Πιο πολυ ετσουξε οτι το γκολ του Σκουφαλη ηταν οντως επιθετικο φαουλ.Αλλα ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Δικαιως πιστευω η "ενωση" μπορει να μετονομαστει σε Τριταθλητη. Εμεις προσφερουμε αφιλοκερδως το ονομα.
Sadedrepese Sadisti!
Να σε φτιαξω κι αλλο? Οχι μονο αδικηθηκε οπως λες το αεκακι αλλα ευνοηθηκε και η βαζελα στο Χαριλαου με εκεινο το φανταστικο πεναλτυ.
Ομως ποιος θα μιλησει για διαιτησια τωρα στο αεκακι? Μουγκα θα κανει η κοντη χαμουρα.
Αντε ηθικοι, γεμιστε το οακα την Τεταρτη και καντε τη φιεστα της κατακτησης της 3ης θεσης.![]()
Adios Lakerde ala Past.
Τριτοι οι "ηθικοι πρωταθλητες"??? Ε, οχι!!! Δεν γινεται!!! Πριμ για το ουεφα εχει Ντεμη??? Αλλωστε την πρωτη θεση πηραν απο τις ομαδες που βγαινουν στο ουεφα!!!
Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα παλι 4 γκολ μπηκανε σε αγωνα της αεκουλας....
Adios Lakerde ala Past.
Σημερα φτανουνε δύο δακτυλα. Τα δυο μεσαια του Σκουφαλη να δειξει στο Ριμπο...
THANKS JESUS FOR HAVING A BLOODY GREAT SENSE OF HUMOUR...
"Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"
'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.
τωρα θα λενε οτι απλαη ΑΕΚ δεν ασχοληθηκε με τα πλει οφ... κι οτι επαιζαν με παγκιτες...
εγω ξερω ομως κατι αλλο.
1)η ιστορια εγραψε ποα-αεκ¨4-1
2)αρης-ακε 3-0
3) Η ΑΕΚ ΤΡΙΤΗ Κ ΟΥΕΦΑ.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
καλα μιλαμε το δευτερο γκολ του πανιωνιου ηταν επιθετικο πεναλτυ.τους σκουφαλιασε![]()
FUCK PAO AND THE AVENUE
Faithful (12-05-08)
τριτοι και καταιδρωμενοι.τι θα κανει τωρα ο βανδης χωρις τα χρηματα του τσ.λ.?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Faithful (12-05-08)
καλα να παθουνε γιατι πιστεψανε οτι εχουν υπερομαδα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sorry 4-0 εννοουσα
δειτε κ ΓΕΛΑΣΤΕ...
Ξέσπασε ο Νίκος Λυμπερόπουλος μετά το τέλος του παιχνιδιού στη Νέα Σμύρνη που ανέδειξε ισόπαλη την ΑΕΚ με τον Πανιώνιο και ουσιαστικά έστειλε την Ενωση εκτός Champions League. Ο έλληνας επιθετικός τόνισε πως ήταν λάθος η συμμετοχή της ΑΕΚ στα πλέι οφ, τα οποία χαρακτήρισε "παρωδία", υποστήριξε πως δεν υπήρχε κίνητρο για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, ενώ έριξε ευθύνες στην διοίκηση, στην τεχνική ηγεσία και τους παίκτες.
- [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
![]()
"Η αλαζονεία και ο εγωισμός πληρώνονται δυστυχώς. Δυστυχώς βγήκαμε αληθινοί εγώ και οι συμπαίκτες μου όταν λέγαμε να μην συμμετάσχουμε στην παρωδία. Το λάθος μας ήταν ότι δεν επιμείναμε. Αυτή η κατάσταση γύρισε εναντίον μας. Η αλαζονεία πάει για όλους τους παίκτες, τον προπονητή, τη διοίκηση και όχι φυσικά τον κόσμο", είπε ο Λυμπερόπουλος και συμπλήρωσε:
"Είμαστε εδώ ακόμα μια φορά κι είδαμε την ΑΕΚ να αντιμετωπίζεται σαν μικρή ομάδα. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν λέω ότι φταίει κάποιος γι' αυτό. Ετσι νιώθω. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνανε. Γνωρίζω ότι θα βγουν διάφορα αύριο, δεν με νοιάζει τι θα πουν. Αυτήν την κατάσταση τη νιώθω χρόνια στο πετσί μου".![]()
Και συνέχισε: "Γιατί δεν λέει κανείς ότι πήραμε το πρωτάθλημα στους αγωνιστικούς χώρους; Γιατί δεν το είπε κανείς; Παίξαμε στους τελευταίους δέκα αγώνες κι είχαμε 8 νίκες και 2 ισοπαλίες και παίξαμε φανταστικό ποδόσφαιρο. Με τον Αστέρα Τρίπολης είχαμε 55.000 κόσμο και ξαφνικά με τον Πανιώνιο είχαμε 5.000. Είμαι 33 χρονών. Πέστε μου εσείς τι κίνητρο να έχω; Τι κίνητρο να έχω, σε ποια έδρα παίζουμε σε ποιες εγκαταστάσεις προπονούμαστε; Είμαι στην ΑΕΚ τόσα χρόνια. Αντε μην ανοίξω το στόμα μου.
"Από την αρχή είχαμε πει ότι ήταν καλύτερα να μην παίξουμε πλέι οφ. Πήραμε το πρωτάθλημα στον αγωνιστικό χώρο. Να έρθει να μου πει ένας παίκτης από τις άλλες ομάδες τι θα έκανε. Δεν είναι δικαιολογίες. Είναι κρίμα κι όχι άδικο αυτό που έγινε στα πλέι οφ. Αυτή είναι η δική μου γνώμη, δεν μιλάω για την διοίκηση. Επρεπε να επιμείνουμε και να μην κατεβούμε. Το είχα πει από την αρχή".
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Για άλλη μία φορά ακούστηκε από τα χείλη παίκτη της ΑΕΚ η λέξη «πρωταθλήτρια». Αυτήν την φορά ήταν ο Παναγιώτης Κονέ ο οποίος επισήμανε το ότι η ΑΕΚ είναι η ηθική πρωταθλήτρια και εν συνεχεία αποκάλυψε μετά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη το πόσο δύσκολο ήταν για εκείνον αλλά και για τους συμπαίκτες του να αγωνιστούν στα πλέι οφ, τα οποίο ολοκληρώνονται την Τετάρτη.
«Η ΑΕΚ άξιζε να πάρει το πρωτάθλημα», είπε αρχικά ο νεαρός μέσος της ΑΕΚ και πρόσθεσε: «Εμείς αισθανόμαστε πρωταθλητές.(ΒΑΡΕΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ) Τώρα τι να κάνουμε; Η ομάδα έπαιξε με ψυχή στο ματς, αλλά δυστυχώς στο τελευταίο λεπτό ήρθε η ψυχρολουσία. Τα πλέι οφ ήταν δύσκολα για μας. Όπως είπα και πριν, στην καρδιά μου η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια. Τι πω; Μάλλον έφταιξε η ψυχολογία που είχαμε».
Αναφερόμενος για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής τόνισε: «Ο κόσμος πρέπει να έρχεται πάντα στο γήπεδο. Τον έχουμε απογοητεύσει στα πλέι οφ. Είναι λίγο άδικο για μας, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο».
Bookmarks