γαμω την αεκ...
να δω ποτε θα παρουνε πρωταθλημα αυτοι....
χαχαχα ποτε μαλλον..
Η Αεκαρα παει για τιτλο του χρονου...
Εδω διωχνει ολη τη φροντ λαιν αλλα κανει λεει μεταγραφες..
Γερα μωρη ΑΕΚαρα!!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
γαμω την αεκ...
να δω ποτε θα παρουνε πρωταθλημα αυτοι....
χαχαχα ποτε μαλλον..
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Συγκρούσεις οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στην Λαμία
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η πόλη της Λαμίας απο τις πρώτες πρωινές ώρες, λόγω των συγκρούσεων των οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 7:00, όταν και έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτοι φίλοι του ΠΑΟΚ που είχαν ξεκινήσει λίγo μετά τα μεσάνυχτα απο την Θεσσαλονίκη, για να παρακολουθήσουν τον ημιτελικό του Final 4 του Κυπέλλου Χάντμπολ κόντρα στην ΑΕΚ. Εκ του αποτελέσματος, η αστυνομία φάνηκε πως πιάστηκε στον... ύπνο, καθώς δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Πρώτος στόχος έγινε ο σύνδεσμος της Ένωσης στην πόλη, καθώς εκεί ήδη βρίσκονταν κάποιοι “κιτρινόμαυροι” και οι συγκρούσεις δεν άργησαν να ξεκινήσουν.
Αμέσως άρχισαν να εκτοξεύονται απο τις δυο πλευρές πέτρες, ξύλα, φωτοβολίδες και μολότοφ, με αποτέλεσμα να υπάρξουν μεγάλες υλικές ζημιές στην περιοχή. Οι πρώτες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως υπήρξαν και 7 τραυματίες, που οδηγήθηκαν στο τοπικό νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες. Μάλιστα ένας εξ αυτών ήταν μαχαιρωμένος. Οι αστυνομικές δυνάμεις έστω και καθυστερημένα έκαναν την εμφάνισή τους, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει.
Για περίπου μία ώρα, η κατάσταση ηρέμησε. Μόνο για μία ώρα όμως... Οι φίλοι της ΑΕΚ που βρίσκονταν στο δρόμο προς την Λαμία απο την Αθήνα, ενημερώθηκαν για το τί είχε συμβεί και έφτασαν προετοιμασμένοι στην πόλη. Ακολούθησαν νέες συγκρούσεις (αυτή τη φορά ήταν γενικευμένες) με τις αστυνομικές δυνάμεις να είναι αναγκασμένες να κάνουν χρήση δακρυγόνων για να διαλύσουν το πλήθος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι δυνάμεις των ΜΑΤ που έφτασαν στην περιοχή να μαζέψουν τους 200 οπαδούς του ΠΑΟΚ και να τους οδηγήσουν έξω απο το γήπεδο που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός στις 15:00.
Τα επεισόδια, είχαν ως αποτέλεσμα να ξεκινήσουν διαβουλεύσεις μεταξύ των διοικήσεων των ομάδων, της διοργανώτριας αρχής, της αστυνομίας και των τοπικών αρχών. Μάλιστα, συζητήθηκε ακόμη και η αναβολή του του Final 4 (υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο, που ακούστηκε απο τους τοπικούς φορείς), κάτι στο οποίο όμως δεν συμφώνησαν οι ομάδες και οι αγώνες θα γίνουν κανονικά.
Αξίζει να σημειωθεί πως η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή των οδηγών των πούλμαν που μετέφεραν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Λαμία.
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν ολοκληρώσει το γεύμα τους και είναι έτοιμοι να αποσυρθούν στα δωμάτια τους προκειμένου να ετοιμαστούν για να μεταβούν στο γήπεδο. Δεν πρόλαβαν να σηκωθούν από το τραπέζι και το έκτακτο δελτίο ειδήσεων τοπικού καναλιού της Λαμίας, τους τράβηξε την προσοχή. Παρακολουθούσαν με μαγάλη προσοχή το ρεπορτάζ που αφορούσε τα επεισόδια και προσπαθούσαν να εξηγήσουν τι συμβαίνει.
contra.gr
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
μα στο χαντμπολ?στο χαντμπολ ρε?
![]()
διαβάστε ρε για να γελάσετε . με προσοχή όμως ....
Αυτές είναι πραγματικές μεταγραφές
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
ειδικά με τα τονισμένα ... γέλασα πολύ !
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
chainsaw (01-06-10)
Ο Τσιάρτας πού είναι???![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
stelios-7- (01-06-10)
Τον έχουν αφήσει προσωρινά, γιατί έχουν ρήξει το βάρος στο να κλείσουν τον Μαύρο.
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
differance (01-06-10)
ο ντιοπ πρεπει να ειναι καλος παικτης.
