4-1 ο ΠΑΟΚ τον Άρη με 2 ΓΚΟΛΑΡΕΣ από Λόρενς και Αθανασιάδη...
0-1 Ο Παοκ στην ξανθη 15 λεπτο
4-1 ο ΠΑΟΚ τον Άρη με 2 ΓΚΟΛΑΡΕΣ από Λόρενς και Αθανασιάδη...
Γκολάρες, όντως.
Πρόσεξα ότι ο Δώνης σπαει συχνά την μπάλα στην κορυφή της επίθεσης και βγάζει παίχτες στο τρέιλερ....
... there's no such thing as "too much"...
Ντροπή τους που έγραψαν "Σεξ και βία" στους φωτεινούς πίνακες κατά τη διάρκεια του αγώνα. Κλασσικοί μπουγάτσες.
το γκολ του αθανασιαδη απλα για οσκαρ, αλλα σε ποιους εκανε νευμα να μη μιλανε? αφου στην τουμπα επαιζε...![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Στη διοίκηση του Άρη που έβγαλε ανακοίνωση για την πάρτη του πριν το ματς, ότι δεν έχει ήθος επειδή μετά τη νίκη των μικρών του παοκ επί του Άρη έγραψε στο twitter "Σεξ και βία"... φράση που όπως λέω πιο πάνω την έγραψαν (απ' ότι ακούστηκε) στους φωτεινούς πίνακες που έδειχναν το σκορ κατά τη διάρκεια του αγώνα.
edit: Είδα και τις δηλώσεις του μετά το ματς, και λέει "Αν δε μπορούν να καταλάβουν από καζούρα δε φταίω εγώ". Το θέμα είναι ότι εσύ που είσαι ποδοσφαιριστής δεν έχεις το δικαίωμα να κάνεις καζούρα, υποτίθεται ότι πρέπει να είσαι υπόδειγμα για τους φιλάθλους.
BrazHlias (01-10-12)
Και απελυσαν τον υπαλληλο που χειριζοταν το ματριξ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
«Ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή Στέφανου Αθανασιάδη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3, 25 παρ. 1 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 1-6-2012»
διωξαμε το μπολονι και πηραμε το δωνη, μπατσοι, γουρουνια, δολοφονοι![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
δωνη αν δεν νικας, στο διαολο να πας,
και ακουστε και αυτο: γαμιεται ο πειραιας
Koυζουλή, καλό το σήμα;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Εχω την εντυπωση οτι θα ακουσουμε πολλα απο αυτον στην συνεχεια,θελει τον κοσμο διπλα του και αρχισε να λεει μαλακιες.
Πω πω ...το τσίρκο είναι αυτό ρε σεις ??
Ήρθε ο μάγος με τα δώρα να ρίξει 100 μύρια στο Μπάοκ έτσι για πλάκα , να φτιάξει γηπεδάρες , να πάρει πρωταθλήματα και να πολεμήσει το κόκκινο χρώμα .
Βγαλμένο από το παρελθόν το σκηνικό , και απο ιστορίες πρόσφατες με πρίγκηπες .
Το αστείο είναι ότι ο κόσμος έχει τόσα προβλήματα αλλά παρόλα αυτά πιστεύουν έναν γραφικό , διαβασμένο , βλαμένο , χωρίς να έχουν δει ούτε 1€ .
Ο μάγος με τα καθρεπτάκια και οι ξυπόλυτοι ιθαγενείς !!!![]()
Ευτυχώς που εμείς στον Ολυμπιακό είμαστε ψαγμένοι και δεν μασάμε από χάντρες.
Bookmarks