Η ΑΕΚ είναι εκτός πρωταθλήματος απο τώρα!!!Ας παλέψει για την 2η θέση στο πρωτάθλημα...
τον ηπιανε παλι
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Η ΑΕΚ είναι εκτός πρωταθλήματος απο τώρα!!!Ας παλέψει για την 2η θέση στο πρωτάθλημα...
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Αυτό Μαρία είναι ένα προσχέδιο της HOK Sport για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.
Η HOK Sport είναι ίσως η μεγαλύτερη αρχιτεκτονική εταιρία σχεδιασμού γηπέδων και αθλητικών εγκαταστάσεων στον κόσμο. Το portfolio της περιλαμβάνει από γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ μέχρι παγοδρόμια και πίστες formula 1.
Η HOK Sport σχεδίασε τα emirates και wembley στο Λονδίνο, το da luz στη Λισαβώνα, το Ο2 στο Βερολίνο και πολλά άλλα. Τον πλήρη κατάλογο όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων που έχει σχεδιάσει μπορείτε να τον δείτε εδώ
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
κλαψτε παλι.ωραιο το πεναλτακι αλλα δεν σας εφτανε.ζορο πολυ καραγκουνη βλεπες.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χαχαχαχαχα!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Η παρουσία των 1.500 φίλων της ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ στο ματς με την ΑΕΚ δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα, τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ωστόσο, κατά την αποχώρησή τους είχαμε ένα περιστατικό...
Ένα πούλμαν των «βυσσινί» δέχθηκε επίθεση με μολότοφ και πέτρες, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.
«Προδότη...»
Λίγες ώρες νωρίτερα, οι οπαδοί της ΑΕΛ είχαν δώσει βροντερό παρόν στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ομάδας τους, αλλά και κατά του Γιώργου Δώνη και των συνεργατών του, που πέρυσι δούλευαν στον Κάμπο. Μάλιστα, υπήρχε και ένα μικρό πανό, το οποίο αποκαλούσε τον Έλληνα τεχνικό προδότη.
Από τους φίλους της Λάρισας πετάχτηκαν αρκετές κροτίδες στη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ από κάποιο βεγγαλικό, πήρε φωτιά ένα κάθισμα στην κενή ζώνη, με αποτέλεσμα να επιστρατευτεί ένας μικρός πυροσβεστήρας για να σβηστεί.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μολότωφ σε πούλμαν οπαδών της ΑΕΛ.....
Σοβαρά μιλάτε?
Νόμιζα πως οι μόνοι αλήτες/χούλιγκανς/ανεγκέφαλοι είναι οι Ολυμπιακοί...
Έτσι έλεγαν και συμφωνούσαν με τα βαζέλια οι χανούμισες, τον τελευταίο χρόνο.
Ελα ρε ψεμα ειναι. Ολυμπιακοι ριξανε τις μολοτωφ. Επιστημονα, ε επιστημονα![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
εχουν πλακα τα πρωτοσελιδα σημερα.λενε να φυγει ο δωνης.πριν απο 3 μερες δεν εγραφαν οτι θα τους κανει αρσεναλ;αν μη τι αλλο βλεπουν μπαλα οι δημοσιογραφοι.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Επίσης λένε ότι σφαγιάστηκαν από την διαιτησία...![]()
κλάψτε κλάψτε οε οε οε!!!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Αυτή την εβδομάδα ο Αη-Δώνης θα τους δείξει σε βίντεο μεγάλες στιγμές του Μάρκου Σεφερλή μιας και τα βίντεο της Αρσεναλ δεν κανανε δουλειά.
Παραδόξως ο Μπασινάς δεν έπαιξε όπως ο Φάμπρεγκας και ο Μπλάνκο απέτυχε σε ρόλο Αντεμπαγιόρ.
Κι όμως το μοναδικό λάθος του Δώνη είναι ότι δεν έφυγε κατ'ευθείαν για Αγγλία και παιδεύεται με άμπαλλους παίχτες ενώ αν είχε αναλάβει την Τσέλσι τώρα θα μιλούσαμε για το νέο ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο.
Εχουν πολύ πλάκα τα αεκάκια...
να φυγει ο Δωνης! Περσυ τους εφταιγε δηθεν ο Φερερ, φετος ο Δωνης. Τα παρταλια που εχουνε μαζεψει στην ομαδα δεν τα βλεπουνε!Λες κι αν ερθει αλλος θα πανε καλυτερα!
Οσο για το Δωνη, το παληκαρι ειδικευεται στο να σωζει ομαδες οχι να τις κανει πρωταθλητριες. Ας προσεχανε οταν αποφασισανε να τον παρουνε!
![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
με όλη την καλή διάθεση που έχω να ρωτήσω :
ο Δώνης φταίει που έχει τον πλιάτσικα , τον ράμος , τον καφέ και τον μπασινά ;;
ο Δώνης φταίει που ο πιο έμπειρος του παικτης , αυτός που καλείται να δωσει ποιότητα στο κέντρο απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στο γήπεδο ;;
ο Δώνης φταίει που όλοι από την διοίκηση μέχρι τον τελευταίο παίκτη (εκτός σκόκο) είναι κομπλεξικοί και κότες ;
εντάξει φταίει και ο Δώνης αλλά με την απομάκρυνση του , τί από όλα αυτά θα διωρθωθεί ;
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Πιο κάτω είναι ο Πανιώνιος αλλά όχι για πολύ![]()
Έχει και ο Tέλης έναν αγώνα λιγότερο![]()
απο την αεκ ο μονος παιχτης π μ αρεσει ειναι ο Σκοκο
Θελω να τον παρακολουθησω σε καποια ματς.. να τον ξερω καλυτερα.. γιατι νομιζω οτι θα ταν καλος για τον θρυλο
ΠΡΩΤH ΦΟΡΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ. ΕΞΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ.- Ο Γιώργος Δώνης, είναι ο τεχνικός που έμεινε στο απυρόβλητο από φιλάθλους και Τύπο για το μεγαλύτερο διάστημα. Ίσως η νίκη στο ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό και ο τρόπος που διαχειρίστηκε το ματς, να έπαιξε ένα σημαντικό ρόλο. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν η χθεσινή εμφάνιση με την ΑΕΛ και το… χαστούκι στο φινάλε. Αυτό ήταν. Ο Τύπος σήμερα τον… βγάζει στη σέντρα. Η κιτρινόμαυρων αποχρώσεων « Ώρα», ρωτά στο εξώφυλλο «Γιώργο πότε φεύγεις;», η Score αναρωτιέται: «Υπάρχει πιο κάτω», Το Goal αναφέρει «Τέλος στα άλλοθι» και επιτίθεται σε Δώνη και Νικολαΐδη, η Sportday στην ανάλυση του ματς, έχει σαν τίτλο «Κοίτα Δώνη να μαθαίνεις». Στην «Εξέδρα» δεν ασκείται αρνητική κριτική στον Δώνη
Πάμε να δούμε τι λένε έξι αρθρογράφοι των παραπάνω εφημερίδων, για τον Γιώργο Δώνη και το έργο που έχει παρουσιάσει στον πάγκο της Ένωσης:
Γιώργος Σηφάκης (Ώρα για Σπορ): Πληρώνει τις επιλογές του
Γιώργο δυστυχώς επτωχεύσαμεν. Η φράση του Χαρίλαου Τρικούπη το 1873 (για την οικονομική κατάσταση της χώρας), βρίσκει απόλυτη εφαρμογή σε ποδοσφαιρικό ματς του 2008. Ο Γιώργος Δώνης ήταν χαμένος στα συστήματα και τις καλοκαιρινές επιλογές, που αποδεικνύονται λανθασμένες. Ο πρόεδρος τελεί υπό παραίτηση, οι μεγαλομέτοχοι απουσιάζουν στο εξωτερικό. Απίστευτα πράγματα για μια ομάδα που θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα μετά από 14 χρόνια.(δε το πηρε περυσι?) Η εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο ήταν για κλάματα. Οι ευθύνες του Δώνη είναι πολύ μεγάλες. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα διορθώθηκε με την είσοδο του Καφέ, αλλά και πάλι δεν ήταν ΑΕΚ αυτή. Η ΑΕΚ κινδυνεύει να χάσει πολύ νωρίτερα το πρωτάθλημα. Ο Ριβάλντο δεν έχει αντικατασταθεί, Λυμπερόπουλος δεν υπάρχει και χωρίς τον Κυργιάκο η ομάδα είναι καράβι χωρίς καπετάνιο. Οι ευθύνες βαραίνουν τον προπονητή, που δεν αντέδρασε στις εντολές της διοίκησης και έγινε: «γες μεν». (ή που δεν εβαλε κανα μυριο απο την τσεπη του
