κυλιέμαι στο πατωμα με αυτά που διαβάζω για τον παοκ
μπαλα και μπασκετ ....
To Ρέθυμνο έχει 120 χορηγούς και γενικά πολύ καλή οργάνωση. Έχει μέχρι και κοινωνικά προγράμματα όπως το NBA έτσι ώστε οι κάτοικοι να νιώθουν μέρος της ομάδας και οι παίχτες να ταυτίζονται με τους κάτοικους... Ετσι γίνονται ομάδες όχι με τα ντου και τα αντιαεροπορικά που κλαιγόταν το άλλο το νούμερο τις προάλλες...
Δεν ξέρω αν είναι η τρίτη καλύτερη αλλά Πανιώνιος και Ρέθυμνο άξιζαν περισσότερο από τους άλλους να βρίσκονται στα ημιτελικά
κυλιέμαι στο πατωμα με αυτά που διαβάζω για τον παοκ
μπαλα και μπασκετ ....
Μην τα βάζετε με ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ
πες μας και μας για να κυλιστουμε και εμεις
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
differance (24-05-13), iosif (24-05-13)
Ειδοποιάτε ρε, ζωάδια, ότι παίζετε, να απομακρύνουμε τα παιδιά από τις τηλεοράσεις...
Α, στα διάλα, θα τρέχουμε στους οφθαλμίατρους στα καλά καθούμενα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Coach (29-05-13)
πάλι τους πήδηξε η παράγκα; oh la la!!!
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
voskos_7 (29-05-13)
Ναπολεώνω
Ναπολεώνεις
Ναπολεόνι...
Ναπολεώνουμε
Ναπολεώνετε...
Κι άλλο, ο Ναπολεόνι...
Μπαοκ αμανικο ρετσινα και λουκανικο ρε φιλαρακι,πουτανα Αθηνα παλι αδικησες τα πουστρακια του βορρα...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
στα πιο ευκολα πλευ οφ της ιστοριας τους και πανε να χασουνε το τσ.λ.αξιοι της μοιρας τους
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
voskos_7 (29-05-13)
Δεν είναι στο χέρι τους πια. Ο Ατρόμητος με νίκη την τελευταία αγωνιστική καπαρώνει τη θέση και ας τους μπουγατσοκιμάδες να κουρεύονται.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ετσι ετσι οι πουτσες ειναι αμετρητες ιβαν...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
μακαρι να βγει ο ατρομητος.καθαρη ομαδα,δεν χρωσταει πουθενα,με σοβαρη διοικηση.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Και γαμώ τη δημοσιογραφία:
Δε βιάζεστε λίγο ορέ παλουκάρια?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Του χρόνου θέλουν και πρωτάθλημα.Γυαλίζει το μάτι τους..
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
σε αλλον πλανητη ζουνε αυτοι....
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks