Δηλαδη ουτε φετος δεν παει για πρωταθλημα η Αεκαρα?
Ντροπή σας.
Πως μιλάτε έτσι;
Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιο σικ εκφράσεις;
Για παράδειγμα..σουσέλ η αεκούλα κι απόψε![]()
παει και φετος ο τιτλος...
κλαμα και σημερα.αλλα ο ντουσαν εκει..ακλονητος.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Καλά εκεί στον Ποα τόσο φοβούνται την φετινή Αεκ που θέλουν να την βγάλουν εντελώς εκτός δεύτερης θέσης?
Το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος στο οποίο υπάρχει πραγματική αλλοίωση αποτελέσματος από τον πράσινο Κάκο.
.
Οταν θα ειναι σιγουρο οτι το χανουμι δεν πιανει πρωτη θεση, τοτε θα δουμε την ομαδα να παιζει ποδοσφαιρο και να βγαινει παλι ηθικη πρωταθλητρια
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Τουλάχιστον του Χέρσι ηταν καθαρο γκολ και νομιζω πως θα επαιρνε αλλη τροπη το ματς αν μετραγε.
Αλλα να επισημανω τη διαφορετικη κουλτουρα ενος βορειοευρωπαίου, του Μαιστόροβιτς, που δηλωσε οτι φταινε οι ιδιοι κι οχι ο διαιτητης για την ηττα. Παντως η ΑΕΚ δεν επαιξε καλα κι αυτο μετρησε στο να υπαρχουν περιορισμενα παραπονα απο τους παιχτες για τον Κάκο.
Παντως εγω πιστευω οτι αργα η γρηγορα θα φτιαξουν τα πραγματα στην αεκ και θα σωθει ανετα.![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Fakes (06-10-09)
![]()
"Κοίτα τι δίνει ο διαιτητής!!!"
![]()
"Μα είναι δυνατόν; Θα διαμαρτυρηθώ στον πρόεδρο της Superleague!"
![]()
"Εσύ είσαι ο πρόεδρος της Superleague..."
![]()
"....."
Cobain_7 (06-10-09)
ρε παιδια ποια αλλοιωση?νταξει επρεπε να μετρησει το γκολ του χερσι αλλα ενα γκολ δεν ειναι αλλοιωση αποτελεσματος κατα τη γνωμη μου.
παντως το ποιο αστειο ειναι οτι οι κριτικοι διαιτησιας που θεωρουνται ως "αυθεντιες" διαφωνουσαν μεταξυ τους
ο τυπος στον σκαι ειπε οτι το γκολ του χερσι μετραει και το γκολ του ποι ειναι χερι και ο βαρουχας εδειξε ενα βιντεο σε σλοου μοσιον που εδειχνε οτι ο χερσι ακουμπησε τη μπαλα καθαρα με το χερι και στου ποι οτι βρισκει με το στηθος και ισως μετα να την ακουμπαει λιγο.
για μενα και τα δυο γκολ επρεπε να μετρησουν γιατι τετοιου ειδους χερια που δεν ειναι τοσο προφανη δεν πρεπει να δινονται
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Μωρε δε γ@μιούνται τα μαρθαβουρτσάκια να στανιάρουν λίγο? Σαν πολλά δε μας τα χουν πει? Άι σιχτίρ πια με τους αιώνια αδικημένους![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Άρχισαν οι "πραγματικές βαθμολογίες" από τα κλαψομούνια
Κλάααααααααααψτε... Κλάαααααααααααψτε![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μόνο που η "ΩΡΑ" ξέχασε να αφαιρέσει 2 βαθμούς από την ΑΕΚ.
Έχουν ξεχάσει το καθαρό πέναλτι υπέρ του Ατρόμητου στο μεταξύ τους παιχνίδι, το οποίο δεν δόθηκε
Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...
Bookmarks