Ο δρομος για το ερασιτεχνικο μπασκετ στην Ελλαδα εχει ανοιξει διαπλατα.
"Οι ελπίδες για υπαγωγή της ΚΑΕ ΑΕΚ αποδείχθηκαν φρούδες ενώ οι προσπάθειες για να συμβεί κάτι τέτοιο έπεσαν στο κενό.
Από εδώ και πέρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την ΑΕΚ η οποία πλέον καλείται να βρει τη λύση για να παραμείνει "ζωντανή". Δυστυχώς για μια ιστορική ομάδα ο δρόμος της πτώχευσης πλέον είναι ανοικτος.
Τα όσα είπαν οι Χατζής, Παπανικολάου, Κόμματος και Πάβιτς στο δικαστήριο σχετικά με τα όσα τους οφείλονται λειτούργησαν ανασταλτικά για την απόφαση του δικαστηρίου.
Κι όλα αυτά μετά και την απόφαση του ΑΣΕΑΔ που δικαίωσε τον Ηλυσιακό και "έστειλε" την ΑΕΚ στην Α2 Ανδρών."
Απο sport24.
Πωπω κλαμα που θα εχουμε απο τη νεα αγωνιστικη περιοδο.
Ο δρομος για το ερασιτεχνικο μπασκετ στην Ελλαδα εχει ανοιξει διαπλατα.
*****8.23*****
consigliere (06-07-11), IERO (06-07-11)
Να πάρουμε κι εμείς Γιατζόγλου, Παραγιό και Καστρινάκη, ο βάζελος τον Κορωναίο κι η ΑΕΚ τον Τρόντζο και τον Αμερικάνο, να γουστάρουν οι δημοσιογράφοι που μας πρήζουν συνεχώς με την σικέ νοσταλγία τους.
... there's no such thing as "too much"...
και εφεση κανανε και α2 πεσανε παντως.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
εντάξει τελικά ο Σάκης έπεσε πολύ έξω αυτή τη φορά....όχι απλώς θα έχει γέλιο αυτή η υπόθεση όπως πρόβλεψε, αλλά θα κάνουμε καινούριο συκώτι από τα γέλια...![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Σιγά μη σκίσεις κανένα καλσόν, Ντεμίνιο...
Ειναι γνωστο οτι οντως ηταν στημενο το πρωταθλημα απο το 1996 ως το 2003.Το παραδεχομαστε , ειναι ολα πέτσινα. Τα χρησιμοποιουμε και για τζακετ τωρα που κανουμε φιεστες απο το Φλεβάρη. Οκ Ντεμη; Κλαψε τώρα και σαλτα παρατα μας.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ΜΑΝΑ-ΑΕΓΚΖ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ
[YOUTUBE]0lmo3eQVdGw[/YOUTUBE]
Διαβαζω για Γκουντγιεσεν στην αεκ.Βρηκε λεφτα το αρθρο 44 ή περιμενει να φτιαχτει καποιος νομος που να πληρωνει ο λαος τις μεταγραφες της περηφανης προσφυγιας.
"Οι άνθρωποι της Ένωσης επιχειρούν να ολοκληρώσουν μια σπουδαία συμφωνία με τον πρώην παίκτη της Τσέλσι και της Μπαρτσελόνα και γι' αυτό το λόγο ταξίδεψαν στο Λονδίνο. Οι επαφές με την άλλη πλευρά βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο και δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να υπάρξει εξέλιξη.
Αν οι "κιτρινόμαυροι" πετύχουν να πείσουν τον Γκούντιονσεν να υπογράψει συμβόλαιο, αναμφισβήτητα το κέρδος θα είναι τεράστιο. Πρωτίστως αγωνιστικά, καθώς στο ρόστερ θα προστεθεί ένας ποδοσφαιριστής εγνωσμένης αξίας, έστω και στα 33, αλλά και επικοινωνιακά, κάτι που έχει μεγάλη ανάγκη η εφετινή ΑΕΚ.
