Φουλ για β εθνικη !!!!!!!
Με σπασμένα φρένα στον κατήφορο η Κούλα. Νέα ήττα με 2-1 απ' τον ΟΦΗ στην Κρήτη...
Φουλ για β εθνικη !!!!!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
τα λεγαμε.πρωτο φαβορι για υποβιβασμο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Στο διάολο Πουτάνα α6κ!
Sent from my iPad2 using Tapatalk
www.f1rstlap.com
πάντα τέτοια
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Δεν σωνεται αυτη η ομαδα με τιποτα.
Η συνεχεια θα ειναι πολυ δυσκολη καθως παιζει με πανιωνιο και παοκ..
δεν την περιμενα τοσο χαλια, αφου δεν κερδισε ουτε τον αρη την προηγουμενη αγωνιστικη, ο οποιος ειναι στην ιδια αθλια κατασταση, ποιον θα κερδισει και ποτε?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
απλα δεν μπορει,την εχω δει σε κανα δυο αγωνες και βγαζει ευκαιριες αλλα η απειρια ειναι μεγαλο πραγμα στο ποδοσφαιρο.
και εμείς κάποτε έτσι ξεκινήσαμε
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Να πεσει β' εθνικη,γουσταρω με τρελλα.
Καινουριο συκωτι θα φτιαξω απ τα γελια.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αν δεν παρει βαθμους στους επομενους 2 αγωνες θα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα.
στην β' εθνικη να πεσει εκει που επρεπε να βρισκεται χρονια τωρα και ακομα σε πιο κατω κατηγορια....να πατε να γαμηθειτε που βγαλατε και γλωσσα για τον ολυμπιακο....
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Το πιο ξενέρωτο θρεντ του φόρουμ...
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Χαχαχα χανουνε κι απο τον νιωνιο. Ονειρο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Στον πηγαιμο για το γκρεμο να ευχεσαι να ειναι συντομος ο δρομος..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Γάμα τα νικάει και η Κέρκυρα και μένει μόνη ουραγός η ομαδαρα...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ολα εδώ πληρώνονται
Ξανά η παράγκα κατά της Μάνας Αεκ. Ούτε μισο γηπεδο οφσάιτ δεν ήταν ο Χορευτάδο, Φουρτάδο, πως τον λενε
Η ΑΕΚ είναι ο καθρέφτης του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Δείχνει που οδηγεί ο δρόμος που έχουν πάρει οι Ελληνικές ομάδες.
iakov7 (30-09-12)
Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Φούντα. Ο νεαρός άσος της ΑΕΚ αποβλήθηκε από τον διαιτητή Αρετόπουλο και η Ένωση θα συνεχίσει να αγωνίζεται με δέκα παίκτες.
Bookmarks