chainsaw (26-04-11)
μεγάλη ευκαιρία του Νικολάκη να σταματήσει να μαζεύει φούτσες και να πάρει ένα τίτλο ... έστω και κυπελλάκι
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
chainsaw (26-04-11)
O Nικολάκης είναι παίχτης του Ατρόμητου?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
7DeadlySins (27-04-11)
Δηλαδη η μοναδικη τους ελπιδα για να σωσουν κατι απο αυτη την χρονια ειναι το κυπελλακι. Αναρωτιεμαι τι εχει να γινει αν μετα την εξαρα χασουν και απο τον ατρομητο! χαχαχαχα![]()
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
chainsaw (26-04-11)
Θα επικεντρωθούν στα πλέι-ωχ![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Τελικά αυτοί δε βάζουν μυαλό. Ρίξτε τους 7 του χρόνου να γουστάρουν.
ΥΓ. Τόσο πολύ φοβάστε τον Ατρόμητο που φτιάχνετε κλίμα για να δικαιολογήσετε πιθανή απώλεια του τίτλου? Μπα, δε νομίζω να το "φάνε" οι κοτ... εεε, οι οπαδοί σας. Θα πέσει το ξύλο της αρκούδας.
To εξώφυλλο της χιλιετίας!
Φανταζομαι παιγνίδι Ολυμπιακός-Αναγέννηση Γιανιτσών και τον Γάβρο με τίτλο "Θρύλος εναντίον Βαρδινογιαννισμού"
Πρεπει παντως να παραδεχτω οτι απεναντι στα θηρία (βλ. Ατρόμητος) η Αεξάρα ξυπνά και αντριεύεται... Τωρα αμα γινει καμια στραβή και χασουνε την κούπα δεν θα υπάρχει τρυπα να κρυφτούνε...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
chainsaw (27-04-11)
η μαλακια σε ολο της το μεγαλειο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Απολαμβάνω ραδιοφωνική ανάλυση του συστήματος και της ενδεκάδας της Αεξάρας που θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στον τελικό![]()
που έχει ρε φίλε τέτοιο γέλιο ;;
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
Είχε στο NovaSport FM (Κυφωνίδης) αλλά μόλις τελείωσε
Υποθέτω τις επόμενες ημέρες θα κάνουν συνέχεια τέτοιες αναλύσεις. Μέχρι το Σάββατο της (υποτιθέμενης) νίκης, μετά το Σάββατο της πούτσας (που θα φάνε)![]()
ε αν δεν σηκώσει και τώρα κύπελλο ο Νικολάκης ... θα πετάξει την φανέλα και θα πάρει την ζαρτιέρα
Νικολάκη, ξαναέλα,
ξαναέλα να μας δείξεις τη φανέλα
![]()
για αυτό θα είστε μια ζωή 3οι....ψάχνετε να βρείτε δικαιολογίες (και μάλιστα πριν το ματς) σε παιχνίδι με ομάδα που εξασφάλισε την παραμονή της την τελευταία αγωνιστική....και πάντα στις δικαιολογίες παίζει ο Ολυμπιακός και ο Κόκκαλης....αν υπήρχε στο στοίχημα το αν θα κλαψουρίσετε θα το είχε με απόδοση 0.99(ΝΑΙ, χαμένος ο παίκτης ο,τι και να γίνει)...
στα ημιτελικά υπήρχε ο ΠΑΟΚ που ψήφισε υπέρ μας στην Σούπα Λιγκ για να έχει υπέρ του τη διαιτησία....η διαιτησία τον έσφαξε στα ημιτελικά, αλλά δεν γαμεί......τώρα εμείς δώσαμε στον Ατρόμητο το ματς για να παραμείνει στην κατηγορία και θα του εξασφαλίσουμε ευνοϊκή διαιτησία, ώστε του χρόνου στα 2 ματς εναντίον μας να κάτσει να τον φάει....γεια σου μωρή ΑΕΚΑΡΑ....
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
differance (27-04-11), Rena (27-04-11)
ρε παισδια εχω μπερδευτει...εχουν βγει 2 ΩΡΕΣ?τι παιζει?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Θέλω να δω τα αυριανά πρωτοσέλιδα των Score και Ώρα. Θα μιλήσουν τώρα για χάρτινη παραμονή;
Bookmarks