Ο Ισλανδός, κατά βάση επιθετικός, έχει διαγράψει λαμπρή πορεία στα ευρωπαϊκά γήπεδα, ιδίως δε στα αγγλικά, παίζοντας σε Μπόλτον, Τσέλσι, Τότεναμ, Στόουκ Σίτι και Φούλαμ. Φυσικά κορυφαία περίοδος στην καριέρα του ήταν η τριετία που έζησε ως ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα (2006-2009)."
Απο contra.gr
chainsaw (16-07-11)
καλά, ας πει κάποιος στο κόντρα πως ο Ισλανδός δεν πέρασε καμία κορυφαία περίοδο στην Μπαρτσελόνα....επειδή δηλαδή είναι μεγαλύτερο όνομα η Μπάρτσα, πάει να πει πως ήταν και κορυφαία περίοδος του παίκτη??? τι μαλάκες είναι αυτοί οι ΑΡΔ....το παλικάρι στην Αγγλία μεγαλούργησε!!! αρχικά στην Μπόλτον που ήταν ακόμη πιτσιρίκι και μετά στην Τσέλσι όπου πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του!!!
ο Ισλανδός πάντως είναι παικταράς και αν η ΑΕΚ τον πάρει θα μιλάμε για τεράστια μεταγραφή. αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς θα τον πληρώσει....με τι λεφτά??? επίσης, πώς γίνεται ο παίκτης να ζητάει μόνο 650 χιλιάρικα το χρόνο??? το κασέ του ήταν γύρω στα 4 μύρια.....ή μας δουλεύουν οι ΑΡΔ ή ο παίκτης έχει πάθει ολική παράλυση και θα τον πληρώνουν για να τον έχουν στα επίσημα να βλέπει τα ματς της αεγκάρας...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
chainsaw (16-07-11)
πολυ μεγαλη παιχταρα ο γκουντγιονσεν,παντα τον η8ελα στον 8ρυλο
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
Μακάρι να τον πάρει η ΑΕΚ. Πρώτον για να έρθει ακόμα ένα μεγάλο όνομα στο πρωτάθλημα, δεύτερον για
να μπουν ακόμη πιο μέσα οικονομικά και τρίτον για να έχει περισσότερο γλύκα όταν τους γλεντάμε. Με τα
μέχρι στιγμής δεδομένα θεωρώ μεταγραφή της χρονιάς τον Γέστε και με διαφορά από τις υπόλοιπες.
Eκτος πια και αν λενε για ... συνωνυμο Γκουντγιονσεν, που συνυπολογίζοντας τη γυφτιά της αεκαρας δεν το αποκλείω.
Παντως εμενα ο Γκουντγιονσεν μου αρεσε στα καλύτερά του όσο και ο φοβερός και τρομερός Μπαντελιχ. Και κατι λιγότερο.
Για τον γνωστο Γκουντγιεσεν λενε.Εχει και φωτο το αρθρο.Ηταν απο τους πιο αξιοπροσεκτικκους παικτες στην τσελσυ(κερω οτι πηγε και στην μπαρτσελονα......,αλλα σβηστηκε απο τη μνημη μου οταν εφυγε απο την τσελσυ) και σιγουρα θα ειναι μια παρα πολυ καλη μεταγραφη για οποιαδηποτε ομαδα.Απλα δεν καταλαβαινω με τι λεφτα κανουν τετοιες μεταγραφες,αν οντως γινει.(Και το διαρκειας μενει στα 200 ευρω.)
Καλά ας γίνει πρώτα η μεταγραφή και το συζητάμε μετά.
.
Όχι πως ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο Γέστε που ανέφερα αλλά παίκτης Γκούντγιονσεν δεν νομίζω πως
υπάρχει εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια.
Ω,αεκάρα φερε τον Γκουντγιονσεν
δεν τον θυμαμαι τα τρια να μου κλασεν
Ω, αεκάρα της Ισλανδίας οι πάγοι
θα μου δροσίσουν τα τρία μου πάλι
Bookmarks