ο Λινεν ειναι μανουλα οταν εχει να κανει με πιτσιρικαδες.
A έχει ήδη σωθεί. Της έφυγε το άγχος και αποδίδει και καλό ποδόσφαιρο. Kαι δεν είναι μακριά από τα playoff, όσο απίστευτο και αν φαίνεται.
Πλέον η δουλειά του Λίνεν είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ο Λινεν ειναι μανουλα οταν εχει να κανει με πιτσιρικαδες.
Λίνεν κακές κουβέντες δεν παίζει " πιέζε ψηλά κι αγνάντευε"
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
differance (04-02-13)
Αμα δεν πιεζεις ψηλα και δεν εχεις κατοχη τοτε παιζεις ταμπουρι.
μια χαρα προπονητης ο λινεν. στον πανιωνιο εκανε πολυ καλη δουλεια και την αεκ την εσωσε ανετα οταν με το βλαχο παλευαν να παρουν ισοπαλια στο οακα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Για τον πέουλα ειναι. Οπου και αν πήγε, και αυτο εξακριβώνεται εύκολα η ομάδα του είτε έπεσε είτε αγκομάχησε να σωθεί. Και αυτό το χτήνος τον έφερε ο "μεγαλύτερος πρόεδρος όλων" να κανει τον Ολυμπιακό ομάδα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Πάντως ο Λίνεν έχει καταφέρει να φάει 4αρες με όλες τις ομάδες του εναντίον του Ολυμπιακού.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ο αρκουδας τελικα μαλλον ειναι γατακι. Βρεθηκε ντοπε, μπραβο αεκαρα
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Για αυτό θύμιζε Καφού στα νιάτα του εε??![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Γαμωτο γκολ
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ναι ακούστηκε, είναι πάνω από εβδομάδα τώρα ...
εγώ νομίζω το άκουσα πρώτη φορά στο ράδιο
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Σώθηκε η βρώμα, αν και δεν το περίμενα. Τη βοήθησε το ευνοικό πρόγραμμα των τελευταίων αγωνιστικών, επίσης τη βοήθησε κι ο επόπτης στο Χαριλάου. Και πάνω απ' όλα τη βοήθησαν οι χειμωνιάτικες μεταγραφές. Τώρα, αν ρωτήσω με τι λεφτά γίναν αυτές οι μεταγραφές, την ώρα που οι περισσότερες ομάδες της Α' Εθνικής δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν...θα πάρω απάντηση?
Τεσπα, σώθηκε φέτος...θα πέσει του χρόνου. Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον, ακόμα και για τις πουτάνες.
sk12072 (14-02-13)
δεν πέφτει, ειδικά τώρα με το μνημόνιο της ΕΠΟ ...
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
30 χιλιάρικα έδωσε αυτός ο οπαδός. Τα υπόλοιπα που βρέθηκαν?
Οσο γι' αυτόν τον οπαδό, τι να πω? Να σου περισσεύουν 30 χιλιάρικα, να βλέπεις δίπλα σου κόσμο να ψάχνει φαί στα σκουπίδια κι εσύ να δίνεις αυτά τα λεφτά....στην ΑΕΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bookmarks