Eμεις τη καληνυχτα θα τη πουμε και τη Κυριακη. Eσυ ποτε θα τη πεις που εβγαλες τον εφηβο και ξαναμοστραρες τη στραβη για αβαταρ;![]()
Αφήστε και μια καληνύχτα για την Κυριακή. :P
Eμεις τη καληνυχτα θα τη πουμε και τη Κυριακη. Eσυ ποτε θα τη πεις που εβγαλες τον εφηβο και ξαναμοστραρες τη στραβη για αβαταρ;![]()
Τον έφηβο τον βάζω για γούρι πριν από κρίσιμα παιχνίδια (με ΠΑΟ έπιασε, με Ρόζυ έφυγα για το γήπεδο και το ξέχασα η χαζή... χθες κάτι ψιλογλίτωσε ... ας μην ερχόταν ο γρουσούζης
και θα σας έλεγα εγώ).
Άλλη μία απόδειξη για το αξιόμαχο των ελληνικών ομάδων....
Ante na tous kleisoume ki emeis to spiti tin Kyriaki kai na teleionoume...![]()
Ντεμιρέλ! Έ, Ντεμιρέλ! Ένα κιλό μπακλαβά με φυστίκι παρακαλώ.
Δήλωση Ντέμη : Θα νικήσουμε στο Καραϊσκάκη.![]()
Το άλλο με τον Τότό το ξέρεις;
Τι να πει και το Δεσποινάκι που πρέπει και να τραγουδήσει κιόλας;
μην το αποπαιρνεις το παιδι! καλο ειναι να ελπιζουν οι ανθρωποι! δεν μας βλεπεις εμας τοσα χρονια στην Ευρωπη;Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ
23.000 eishthria me Zenit
34.000 eishthria xthes apo ta opoia eikazw ta misa apo Olympiakous.
To thayma kai ta nea ithi tou demokeratouklh xethymainoun...
H shmerinh htta mallon tous sprwxnei ena vhma prin ton gremo.
Δηλαδή φέτος δε θα γιορτάσουν την 3η, 4η ή 5η θέση;Αρχική Δημοσίευση από Xanthos
Μη μου πεις ... πληγώθηκα τώρα.![]()
Δηλαδή φέτος δε θα γιορτάσουν την 3η, 4η ή 5η θέση;Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ
Μη μου πεις ... πληγώθηκα τώρα.[/quote:7d68f077d7]
Tou xronou omws mpoei na giortasoun prwtathlima...
... B' Ethnikhs
Εχει ενα ωραιο τραγουδι η Δεσποινα που λεει¨
"Κομματια η καρδια μου παλι και εσυ () φταιες γι΄αυτο......στα ματια μου εδω μπροστα μου......να μην σε ξαναδω!"
Με λενε Γιαννη Οκκα και πηρα θεση!
![]()
![]()
Αρχική Δημοσίευση από Eric
KALHNYXTA![]()
![]()
![]()
Οπαδός: "Δεν βλέπεις τι γίνεται; Κοιμάται ο Σάντος στον πάγκο. Πέρσι είχε τον Βέλιτς και τον ξυπνούσε. Τί θα γίνει;"
Ντέμης: "Δηλαδή εσείς στενοχωρηθήκατε πιο πολύ από μένα;"
Οπαδός: "Μα εδώ γίνονται φοβερά πράγματα. Και με το γήπεδο τι συνέβη;"
Ντέμης: "Μα καλά όλα τώρα τα θυμηθήκατε;"
Οπαδός: "Γιατί λέει ο Σάντος ότι δεν έχουμε παίκτες"
Ντέμης: "Οι ελλείψεις που έχουμε είναι φανερές".
Οπαδός: "Και τότε γιατί πήρες τον Δέλλα και του έδωσες, μάλιστα, και 400.000 ευρώ;"
Ντέμης: "Μπα; Πού ξέρεις πόσα έδωσα;"
Οπαδός: "Ναι, αλλά φτάσαμε στο σημείο να παίζουμε με μπακ τους Μάλμπασα και Κόντη"
Ντέμης: "Είστε απίθανοι! Λοιπόν, εγώ δεν απογοητεύομαι. Σε δυο μήνες θα δείτε τον Σάντος και όλους. Σίγουρα, σήμερα, δεν είχαμε κόσμο όπως πέρσι, αλλά όταν δεν παίζεις καλό ποδόσφαιρο δεν μπορείς να περιμένεις και γεμάτες εξέδρες. Η ομάδα, όμως, μπορεί να ανακάμψει.Μη ξεχνάτε ότι ο Ολυμπιακός έχει μπάτζετ 25 εκατομμυρίων ευρώ κι εμείς μόλις 7."
Οπαδός: "Αν συνεχίσουμε έτσι θα έχεις προβλήματα. Πώς θα παίξουμε με τον Παναθηναϊκό;Σήμερα είμασταν ήρεμοι, με τον Παναθηναϊκό δεν θα είναι έτσι."
Ντέμης: "Μη με απειλείς!"
Οπαδός: "Δεν σε απειλώ εγώ. Άλλοι θα έρθουν..."
Ντέμης: "Εγώ είμαι εδώ για τα χειρότερα. Και θα είμαι εδώ..."
ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!![]()
ωραίο ήταν το τσουτσουνάμι!![]()
Μπα μόλις άρχισε.Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
![]()
Δήλωση του Σοάρες :
- Από τη στιγμή που η ομάδα έπαιξε καλά, τι έλειπε και δεν κατάφερε να συνδυάσει την εμφάνιση με το αποτέλεσμα;
"Το γκολ. Και στα δύο παιχνίδια αυτό που μας έλειπε ήταν το γκολ. Με τη Ζενίτ αν είχαμε προηγηθεί δεν υπήρχε περίπτωση να αποκλειστούμε, ενώ με τον Ολυμπιακό αν εγώ είχα κάνει το 2-0 στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, θα μπορούσαμε να βάζαμε τέσσερα γκολ. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και γνωρίσαμε την ήττα".
Τέσσερα; Για γκολ μιλάει το παληκάρι; Αφού αυτό είναι που τους λείπει.![]()
Εκτός και αν εννοεί τίποτα εκτός ποδοσφαίρου![]()
![]()
![]()
Bookmarks