)
Γιάννης Μπίλιος (Goal): Εμπρός για το τέσσερα στα τέσσερα
Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΚ βρίσκεται τόσο πίσω στην βαθμολογία. Είναι η πρώτη που την βλέπουμε να μην μπορεί να παίξει λίγο καλό ποδόσφαιρο. Κανονικό, ορθόδοξο. Να καθιστά σαφές στις «Λάρισες» ότι εδώ που ήρθες: «εγώ θα παίζω και εσύ θα κυνηγάς». Αυτή η ΑΕΚ δεν μπορεί. Αυτή η στάνη αυτό το τυρί κάνει. Δεν μπορείς να πας για πρωτάθλημα και να μην έχεις παραγωγικούς μέσους. Δεν είναι δυνατόν να παίζεις στο γήπεδο σου με τρεις κόφτες. Δεν επιτρέπεται να μην μπορείς να ζήσεις χωρίς Κυργιάκο μία ημέρα. Καμία βοήθεια και από Μπλάνκο και Τζιμπούρ. Δεν κατηγορώ τον Δώνη, για την διαμόρφωση του φτωχού ρόστερ, ούτε ότι δεν έγινε Βάίσβάιλερ σε πέντε χρόνια θητείας, αλλά για κάτι εξαγγελίες τύπου: «Πάμε για το πέντε στα πέντε», την στιγμή που η ομάδα του δυσκολεύεται για το ένα στα ένα.
()
Ευάγγελος Μίχος (Goal): Αλλ’ αντα κουτρουβάλα
Στο ΟΑΚΑ έγινε ένα παιχνίδι λαθών. Ο Γιώργος Δώνης έχασε ένα ολόκληρο ημίχρονο., με λάθος επιλογές παικτών (Κουτρομάνος,(ακου παιχτη που εχουν ρε φουστη μου) Πλιάτσικας, Μπασινάς) και αν η καλύτερη Λάρισα το πίστευε περισσότερο θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ. Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ φοβήθηκε και το γύρισε σε κατενάτσιο. Όμως η ΑΕΚ θα μπορούσε να κερδίσει μόνο από λάθη του διαιτητή ή των αντιπάλων. Δεν ξέρω αν στο τέλος παρεμβλήθηκε η Θεία Δίκη, ή «μίλησε» η ανικανότητα της ΑΕΚ, όμως αποκαταστάθηκε η τάξη του ματς. Η Λάρισα εξέθεσε την τωρινή δουλειά του Δώνη. Μια ΑΕΚ στατική χωρίς κίνηση από παίκτες, χωρίς την κάθετη πάσα…
Χρήστος Σωτηρακόπουλος (sportday): Κάποιοι δεν θέλουν ή δεν μπορούν
«Δεν υπάρχει δεν μπορώ υπάρχει δεν θέλω», επέμενε ο καθηγητής της φυσικοχημείας στο σχολείο. Εγώ δεν ήθελα να τον απογοητεύσω αλλά το αντικείμενο δεν το κατείχα. Τι και να προσπαθούσα, τίποτα. Το θυμήθηκα βλέποντας τον Πλιάτσικα να ταλαιπωρείται στην αρχή αριστερά, μετά δεξιά στα χαφ. Προσπαθούσε αλλά δεν γινόταν τίποτα. Η θέση του ήταν άλλη, εκεί που αγωνίστηκε με τον Παναθηναϊκό. Ο Γιώργος Δώνης είχε το θάρρος να πει πως το σύστημα ήταν λάθος και δεν θα παίζει μόνο 4-3-3. Αυτό που εννοούσε ήταν πως δεν το έμαθε καν αυτό το σύστημα, οποότε τώρα πρέπει να αφομοιώσει το 4-4-2, επειδή όσο και να προσπαθείς να κάνεις έναν ποδοσφαιριστή να παίξει καλύτερα ή τον πιέζεις να κάνει κάτι που δεν μπορεί, απλά χάνεις τον χρόνο σου. Η ΑΕΚ δεν ήταν καλύτερη με την Λάρισα, δεν έδειξε αγωνιστική ταυτότητα, Δεν είχε ρυθμό, δεν είχε ταχύτητα. Ήταν μια αργή και προβλέψιμη ομάδα. Σε κάποια πράγματα τελικά δεν υπάρχει δεν θέλω, υπάρχει δεν μπορώ! (α μπραβο!)
