Γκολαρα του Σκοκουρα.
Τι έβαλε ο Σκόκο Παναγία μου!!
Γκολαρα του Σκοκουρα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Επειγοντως αγορα του σκοκο το καλοκαιρι!!Τετοιοι παικτες ειναι πολυτελεια για καθε ομαδα της σουπαλιγκ.
captain-cook (17-10-10), Du3lisT (17-10-10)
3-0 με ΓΕΛΟΙΟ Αρουλη.....
Γιατι και να θες να τον παρεις,θα στον δωσουν?εκτος αν τα σκασεις χοντρα,υπερπολλαπλασια απο την αξια του.ασε που ο ανθρωπος ειναι ενα ματς στα 10....σε κανα μηνα θα φανει παλι.
0-3? χαχα
Εεεεελα μωρή ΑΕΚάρα! Πρωτάθλημα ξανά! (Ποιός τους ακούει αύριο..)
Haris1984 (17-10-10)
Haris1984 (17-10-10)
Της μιλάει της μπάλας ο Νάσιος Σκόκος αλλά με απόδοση ένα σοβαρό
παιχνίδι κάθε δίμηνο, ευχαριστώ δεν θα πάρω. Περιμένω να δω αν
θα στρώσει τώρα με Χυμένεθ.
Faithful (17-10-10)
Εξυπηρετικοτατος ο Άρης αλλα και πολυ μεγαλη νίκη για το the aek. Να θυμισω προηγουμενο ποστ μου; Οοοοχι ακομα![]()
θα τη δουμε την πορεια του παντως,οπως ειπα και πριν.και το Μουρινιο αμα εχεις προπονητη δεν σημαινει πως απο του 6 θα γινεις του 9...
Έγινε ξαφνικά ομαδάρα το ΑΕΚ με 2 προπονήσεις από τον Χιμένεθ? Οϊμέ!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
παιδια, εχουν πλακα τα αεκια. Κανω σε ενα φιλο αεκτζη τωρα απο το μσν, α ρε αεκαρα τι θαυματα ειναι αυτα, και ο τυπος μου απανταει ασε με ρε μαλακα, καθε φορα που ερχεται ενας καινουριος προπονητης οι παικτες σκιζονται στην αρχη και υστερα αραλικι, μαλακιες, τι να το κανω λεει που νικαω 3-0 τον αρη.
ρε αυτοι εχουν την κλαψα στο αιμα τους. κλαψα ρεζους θετικο
4 ρε Αρη? 4???
4 τα αεκακια με Αρη...ομαδαρα οι ΣΚΟΥΛΗΚαρηδες.
Ι μιλιόρι αουγγούρι απο πίσω χιμενεθ ντοματεθ, χιμενεθ στο πατωμεθ, γκραντε αλενατορ, υ πασταφλώρα υ χυλοπίτα
Bookmarks