ANDREASPROEDROS (27-11-10), differance (27-11-10)
Παλιοκαριολες ναι ρε θα σας γαμησουμε γιατι και στο να σας γαμαμε διορισμενοι ειμαστε και σας αρεσει!!!!!
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ANDREASPROEDROS (27-11-10), differance (27-11-10)
Έγκλημα κατι της Ελλάδας ε....? Τους πανηγυρισμούς στις καθυστηρήσεις τις θυμάσαι Αδαμίδη...? Δεν φταίει κανείς όμως εμείς φταίμε που δεν σας αφήσαμε να γίνετε διεθνώς ρεζίλι..!!! Θα τα πούμε ξανα στο Καραισκάκη..!!!
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
εμεις φταιμε που τους δωσαμε το καραισκακη.τα λεγαμε αλλα ο χοντρος ειχε αλλη αποψη.
επισης να χαιρομαστε και τον λαυρεντιαδη μας.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ANDREASPROEDROS (27-11-10), dtakis80 (27-11-10)
Ελλάς του 2010, θα δείχνουν στο εξωτερικό το γκόλ απο το ντερμπι και θα δείχνει τον παιχτη να κάνει τρίπλα και στη φωτοβολίδα. Τριτοκοσμικά ζώα...
εγω σεν στεκομαι εκει.σαφως και επρεπε να σταματησει το παιχνιδι απο την στιγμη που υπηρχε φωτοβολιδα στο γηπεδο.
αλλα δεν δικαιουμασταν τιποτα παραπανω οποτε δεν μιλαμε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Giogiannis (28-11-10)
Σίγουρα δε στεκόμαστε εκεί φανταστείτε όμως τι έχει να γίνει εάν πχ στον δεύτερο γύρο πέσει καμιά φωτοβολίδα στο "Καραϊσκάκης" τη στιγμή που ο Μιραλάς καρφώνει τον Αραμπατζή χαρίζοντάς μας τη νίκη.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
chainsaw (28-11-10), dtakis80 (28-11-10), Giogiannis (28-11-10)
Ενταξει εισαι λιγο υπερβολικος μου φαινεται.Πως δεν δικαιουμασταν κατι παραπανω;Καρφι για Χ πηγαινε το ματς και αυτο ηταν το πιο δικαιο αποτελεσμα αφου καμια ομαδα δεν επαιξε μπαλα.
Φυσικα σαν ολυμπιακος περιμενουμε καλυτερες εμφανισεις,αλλα μην υποβαθμιζουμε την προσπαθεια μας απο μονοι μας.
nikos7 (29-11-10)
Mολις ειδα ειδησεις,μετα απο πολυ καιρο.Το εχετε πει ενα εκατομυριο φορες και δε μπορουσα να το καταλαβω με τιποτα.
Ρε παιδια εχετε απολυτο δικιο.Αυτοι οντως θελουν να τους αδικουν με στημενα πεναλτυ και κιτρινες κλπ.Το απολαμβανουν,φτιαχνονται.Γι αυτο εχουν ετοιμο το λογιδιο και την κλαψα μετα απο καθε αγωνα ανεξαρτητου αποτελεσματος.Κοιτα να δεις που θα αρχισει να μου λειπει η τακτικη κοκκαλη προς αυτους.
αεκακι ησουν αεκακι θα μεινεις
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
nikos7 (29-11-10)
11 ο Djole 11 και εσεις........ετσι απλα.........
The death of one is a tragedy The death of a million is just a statistic
Faithful (28-11-10)
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Ώρα για Σπορ", ο 32χρονος Γάλλος ακραίος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος πριν από ένα μήνα από την Παρί Σεν Ζερμέν, δεν επιθυμεί να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς βρίσκεται σε επαφή με τους "κιτρινόμαυρους".
Ελπίζω να ειναι οι κλασσικες αερολογιες των ηλιθιων.Καθολου δε θα μου αρεσε ν αμην εχω ροτεν στην ομαδα μου ακομα και στα 32.
Έλα μωρέ, Ροτέν, τι να τον κάνουμε? Έχουμε Ριέρα εμείς![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ο Λυμπεροπουλος λεει προτιμα Μιραλας απο Σισε. Ο δευτερος που το λεει, μετα τον Βιειρινια
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (28-11-10)
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Πείτε "ΟΧΙ" στη Βαζελοχανουμοποίση. Πείτε όχι στη "ΓΑΥΡΟΣ".
Δεν θα κλαιγόμαστε ποτέ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
nikos7 (29-11-10)
ΑΔΙΑΦΟΡΩ για τα κακκαρίσματα του δικέφαλου κοτόπουλου τα οποία τα καμάρια μας , της έδωσαν το δικαίωμα να κακαρίζει
εγώ το χρέος μου το έκανα , πήγα στο κοτέτσι του μπάρμπα και έσφαξα δύο ... ας το είχαν κάνει και οι Τιτίκες μας !
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
chainsaw (01-12-10)
Ρε παιδιά με συγχωρείτε
ΑΚουω Μιραλας - Σισε*, Μιραραλς - Λυμπε και μπαλλες.
Αυτες τις κουταμαρες τις ακουω κάθε μέρα στο ρίαλ απο τον Γεωργίου και φρικάρω.
Το Μιραλάς - Παντελιτς πότε το είδατε σε 4-4-2 και δεν σας άρεσε?????
(Οχι ο ενας κορυφη και ο αλλος στο κορνερ)
*σε 2 χρονια που ειναι ο ουρακοτάγκος στη βαζέλα ,πότε και με ποιον παίκτη συνδυαστηκε σωστα ή εκανε 1-2???????? Ο παικτης αυτός απλώς ταιριάζει γάντι στο κλεφτοπολεμο του βαζελου. Να κυνηγαει χαμένες μπαλιες και γιώμες. Εχουμε σκοπό στο άμεσο μέλλον να παιξουμε και εμείς έτσι??????
kwtsios (02-12-10)
Bookmarks