Γιώργος Κουτσογιαννέλης (Sportday): Δεύτερη και φαρμακερή
Αν για την ΑΕΚ ήταν πρόβλημα τομ 4-3-3 και το γύρισε σε 4-4-2 για να αναδίξει τον ανασταλτικό Πλιάτσικα έχουμε πρόβλημα. Και αν ο Πλιάτσικας τοποθετείται δεξί χαφ σε εντός έδρας αγώνα, της πανάκριβης σε κόστος παικτών ΑΕΚ(ε??) έχουμε και άλλο πρόβλημα. Ποια βελτίωση παρουσίασε η ΑΕΚ σε εντός έδρας παιχνίδι από τότε που υποδέχτηκε τον Ηρακλή; Τότε είχε ένα ενθαρρυντικό πρώτο 20λέπτο, τώρα ένα ενθαρρυντικό δεύτερο ημίχρονο. Τότε την γλίτωσε, τώρα όχι. Η ΑΕΚ όχι μόνο δεν έχει κάνει την υπέρβαση, αλλά μετρά βαθμολογικές απώλειες. Γι’ αυτή την ομάδα δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο, κάθε αγωνιστική δίνει ντέρμπι στο όριο και αυτό είναι αδιανόητο.
Σπύρος Νταγιάκος (Score): Ο τρόμος της απαξίωσης
Μια ματιά στην βαθμολογία είναι ικανή να μας στεναχωρήσει πιο πολύ από την γκέλα. Η βαθμολογία τα λέει όλα. Δεν θυμάμαι την ΑΕΚ πιο χαμηλά. Μακάρι να ήταν κακόγουστο ανέκδοτο, αλλά δυστυχώς είναι η πραγματικότητα. Όλοι μάλιστα όσοι απαρτίζουν την ΑΕΚ δείχνουν να είναι στον κόσμο τους. Οι δηλώσεις που έγιναν μετά την λήξη του αγώνα, είναι απίστευτες. Και μες την πίκρα να πουλάνε τρέλα; Όχι ρε μάγκες. Ο Ντέμης έκανε τα πάντα, αλλά απέτυχε να κάνει αυτό για το οποίο τον στήριξε ο κόσμος. Κάπου χάθηκε στην πορεία. Αγωνιστικά τι να πω; Έτσι όπως πάμε η απαξίωση θα είναι το τέλος αυτής της ιστορίας. Μια απαξίωση που θα είναι ότι χειρότερο. Καταστροφικό. Η ενδεκάδα με τα τρία αμυντικά χαφ είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στο σοβαρό πρόβλημα της ΑΕΚ που χάνει την ταυτότητα της. Πρέπει να βρούμε την ΑΕΚ, όπου και αν είναι κρυμμένη…
Ρε ψοφίμια άτιτλοι, ο γερορίμπο ήταν κορόιδο που απέδρασε από την μιζέρια σας;
Ή ήθελε να ζωστεί οπωσδήποτε τις ρόμπες τις ανατολίτικες και τα καριοφίλια του Τζέγκινς Χαν;
Bookmarks