Rewind
paparazzi
![]()
![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
consigliere (01-06-10), IERO (10-06-10), stelios-7- (01-06-10)
Για τον Λυμπερόπουλο γράφει: "παίχτης με νοοτροπία νικητή"!!!!![]()
... there's no such thing as "too much"...
mikatsi (01-06-10)
ετοιμαζονται να χτυπησουνε πρωταθλημα τα χανουμια. Το ειπε λεει ο Ντουσαν στον Μελισανιδη οτι αν βοηθησει μπορουνε να παρουνε τιτλο γιατι ο Ολυμπιακος δεν θα σηκωθει ενω ο βαζελος δεν ειναι κατι ιδιαιτερο...
Γερα μωρη ΑΕΚαραααααααααααααααα!!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
"Τρελή" προσφορά από Ρωσία για Σκόκο
Μία πολύ σοβαρή πρόταση και άκρως δελεαστική έφθασε στα γραφεία της ΑΕΚ για την παραχώρηση του Νάτσο Σκόκο. Ο Αργεντίνος που θεωρείται παρελθόν από την "Ένωση" έχει δεχτεί πρόταση από την Ισπανική Χετάφε αλλά και πρόσφατα από την Ρωσική Ανζχί.
Η Ρωσική ομάδα έχει εκφράσει το τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον της για το Σκόκο και πριν λίγες ημέρες κατέθεσε πρόταση στην ΑΕΚ για την παραχώρηση του Αργεντίνου έναντι του ποσού των 3,2 εκατ. ευρώ.
Η πρόταση ικανοποίησε την ΑΕΚ ωστόσο θα πρέπει να συμφωνήσει και ο παίκτης για να ολοκληρωθεί η παραχώρηση του. Η Ανζχί είναι νεοφώτιστη στην Πρέμιερ Λιγκ της Ρωσίας και ιδρύθηκε μόλις το 1991.
Η διοίκηση του συλλόγου είναι διατεθειμένη να βάλει πολλά χρήματα ώστε να φθάσει στην κορυφή του ρωσικού πρωταθλήματος. Προπονητής των Ρώσων είναι ο γνωστός από την θητεία του στον ΠΑΟΚ ως παίκτης Ομάρ Τετράτζε.
Η επιθυμία του Αργεντίνου αποτελεί η Χετάφε ωστόσο η προσφορά του Ισπανικού συλλόγου υπολείπεται της Ανζχί. Η αρχική προσφορά είναι 1,5 εκατ. ευρώ συν δύο ποδοσφαιριστές. Στην ΑΕΚ ευελπιστούν ότι δεν θα υπάρχει διαφορά στην προσέγγιση των δύο συλλόγων για τον Σκόκο.
Να υποθέσω ότι και αυτή η προσφορά είναι κάτι αντίστοιχο με της Μπενφίκα για τον Λέτο?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
toro (10-06-10)
Αν έχουν "δελεαστική πρόταση" από τη Ρωσία μόνο 3 μύρια, φανταστείτε πόσο θα τον πουλήσουν.. Εγώ προβλέπω 1,5 με 2. Όπως είχε ο Άρης για τον Αβραάμ 4 από την Ντιναμό και τον έδωσε 2,5 και ο Πηλαδάκης 1,5 για τον Γκαλίτσιο και τον έδωσε με 900...
Και στο μεταξύ η Χετάφε πώς έχει ακουστεί για 15 παίκτες? Ντε Γκούζμαν, Κάστρο, Σκόκο ....
αυτοι και αν θα ειναι χειροτεροι απο περισυ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Επιστρέφει ο Δέλλας
Μόνο τα τυπικά απομένουν για την επιστροφή του Τραϊανού Δέλλα στην ΑΕΚ έπειτα από τρία χρόνια. Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός θα περάσει από τα γραφεία της «Ένωσης» και θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας που του έχει προτείνει ο «Δικέφαλος» και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του από τους «κιτρινόμαυρους».
Στην ΑΕΚ υποστηρίζουν ότι απομένουν μόνο οι υπογραφές προκειμένου να «ντυθεί» στα κιτρινόμαυρα ο Ντιοπ. Οι μάνατζερ του 32χρονου χαφ χειρίστηκαν την υπόθεση, που αποκτά αίσιο τέλος για την Ένωση, δίχως μάλιστα να πληρώσουν -όπως όλα δείχνουν- ούτε ένα ευρώ στον αγγλικό σύλλογο. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι ο Σενεγαλέζος δεν παρουσιάστηκε στην επίσημη πρώτη της ομάδας, με επίσημη δικαιολογία την άδεια εργασίας του που έχει κάποιο πρόβλημα. Όλα δείχνουν ότι ο Ντιοπ θα βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο με αποδοχές που θα φτάνουν τις 750.000 ευρώ συν τα μπόνους.
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Bookmarks