Kι εγω στηριζω αε6 για τσαμπιονς λιγκ,μιας και ο ΠΑΟΚ δειχνει ολιγιστος και προκειμενου το σιχαμερο τριφυλλοσωματειο να παει στον πατο,θελω να βγει 2η.
Πήρανε και τον μπουλοτα στο χαντμπολι και τους ξεκωλιασασι τα Βριλλησια, παει το πανηγυρικο πρωτοσελιδο με κουπα. Δυστυχε Καραλή... τι σου μελλε να παθεις.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ρε αεγκάρα δεν μας είπες τελικά, η παράγκα ζει???? άντε γ@μηθείτε κι εσείς μαλάκες!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
μα λενε σημερα οτι νικησανε και τις μεθοδευσεις...ακους χρηστο;
με το ζορι ρε να υπαρχει μεθοδευση εναντιον τους...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ε,τοσα χρόνια πήδημα έχει καταντήσει μεθοδευμένο. Μεχρι και στα φροντιστήρια του μικρου Αεκτζή διδάσκεται. "Η μέθοδος των τριών του γάβρου. Πως τα παίρνουμε και τι τα κάνουμε."
αφου γινανε 6 ρε...περασαμε στον πολλαπλασιασμο τωρα..
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Παλιό αλλά ωραίο χοχοχο... απο τη νίκη του Βολου στο ΟΑΚΑ επι της Κούλας.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Πούτσα ΑΕξάκια? Πούτσα? Υπό άλλες συνθήκες θα ήμουν μαζί σαν αλλά να μιλάτε εσείς μετά από όσα κάνατε στον τελικό του κυπέλλου? Τσ τσ τσ, ντροπή!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ε,αυτοι δεν ειναι που μπορουνε να κερδίσουνε το σύστημα και την παραγκα; Ας το ξανακάνουνε και να μη μας πρήζουνε με κλαψομουνιλες
Τελικά σας αρέσει "Οποιος σας γαμάει γάβρος να 'ναι" .
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
[YOUTUBE]EhnxpRnV5yk[/YOUTUBE]
Δείτε στο 8:30.Θεικό!!!!!![]()
Γιαυτο ρε, κομμενες οι 6αρες κτλ. Να μας γινει μαθημα, απο του χρονου σε καθε αγωνα μας μονο 1-0 με μουφα πεναλτι 2 μετρα εξω απο την περιοχη στο 6ο λεπτο των καθυστερησεων. Εκει και να σκουζετε πουστρακια.
φοβερά εκείνα τα παπούτσια του Τάρλατς , το μισό σχολείο αυτά φόραγε ...
το δε τζαμπ σουτ του Νάκιτς ... απόλαυση ! λείπουν αυτά τα σουτ από το σημερινό μπάσκετ
οι αντεπιθέσεις του Μπακατσιά που έφευγε σαν τον road runner ...
Μπλου Εντουαρντς και Βίκτορ Αλεξάντερ .... παιχταράδες που τα ξύνανε !
και κλασικά πούτσα στο αε6
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
εγώ Κοσμά μέχρι και πριν λίγα λεπτά μαζί τους ήμουν για τα πλέι οφ. τώρα που είδα το πρωτοσέλιδο της Ώρας, θέλω να τους γ@μήσει ανάποδα και ο Βόλος και ο Βάζελος!!! αντί να τα βάζουν με τον βάζελο, τα βάζουν μαζί μας...άλλη όρεξη δεν είχε ο Μαρινάκης να ασχολείται με το αεκ....λες και δεν έχει όρεξη για κοκορέτσια και κοντοσούβλια...εκεί στην κλάψα και την φούτσα μαλάκες αεκτζήδες!!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Μονο το στρατο και την αεροπορία δε ζήτησε ο Αδαμίδης να τον συνοδέψει στο Βόλο. Τοσο πολύ φοβάσαι τη πουτσα του Μπεου ρε ζώο; Αφου την έχεις χορτάσει φέτος, ακόμα δεν έμαθες;
Bookmarks