Θέλω να πω.... ποιά Ζενίτ? ΕΜείς να τους είχαμε ρίξει την π&ύτσα που τους έπρεπε να είχαμε τελειώσει.
Αλλά είναι δύσκολα εκτός έδρας πάντα....
H εφημεριδα φταιει η ο ιδιοκτητης της...
Θέλω να πω.... ποιά Ζενίτ? ΕΜείς να τους είχαμε ρίξει την π&ύτσα που τους έπρεπε να είχαμε τελειώσει.
Αλλά είναι δύσκολα εκτός έδρας πάντα....
... there's no such thing as "too much"...
Dr.Red (03-12-10)
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Εχει φαει τρελλο πατημα το αεκακι απ τον Ατρομητο στο πρωτο ημιχρονο.
Αν ηταν λιγο πιο προσεκτικοι στα τελειωματα οι Ατρομηταιοι,ανετα θα μπορουσαν να χαν βαλει 2 γκολακια.
Η αεκ ουτε δευτερη πασα δεν μπορει να αλλαξει,παιζει και με 10 παικτες απ το 40'.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
εργο Χιμενεθ η ομαδαρα.ας οψεται η ΜΑΛΑΚΙΑ μας ,που τους καναμε μαγκες.
Eνα καλαθι με ποτα πρεπει να στειλουν στον Βαγγελη οι Αεκτζηδες τα Χριστουγεννα.
*****8.23*****
απο αυτους χασαμε...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ιδιοκτητης της εφημεριδος ειναι ο Λαβ Λαβ.
Δεν πιστεύω στ'αυτιά μου όταν ακούω στο sentra να εγκωμιάζουν από προχθές την εμφάνιση της ΑΕΚ στο Περιστέρι.Σε έναν αγώνα που η ΑΕΚ έπαιξε στο 2ο ημίχρονο φουλ αμυντικά,στο 1/3 του γηπέδου,λένε μπράβο που έπαιξε ψυχωμένα με παίχτη λιγότερο και διεκδίκησε αποτέλεσμα,φέρνοντας 1-1.Εμείς αντίστοιχα ήμασταν με 10 παίχτες στο ΟΑΚΑ και έπαιζε ο βάζελος στο μισό γήπεδο για να κρατήσει το 2-1![]()
Το "αστείο" είναι ότι αυτή η εφημερίδα είναι η μικρότερη σε κυκλοφορία από τις "γνωστές" αθλητικές. Σοβαρή επιχειρηματική κίνηση.
Το ακόμη πιο αστείο είναι ότι αγοράστηκε από την ιδιοκτήτη της 10 μέρες μετά από την αγορά 12 πλοίων που έκανε ο Λαυρεντιάδης από τον γνωστό άνθρωπο των γραμμάτων Δημήτρη Μελισσανίδη.
Αλλά το ακόμη πιο ξεκαρδιστικό είναι ότι η Aegen Petroleum Hellas του τελευταίου, μετέφερε, όλες τις καταθέσεις της, στη τράπεζα Pro Bank του γνωστού Ολυμπιακού, Λαυρεντιάδη.
Τι δουλεία έχει με το 10% του γηπέδου μας αυτός ο άνθρωπος;
Πείτε "ΟΧΙ" στη Βαζελοχανουμοποίση. Πείτε όχι στη "ΓΑΥΡΟΣ".
Δεν θα κλαιγόμαστε ποτέ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Haris1984 (11-12-10)
Νομίζω δεν έχει ποσοστό στην ΠΑΕ επειδή δεν έβαλε χρήματα στην ΑΜΚ. Δεν ξέρω απ αυτά αλλά έτσι είχα διαβάσει..
παλι ο κοκκαλης φταιει λοιπον...την εποχη εκεινη δεν αγοραζε κανενας αλλος.αυτος πουλουσε και κανενας δεν αγοραζε.
ο μαριν το επαιζε δυσκολος ζητωντας αποτιμηση της παε σε πολυ χαμηλα επιπεδα.και παρ'ολα αυτα δεν του εδωσε και
μεγαλο ποσοστο.δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δεν ειπα πως φταιει εξολοκληρου.απλα, μην το εδινε.η να το εδινε υπο ορους,αφου αργα η γρηγορα,θα πουλουσε.και οχι ανευ ορων.ο μαριν το παιζε δυσκολος μονο?ο Σωκος δεν το παιζε καθολου δυσκολος δηλαδη σε αυτη τη διαδικασια,που ζηταγε τον ουρανο με ταστρα μαλλον(και τελικα τον ελαβε μαλλον,εν μερει).
καμια αναφορα για την αποφαση σκανδαλο υπερ του βαζελου!ΚΑΜΙΑ!
αγαμιδη τον παιρνεις κ γερνεις μορη λουγγρα,μονο με τον ολυμπιακο μαγκια κλανια!
λαυρεντιαδη αη γαμηδια κ εσυ!
τσατσοι ρουφιανοι,φιδια
Bookmarks