Οχι. Θα στο πω πιο απλα. Γιατι αν δεν παρει τα συγκεκριμενα φραγκα ο βαζελος δεν θα παρει μεριδιο η ΑΕΚ για να κανει μεταγραφες. Μεταγραφες κανει ΜΟΝΟ τις χρονιες που ο βαζελος παιρνει τα φραγκα του τσουλου. Εγω πλεον την ΑΕΚ τη θεωρω καθαρα παραρτημα του βαζελου. Μονο αυτην και τον ΟΦΗ θεωρω "αγορασμενες" απο τους πρασινους ομαδες. Ούτε καν τον ΠΑΟΚ. Και ο ΟΦΗ σιγα σιγα αποκολλάται. Αρα ειναι η μονη θυγατρικη που παραμενει "πιστή" σε ολα στην μαμα-εταιρια, την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Ειναι τουλαχιστον κουφο ρε Σταθη να λες οτι η ΑΕΚ ειναι ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ αντιπαλος μας στο πρωταθλημα. Εμεις παλεύουμε για τον τιτλο και αυτη για μια θεση στη μεση της βαθμολογιας καθε χρονια. Που κολλαει το "αντιπαλος";
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
σακη μου τα ιδια λεγαμε και πριν απο μερικα χρονια και ο ριμπο παραλιγο να μας το παρει.....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ολοκληρο πρωτοσελιδο ρε ωρα για σπορια για τον ολυμπιακο?που δεν τιμωρηθηκε με 50 αγωνιστηκες?χεσμεντεν λουλες που θα παιξουμε μαζι σας με κοσμο ε?δικεφαλες κοτες
Αδαμιδης:«ψηφίσαμε υπέρ της πρότασης μομφής του Παναθηναϊκού προς τον κ. Μαρινάκη, καθώς είχαμε δεσμευτεί γι΄αυτό».
Και ρωταω εγω ο πονηρος....τι σε δεσμευε Αδαμιδη?Μηπως το αφεντικο σου και μεγαλομετοχος της ομαδος σου....ο ...mr Andrew?
Haris1984 (25-02-11)
μιλάμε οι τύποι δεν παίζονται........αυτό ούτε που το είχα σκεφτεί πως θα μπορούσε να το πει ποτέ κανείς.....
![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
πλάκα θα έχει ο τελικός , που οι δυο ομάδες (λέμε τώρα) θα τσακώνονται και θα μαλλιοτραβιούνται για το ποια θα πάρει την επιχορήγηση από τον mr.....Andrew
- πάρε εσύ το κύπελλο να πάρω εγώ το πακέτο
- όχι θα πάρω εγώ το πακέτο γιατί πρέπει να δώσω και ένα παίκτη στο αφεντικό
- τι μας λες καλέ ; και εγώ θα μείνω στην απ' έξω
- αντε μωρή τζαζλή κάνε περα
...
...
...
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Haris1984 (26-02-11)
12 ο Τζόλε 11 εσείς,μπουρδέλο αεκάκι να πας να γαμηθείς.
Με τέτοιες μαλακίες πως να μην κλείσουν;
Ο ελληνικός Τύπος κλονίζεται προ πολλού και το έχουμε βιώσει και προσωπικά. Πριν από λίγο πληροφορηθήκαμε ότι η “Score Live” κλείνει! Ή, αλλιώς κατά το πιο εύηχο "αναστέλλεται η έκδοση". Είναι θλιβερό να χάνουν τη δουλειά τους συνάδελφοι! Εμείς ελπίζουμε να είναι παροδικό. Το ρεπορτάζ από το [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
"Άλλο ένα χτύπημα στον Τύπο καθώς η εφημερίδα "Score" αναστέλλει τη λειτουργία της. Η εργοδοσία το ανακοίνωσε τους εργαζομένους την Παρασκευή το βράδυ τονίζοντας πως την Κυριακή θα είναι η τελευταία μέρα που θα δουλέψουν. Έτσι το "Score" της Δευτέρας (28/02) θα είναι και το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας. Όπως τόνισε η ιδιοκτησία οι χαμηλές πωλήσεις που δεν κάλυπταν τα έξοδα είναι ο λόγος που οδήγησε στο κλείσιμο.
Πρόκειται για πλήγμα στον Τύπο γενικότερα αλλά και στα Ενωσίτικα έντυπα με το "Score" να έχει δώσει τον δικό του αγώνα. Καλή δύναμη να ευχηθούμε στους συναδέλφους. Πλέον ο "κιτρινόμαυρος" Τύπος μένει μόνο με την "Ώρα των Σπορ" όπου δυστυχώς και εκεί η κατάσταση δεν είναι ρόδινη.
Το "Score" άνοιξε το 2001 και αρχικά ήταν έντυπο στοιχήματος. Από τον Ιούνιο του 2002 με αλλαγές στη διεύθυνση έγινε εφημερίδα που πρόσκειται στην ΑΕΚ και μέχρι σήμερα αποτέλεσε μια ακόμα φωνή για την Ένωση".
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Δροπή Κουζουλο. Δεν τρεχουν δάκρυα απογνωσης απο τα ματια σου που κλεινει ο φαρος της ενημερωσης;
Αντε σιγα σιγα να μη μεινει καμία. Και για οσους πουν για τους "εργαζόμενους" καλο θα ηταν να κυκλοφορήσουν ΣΟΒΑΡΕΣ εκδοσεις για να δουλεψουν κι αυτοι.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Gtakis (26-02-11)
ρε αυτοι βλεπουν φαντασματα παντου,δν πανε καλα,απορω πως η σοφτεξ καταφερνει κ ανταποκρινετε παραγωγικα σε τοσο κλαμα
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
καλο το πρωτοσελιδο...πανε γοια φουντο και αυτοι...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
redHEART7 (03-03-11)
ANDREASPROEDROS (03-03-11), redHEART7 (03-03-11)
Σφαγή της ΑΕΚ με 2 αποβολές παιχτών του ...ΠΑΟΚ? Πώς γένεν αυτό???
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
kwtsios (03-03-11)
ANDREASPROEDROS (03-03-11)
ρε αυτον τον κανονα τον παιζαμε παλια στις αλανες...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Το ότι θα παίξουμε σίγουρα με την αεκ με κόσμο μην το δένετε κόμπο.
Αν ισχύσει η απεργία του ΠΣΑΠ και μεταφερθει η αγωνιστική με τον παοκ μιά εβδομάδα μετά
και τιμωρηθούμε στις 16 με αλλη μία αγωνιστική με την αεκ θα παίξουμε χωρίς κόσμο
.
Bookmarks