Που να περναγε και η μανα Αεκ....![]()
Που να περναγε και η μανα Αεκ....![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Βαστάει ωρέ η μπαουγκάρα; Πόσο είναι;
Coach (30-11-11)
Ναι τον είδα και κόντεψα να ξεράσω! Νομίζω ότι και μόνο για την εικόνα που έχει, προσβάλει το αγγλικό ποδόσφαιρο και πρέπει να πεταχτεί έξω απ' το γήπεδο!![]()
Άντε ρε παλιοζουλιάρη....Μόλις δεις άντρα σε ημιάγρια κατάσταση, λόγω καταστολής από ουσίες, αλλιώς θα ήταν σε πλήρη αγριότητα,
αμέσως να τον ζηλέψεις...Δεν είναι κουκλί;
Καλά τον έχει στον αντένα τον αγώνα; Έτσι που καταντήσαμε μου έχει μείνει στο υποσυνείδητο ότι όλα η νόβα τα δείχνει..
Έβλεπα και το τζούνιορ σεφ στο mega και δεν πήρα χαμπάρι...
Γιατί φοράνε πένθος οι παίκτες της τότεναμ;
Eleni7 (30-11-11)
Ρε τι έκανε ο αράπης που λέει κι ο Σάκης; Τον σακάτεψε τον Κοντρέρας...
Ο διαιτητής λέει δια τον πέο καβάλα είναι;
Αν αυτός ο διαιτητής έπαιζε στη superleague θα είχαμε εμφύλιο...
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
7DeadlySins (01-12-11), differance (30-11-11)
Καλά θα πάθουν εγκεφαλικό οι παοκτζήδες μέχρι να τελειώσει...
Πραγματικά είναι κρίμα να μην περάσουν...Κι ας είναι μόνο για τη ζούγκλα...
Τι παπαρας
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τι αγχωτικό που είναι ρε!!!
Αν το ζούσα με τον Ολυμπιακό αυτό, θα είχα ανέβει στην ταράτσα να σηκώσω πανιά να σαλπάρω...
Απαπαπαπαπαπαπαπα!!!!
Όλα τα λεφτά η περιγραφή στον σπορ fm....![]()
Μεγαλη νικη και προκριση για τον Παοκ,ειχε και κωλαρα στο δευτερο με τοσες ευκαιριες τον αδικησε και ο διαιτητης ομως.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks