυσούλι μου... δήλωσε ότι ο τίτλος δεν είναι τίποτε παραπάνω από μια εφήμερη χαρά.
![]()
Ρε .................................................. .......... (edit by ΟΣΦΠ) έχεις πάρει ποτέ πρωτάθλημα στη χώρα σου και ξέρεις την ηδονή; ... είναι σαν να κρίνω εγώ πώς νιώθανε οι άνθρωποι στην κατοχή.
Γι αυτό ορμάς στα αποδύτήρια σε διαιτητές μόνο όταν ακολουθεί παιχνίδι με το Θρύλο, ή παρατάς την Εθνική για την κόμπλα σου;
Άντε μην αφαιρέσω το edit ... και καταλήξω με χειροπέδες.
Βολέψου τώρα με τους χορούς και τον καρσιλαμά στις γιορτές που στήνεις ... κι ας έκανες το σταυρό σου χθες για να μη χάσεις από τον Ακράτητο.
Σωτηράκη πρόβλεψη για το ΑΕΚ-ΟΣΦΠ; Θα δούμε για το τι θα σου τάξω αν πέσεις μέσα. Θα το σκεφτώ πιο ορθολογιστικά αυτή τη φορά. Ακριβές σκορ θέλω όμως αυτή τη φορά ... το διπλό το ξέρω και γω.![]()
Πότε είναι το παιχνίδι??? Το σκορ εξαρτάται απλά και μόνο από το αν έχουμε παιχνίδι για το Champions League πριν ή μετά από την προπόνηση με το άρθρο 44.
Αν έχουμε παιχνίδι τότε ένα 0-2 νομίζω ότι δεν απέχει και πολυ από την πραγματικότητα, αν δεν έχουμε πάλι, τότε βλέπω κάτι σαν 1-4.
Υ.Γ. Περιμένω να δω τι θα κερδίσω έτσι??????
ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΑΥΡΟΣ........ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ 8-2-1981
Την 5η αγωνιστική ... αλλά παίζει και η Εθνική ενδιάμεσα ... άρα λογικά θα είναι στις 2 Οκτώβρη ... δηλ. καπάκι μετά από εκτός έδρας ματς στο τσου λου. Να κρατήσω το 0-2 ή να το ξανασκεφτείς;
Για το bonus σκέψου το εσύ και πες μου ... δεν την πατάω πάλι ...![]()
Μετά το ματς στην Ισπανία δηλαδή ε??????
Αν μπορώ να έχω δύο σκορ θα έλεγα 0-2 και 1-2, αλλιώς κράτα το 0-2.
Όσο για το bonus, θα σου πω εν καιρώ.......
ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΑΥΡΟΣ........ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ 8-2-1981
Όταν έρθει λοιπόν η ώρα του το ξανασυζητάμε ... να έχεις και περισσότερα δεδομένα στα χέρια σου ... αλλά 2ο σκορ δε σου δίνω ... λυπάμαι. problem
Δευτερωνω στη μονοφθαλμη!![]()
Δείτε το βρε καλλιτεχνικά ... το δεύτερο εννοείται ... δεν είναι αόματη η γυναίκα. Την φάγατε πια με τη γκρίνια σας.![]()
Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ
Ναι και εγω του βγαζω το καπελο...μεγαλυτερο λαμογιο δεν πρεπει να υπαρχει απο αυτον!![]()
Για το δεύτερο έχω κεντήσει χειρότερα από εσένα ... εδώ άλλο όμως είναι το θέμα ... και είμαι σίγουρη ότι το έχεις πιάσει ... μην το αναλύω πουρνό πουρνό.Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
Μωρε εγω το εχω πιασει γλυκο μου πιπινακι...για σενα δεν ξερω!![]()
Κράτα το μόνο καλά να μη σου φύγει ε γιατρέ μου;![]()
Μακάρι να συμβούν τα εξής:
1) Να τραβήξει το σχοινί ο Ντεμίνιο και να τους συμμαζέψει όλους,
2) Μια μέρα να αποφασίσει και κάποιος δικός μας να κάνει το ίδιο.
