Δεν άλλαξε κάτι που έφερε ισοπαλία το αεκ.Πάλι νίκη θέλει την τελευταία αγωνιστική με τον πολυμετοχικό.
κοιτα τωρα αεκ κ ποα εχουν απο 12 βαθμους αν ο ποα κερδισει παει στους 15
με νικη η αεκ απεναντι στον ποα στο τελευταιο ματς, παει στους 15 κ αυτη
αλλα δε ξερω απο την ισοβαθμια ποιος ευνοειται
απλα ο ποα σιγουρα θα κερδισει σημερα και δε την εχω την αεκ ικανη να τον κερδισει στο μεταξυ τους...
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δεν άλλαξε κάτι που έφερε ισοπαλία το αεκ.Πάλι νίκη θέλει την τελευταία αγωνιστική με τον πολυμετοχικό.
Δεν αλλάζει τίποτα με τη σημερινή ισοπαλία της ΑΕΚ. Είτε είναι πίσω 1 βαθμό είτε 3 το ίδιο πράγμα είναι. Με νίκη την τελευταία αγωνιστική παίρνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του CL αφήνει τα βαζέλια στο Europa league![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
αρα σε περιπτωση ισοβαθμιας υπερεχει η αεκ?
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Faithful (24-05-09)
α ναι σωστα αφου το μεταξυ τους ειναι 1-1 του πρωτου γυρου![]()
ακριβως.παντως δεν την βλεπω την αεκ για τσου λου..
νικη με τον πολυτσιμπουκικο και πανε τσ.λ. ε?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τα τρια μου θα παρουνε η μπαναθα παιζει διαστημικη μπαλα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
εχεις χαζεψει απο την μπαλα που παιζουν?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Του χρονου θα μας περασουνε σουβλάκι κανονικο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
τσαμπα την λενε ευρωμπαναθα?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
πολυ σωστος κοσμα.αδικια τα πλει-οφ αλλα ας προσεχανε οσοι τα ψηφισανε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Θα γινει χαμος στο ντερμπυ. Παντως η Μπαναθα εχει σιγουρα το προβαδισμα γιατι το μονο που ξερει καλα ειναι να παιζει σφιχτα και με αντεπιθεσεις.
0-0 Σταθη μου ........ενας Βαλβερδε με βοηθο το φερε της λειπει για να παρει και αυτη τίτλο![]()
λοιπόν δε ν υπάρχει σοβαρο ματσ , που να δινει τιτλο κυπελο εξοδο στο τσου λου , να μοιρασει σοκολατες , να δινει εισητηρια για το θεατρο , ενα ταξιδι δωρεαν στην Πολη , τους μπακλαβαδες κερασμα , που να το κτυπησει αλλα και να το παρει η ενωση ....πως να γινει αυτο ρε πουστη μου?να γινει αρχοντας ο Χατζηχρηστος ? να ανεβει στην κορυφη , με εναν Παο συνδιεκδικητη , και εναν οσφπ ηδη τιτλουχο? το γαμημενο για κομπλεξ , αμα δεν εχεις τιγρη Καρα στην δοιηκηση , δεν σβησει ο ηλεκτρολογος τα φωτα , δεν ξαπλαρουν στο χορτο οι παικτες , τι πρωταθλημα να παρεις ρε πουστη ? αυτα ειναι τίμια και σωστα πρωταθληματα , αμα δεν εχει ς οριτζιναλ να μαλακιζεται ,BIG MAK να κυνηγαει τους σουλτανους να τους βαλει το πουρο , εκει που πρεπει , που να πας για τιτλο .............τιμιο τιτλο ετσι? οχι αυτοι οι καλπικοι οπου οι διαταξεις της διεθνους ομοσπονδιας οφειλουν να εφαρμοστούν.
ετσι σας θελω πουτανες Σουλτανες να σερνεστε στο οχετο , και να περιμενετε τον Πασα να σας ελεήσει!!!!!!!!!!ολα εδω πληρωνονται χαμούρες...........στο ματσ με το βαλζελο θα τους σκισει τον πισινο και αν δεν ηταν ο Μπαγιεβιτσ να ψιλομαζευει χάλια !!!!!!!!!!!!![]()
steliosb (25-05-09)
Έντονες είναι οι φήμες, οι οποίες αν επαληθευτούν θα "σκάσουν" σαν ...βόμβα στα αυτιά των φίλων της ΑΕΚ.
Σύμφωνα με αυτές, Ντούσαν Μπάγεβιτς και Στέλιος Μανωλάς θα δηλώσουν παραίτηση μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό...
Ο λόγος είναι πως οι δύο άνδρες νοιώθουν πως τους "κοροϊδεύουν" από την διοίκηση, καθώς δεν τους δίνουν ούτε 100.000 ευρώ, να χειριστούν υποθέσεις όπως αυτές των Καράμπελα και Σάχα.
Ο Μανωλάς είναι εδώ και καιρό προβληματισμένος, καθώς αισθάνεται πως πληρώνεται και δεν κάνει τίποτα, γεγονός που δεν του αρέσει καθόλου.
Από την πλευρά του ο Σέρβος τεχνικός έχει τονίσει πολλές φορές, ότι δεν μένει χωρίς τον Στέλιο...
Με την ως τώρα κατάσταση, ο Πελετιέρι είναι "τελειωμένος" με την ΑΕΚ να μην είναι διατεθειμένη να πληρώσει και ο Σάχα βρίσκεται ...ένα βήμα από την έξοδο, εκτός αν ο μάνατζερ του δεχτεί μια παράταση που ενδεχομένως να του ζητήσει η ΑΕΚ.
Όλα αυτά είναι φυσικό να μην αρέσουν καθόλου στους φίλους της Ένωσης, καθώς βλέπουν ότι κάτι πάει να φτιάξει...
Πλέον απομένει να αποδεχτεί αν οι φήμες αυτές ασκούνται ως «μοχλός πίεσης» προς την διοίκηση, ή αν ισχύουν...
κορυφαιος τιτλος στο πρωτοσελιδο της Ωρας...Φερνει Τιγρη το Τσου Λου! Χοχοχοχοχ
Ολα τα λαμογια μολις μυριστουνε χρημα ετοιμαζονται..Οταν η ΑΕκ καιγοτανε και απειλουνταν με υποβιβασμο ο τιγρης ειχε εξαφανιστει και ετρεχε ο Ντεμης με τους ΧΑτζηχρηστους να σωσει την ΑΕΚ...Ε ρε κατι "ηγετες" να σου τυχουνε!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Παραιτήθηκε ο Μανωλάς
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς «απείλησε» χθες με παραίτηση, ο Στέλιος Μανωλάς το έκανε πράξη. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ πήγε τη Δευτέρα (1/6) στην προπόνηση της ομάδας και μετά το τέλος της ανακοίνωσε στους παίκτες ότι δε θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν.
Ο Μανωλάς ευχαρίστησε τους παίκτες για τη συνεργασία που είχαν, είπε καλά λόγια για το χαρακτήρα τους και τους έκανε γνωστό ότι αυτή ήταν η τελευταία μέρα που βρίσκονται μαζί, καθώς έχει αποφασίσει να φύγει από την «Ενωση».
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν οι μέτοχοι είναι ενήμεροι για την κίνησή του, ωστόσο από τις 15:00 έχει αρχίσει η κρίσιμη σύσκεψη μεταξύ τους, στην οποία θα ληφθούν οι αποφάσεις για την επόμενη μέρα.
Bookmarks