Δεν την βοηθήσαμε καθολου. Σταθηκε στα ποδια της Σταθη. Και το ιδιο πρεπει να μαθουμε να κανουμε κι εμεις.
και παιζει τωρα επειδη εμεις την βοηθησαμε ετσι?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δεν την βοηθήσαμε καθολου. Σταθηκε στα ποδια της Σταθη. Και το ιδιο πρεπει να μαθουμε να κανουμε κι εμεις.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
xaxaxaxa παραλιγο δευτερο τεμαχιο
Προεδρε μου απλα το σκεπτικο μου ειναι:εμεις αποκλειστηκαμε νωρις απο την ευρωπη απο μια κακη ομαδα, αποκλεισμος-ντροπη δηλαδη. Αυτο λεω οτι δε δινει παραπανω αξια στους αλλους! Αντικειμενικα η Χαιντουκ ειναι ομαδα της πλακας. Οπως λοιπον δε τρελαθηκα με το 6-0(αν θυμαμαι καλα) τοτε με τη Νορτζελαντ, ετσι και τωρα δε θα πω παναγια μου τι αποτελεσμα!
Το βλεπουμε αλλιως, δε τρεχει τιποτα![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
sadi (01-12-10)
Μεγαλη νικη της αεκ
Μπραβο τους
Και ενα τραγουδακι αφιερωμενο στον ΝτουΝτου
[YOUTUBE]BOTXLDPZVjA[/YOUTUBE]
Οχι φυσικα δεν δινει αξία στους αλλους, αλλα το θέμα είναι ότι η Χάιντουκ είναι κατι σαν Μακάμπι. Ε, τουλαχιστον η αεκ εκανε το καθήκον της κέρδισε δύο φορές τα σούργελα. Απλά έκανε το καθήκον της. Και για τα δεδομένα της αεκ φυσικα ειναι θρίαμβος.
Για τον Ολυμπιακό έκοβες φλέβα οτι τα ματς θα ήτανε δύο νίκες; Εγώ όπως τον βλέπω όχι. Θα λέγαμε για το χαλια γήπεδο, για απουσιες, για κουραση κτλ.
Αυτο που θελω να πω είναι οτι πρεπει να σταθούμε στα δικά μας πόδια, και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας.
Σαφως και δεν τρεχει τίποτα, κουβεντα κανουμε![]()
Αλλωστε εγω μπορω να σε κανω μπαν , εσύ δεν μπορεις![]()
chainsaw (02-12-10)
κι εδω τελειωνει το θεμαΑλλωστε εγω μπορω να σε κανω μπαν , εσύ δεν μπορεις![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
sadi (01-12-10)
Είδα μόνο το πρώτο ημίχρονο καθότι μετά Λαζόπουλου παρόντος...(κι αυτό ισχύει ακόμα κι αν παίζει ο Ολυμπιακός)!
Μπράβο στην ΑΕΚ που κάνει εξαιρετική ευρωπαική χρονιά!
Αντιθέτως ειδα μονο το δεύτερο γιατι δεν βλεπω Λαζοπουλο ουτε με βληματα
Δεν ξερω για το α' , αλλα στο δεύτερο το 1-3 ειναι μικρο σκορ για το αεκ.
sirkostas (02-12-10)
fil-kom59 (02-12-10)
οταν εννοω την βοηθησαμε εννοω που δωσαμε το γηπεδο.τωρα θα ηταν εκτος ευρωπης.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εντάξει ρε παιδιά, δεν νομίζω ότι έγινε κάτι τόσο κακό που δώσαμε το γήπεδο στην ΑΕΚ.
Σωστή κίνηση, νομίζω το ίδιο θα κάνανε. Παλιότερα δεν είχαμε παίξει και εμείς έναν ευρωπαϊκό στη Φιλαδέλφεια;
Μπράβο εχθές στην ΑΕΚ, απέναντι σε μια κακή ομάδα έριξε δεύτερη 3άρα και κράτησε επίπεδο.
Λογικά θα περάσει στην επόμενη φάση, ευτυχώς δηλαδή, γιατί φέτος δεν παίρνει βαθμούς η χώρα ούτε με τη Μπακογιάννη Πρωθυπουργό.
Πείτε "ΟΧΙ" στη Βαζελοχανουμοποίση. Πείτε όχι στη "ΓΑΥΡΟΣ".
Δεν θα κλαιγόμαστε ποτέ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
chainsaw (03-12-10), consigliere (02-12-10), Du3lisT (02-12-10), sirkostas (02-12-10)
Αυτοι μπορουν να ειναι οσο γύφτοι θέλουνε Στάθη. Εμεις σαν Ολυμπιακός δεν θα κανουμε γυφτιές. Καλα καναμε και το δωσαμε το γήπεδο, ήταν απο τις σωστες κινήσεις του Ολυμπιακου.
Εγω παλι θα πω το αντιθετο..
Αν παιζαμε εμεις και θελαμε γηπεδο θα μας το εδινε η Αεκ..???
Πως θέλω να φάτε μια πούτσ@ εδώ από την Ζενίτ και να πάρετε τα @@ μου στο τέλος.
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Γιατί να μην περάσουν? Επειδή μας πειράζει εμάς? Μα η Ευρώπη ήταν ανέκαθεν η χαρά αυτού που δεν μπορεί παραπάνω. Τόσα χρόνια ο βαζέλας τον ρούφαγε με συνέπεια αλλά έκανε πορείες στην Ευρώπη. Να, ορίστε τώρα η αρμάδα του Κούπερ και του Χιμένεθ. Τί πάει να πει αυτό? Δείχνει τίποτα?? Μια ευκαιρία έχουν κι αυτοί να κάνουν καζούρα.
Στα ντέρμπι γιατί καθόμαστε να μας πηδήξουν δεν το κατάλαβα, αλλά τί να γίνει....
... there's no such thing as "too much"...
Bookmarks