ΓΑΜΩ τον αντιθεο τους. Παλι πεναλντι! Δεν υπηρχε καν επαφη και το VAR εκανε παλι αβαβα. Θα κριθουν ολα στα πλει-oφ οπως παει το πραγμα. Ή αν νικησουμε στην Τουμπα.
Και να πεις ότι δεν έχει οργανωμενους οπαδούς ο Βολος; Τρελα πράγματα.
ΓΑΜΩ τον αντιθεο τους. Παλι πεναλντι! Δεν υπηρχε καν επαφη και το VAR εκανε παλι αβαβα. Θα κριθουν ολα στα πλει-oφ οπως παει το πραγμα. Ή αν νικησουμε στην Τουμπα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chainsaw : 23-01-22 στις 19:18
Faithful (23-01-22)
Ατυχη στιγμη λεει ο ρεπορτερ, για τους αμυντικους του Βολου![]()
Γελάει ο κόσμος πάλι με το πέναλτι που πήραν. Μας έχουν σπάσει τον πούτσο με την 20ετία κι εδώ γίνονται όργια.
Faithful (23-01-22)
Παιξτε ό,τι εχετε οτι ο μπαοκ θα παρει πέναλτι την αλλη εβδομάδα.
Δεν επεμβαίνουμε σε ενδοοικογενειακά ζητήματα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Καποιος αρδ Σουντουλιδης ειπε να υπερασπιστει τα πεναλτι της μπαοκαρας γραφοντας:
"Από την σύσταση της Superleague το 2006 (μην πάμε πιο πίσω στα ένδοξα χρόνια της παράγκας), για δώδεκα σεζόν και μέχρι να έρθουν στην Ελλάδα το VAR και οι ξένοι διαιτητές, για τα οποία οι «ασπρόμαυροι» έδωσαν μάχη όταν άλλες ομάδες ήταν αντίθετες, ο ΠΑΟΚ ήταν 4ος στα κερδισμένα πέναλτι.
Να το κάνουμε πιο κατανοητό. Όταν υπήρχαν μόνο οι Έλληνες διαιτητές, που έδιναν ότι έβλεπαν ή δεν έβλεπαν τα ματάκια τους, πρώτος σε κερδισμένα πέναλτι ήταν ο Ολυμπιακός (89 πέναλτι σε 404 ματς), δεύτερος ο Παναθηναϊκός (79 πέναλτι σε 446 ματς) και τρίτη η ΑΕΚ (58 πέναλτι σε 372 ματς), ενώ ο ΠΑΟΚ ήταν στη 4η θέση με 65 πέναλτι σε 452 ματς. Αυτά."
Εν ολιγοις παλι αδικημενη ειναι η μπουγατσα...Γελαει ο κόσμος.
giovanni#10 (24-01-22), john syggel (23-01-22)
Εν τω μεταξυ η αεκ ειχε 58 πεναλτι κι ο μπαοκ 65.Αρα ηταν τριτος,οχι τεταρτος.Μαθηματικα Θεσσαλονικης.
Πάλι πήραν μπενάλντι αυτοί; Ρε τι γίνεται.
Άρχισε μεν να βουτάει από πριν, αλλά πάλι θα τον έβρισκε και θα ήταν σωστό.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δικηγορος του δολοφονου του παιδιου στη θεσσαλονικη ανελαβε ο μεγαλοδικηγορος Σιμοπουλος, διακεκριμενος ποινικολογος, ο οποιος εχει εργαστει και σε υποθεσεις της εταιρειας Σουρωτης, συμφεροντων Ιβαν Σαββιδη.
Τι να πεις; Καταντια.
Δε λέει και κάτι αυτό. Μπορεί το στράκι αυτό να είναι μπλεγμένο με νύχτες και μαφίες και να του βρήκαν αυτοί έναν από τους καλύτερους.
chainsaw (04-02-22)
Όσο και μαλάκες να είναι αυτοί που έχουν τις ομάδες τέτοια περιστατικά δε νομίζω να τα επικροτούν, αλλά ότι χρησιμοποιούν την οπαδική βία τη χρησιμοποιούν. Πρέπει να απαγορευτεί η λειτουργία των συνδέσμων για αρχή και μετά τα ισόβια να είναι ισόβια και όχι 7,8 χρόνια για να περιοριστεί γενικά η εγκληματικότητα και όχι μόνο η οπαδική βία. Αν δε τους χωράνε οι φυλακές να μην αγοράσουν ένα ραφαλ και να χτίσουν δέκα. Εν τω μεταξύ μέσα σε τρία χρόνια εκρεμεί ακόμη δίκη για μαχαίρωμα από αυτό το στράκι.
0-1 τα βαζέλια την παορκαρα λίγο πριν το ημίχρονο.
Ο Κούγιας είπε δημόσια ότι μίλησε με τον Καρυπίδη και του είπε ότι τον πήρε τηλέφωνο ο Κυριάκος Κυριάκος και του έλεγε "γιατί βάλατε τον Κούγια δικηγόρο;". Θα ασχοληθεί κανένας ή μπα, γαμώ το μπουρδέλο για κράτος;
Faithful (06-02-22)
Bookmarks