Αλήθεια, εσείς που έχετε διαρκείας, ποιος σας αποζημίωσε για τις 8 αγωνιστικές;;;;
Λοιπον για να σοβαρευτουμε κιολας εγω το μονο που παραδεχομαι στο λαμογιο ειναι αυτο εδω:
Η ΠΑΕ ΑΕΚ δηλώνει επίσης ότι θα αποζημιώσει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας σε περίπτωση τιμωρίας της έδρας μας.
Ολα τα αλλα ειναι για το θεαθηναι και για να γλυτωσει η ΑΕΚ απο μια βαρια τιμωρια της εδρας της.
Εμείς σοβαροί είμασταν (αρχικά) γιατρέ μου ... εσύ μας γ... τη συζήτηση.
Λοιπόν εγώ αν και όταν τον βλέπω, είμαι σίγουρη ότι βγάζω περισσότερες καντήλες από εσένα doctor της συμφοράς, σε κάποια πράγματα όμως όπως η βία ή το κατά πόσο κόβει το μάτι του ποδοσφαιρικά σε σχέση με τους άλλους προέδρους ομάδων (κι ας διαθέτουν χρήμα), του έχω εμπιστοσύνη, γιατί ήταν αθλητής (που παίζει τεράστιο ρόλο) και επιπλέον λόγω χαρακτήρα όταν δεν πρόκειται για την κομπλάρα του με τον ολυμπιακό δεν τα μασάει τα λογάκια του.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
ποσο θα ηθελα να ειχα δει κατι τετοιο απο εμας (π.χ. στο ματς με τον πανιωνιο)
Να εβλεπα αν θα γινονταν μετα επεισοδεια με τον Αρη, και αν θα περιμέναμε 4 αγωνιστικες για να παμε πρωτη φορα στο πρωταθλημα να δουμε την ομαδα μας.
Και εχει δείξει οτι θα το συνεχισει αυτο (με τις, παλαιοτερα, φωτογραφιες εξω απο το γηπεδο κλπ....), και ελπιζω να μην ειναι ενα πυροτεχνημα.
Ωπα ρε πιπινακι σας μαμησα τη συζητηση?
Σορι κιολας...
Οσο για τα υπολοιπα που λες τωρα τι κοβει το ματι του λαμογιου αστο καλυτερα να μην το σχολιασουμε.
Και επαναλαμβανω γιατι βλεπω καποιους λατρεις του εδω μεσα,δεν λεω εσενα γραφικο μου πιπινακι,οτι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ λαμογιο και ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ απο τον Ντεμη δεν πρεπει να εχει υπαρξει στο Ελληνικο ποδοσφαιρο.
Και ολα αυτα τα μετρα που παιρνει δηθεν κατα της βιας ειναι απλα υπερ της τσεπης του.
Ενα εκατομμυριο ευρω ζημια θα εχει ο Κος Βανδης αμα τιμωρηθει η ΑΕΚ!
Ας μην υπηρχε περιπτωση να τιμωρηθει η ΑΕΚ και θα σας ελεγα εγω τι ονοματα και τι φωτογραφιες θα εδινε στην αστυνομια!
Aπ'τη πρωτη μερα που ανελαβε ο Ντεμης, κραταει την ιδια σταση. Μεχρι κοινη εξεδρα σε ντερμπυ εβαλε που σε αλλες διοικησεις ουτε που θα τολμαγαν να το σκεφτουν. Και περσι που καποιοι χατζηχρηστοι αποφασισαν οτι τους φταιει...η καντινα εξω απ'το γηπεδο του Εργοτελη, παλι ζητησε συγνωμη και προσφερθηκε να αποζημιωσει η ΑΕΚ τις ζημιες που εκαναν οι οπαδοι της.
Bookmarks