Γιατί σε όλα τα ματς μέχρι τώρα έπαιξε ο Κρέσιτς και σήμερα έβαλε τον Χαλκιά; Μου..κι Μπόλονι, μόνο για τον Θρύλο είχες να πετάς μπηχτές ε; ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ!
Έλα ρε Μπαουγκάρα, τι μαγεία, τι μπαλάρα είναι αυτή!!!
Γιατί σε όλα τα ματς μέχρι τώρα έπαιξε ο Κρέσιτς και σήμερα έβαλε τον Χαλκιά; Μου..κι Μπόλονι, μόνο για τον Θρύλο είχες να πετάς μπηχτές ε; ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ!
Ο Χαλκιας ειναι εδω και 3-4 αγωνες βασικος γιατι ο Κρεσιτς ακουει οσα και ο Κοσταντζο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Οι περήφανοι μαλαματινομάχοι αποδοκιμάζουν 3 συγκεκριμένους παίκτες τους κάθε φορά που παίρνουν μπάλα. Βιτόλο, Σαλπιγγίδη και Χαλκιά. Ξέρετε κάτι και δεν μας το λέτε ρε παιδιά;
Τωρα βασικα δεν ξερω ποιον να βρισω..Τον Μπαοκ η τον βαζελο?
Πόσο είναι ο αγώνας παιδάκια;
Eleni7 (30-10-11)
Ο βάζελος τι φταίει να κάτσει να χάσει από τη δικέφαλη άμπαλη "αδικημένη" κότα; Μόνο με εμάς ξέρουν να βγάζουν τον καρκίνο τους οι κατα τ άλλα επίδοξοι πρωταθλητές "μπαοκ ρε".
Μονο με εμας θυμουντε να παιξουν μπαλα...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μαξιλαράκια τώρα στο κωλαράκι σας γιατί θα τσούζει για λίγες μέρες. Τι να κάνεις όμως, αυτά έχει το επάγγελμα της τσούλας...
Eleni7 (30-10-11)
Ε είναι μεγάλες κότες....Ουστ ξεφτίλες...
Μα γιατί; Γιατί βρε, γιατί;!Από Contra.gr
Εκρηκτικό ήταν το κλίμα έξω από την Τούμπα με τους Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Κώστα Χαλκιά να αποτελούν τα "κόκκινα πανιά" για τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Επιχείρηση φυγάδευσης των δύο διεθνών ποδοσφαιριστών οργανώθηκε στην Τούμπα! Περίπου 100 οπαδοί του ΠΑΟΚ παρέμειναν έξω από το γήπεδο με άγριες διαθέσεις και η ΠΑΕ προσπάθησε να τους προστατεύσει. Μάλιστα "επιστρατεύτηκε" ένα φορτηγό που πάρκαρε στην έξοδο των αποδυτηρίων προκειμένου να μην υπάρχει η δυνατότητα ο κόσμος να βλέπει ποιοι αποχωρούν.
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μπήκε γρήγορα σ' ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν δίπλα από το φορτηγό και με τη συνοδεία των υπαλλήλων της εταιρίας σεκιούριτι έφτασε μέχρι το δρόμο και έφυγε χωρίς τελικά να αντιμετωπίσει πρόβλημα. Δεν συνέβη όμως το ίδιο με τον Κώστα Χαλκιά, ο οποίος επέλεξε να μεταβεί με τα πόδια στο αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να γίνει αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών. Ο έμπειρος τερματοφύλακας άκουσε πολλές ύβρεις με τον κόσμο να απαιτεί την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ.
γιατι ηταν, ειναι και θα ειναι μπαουγκζιδες. βαρβαροι, απολιτιστοι και μαλακες.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αυτος ο Φακος θα βγει τωρα να μας πει κατι για τα επεισοδια που εγιναν στην τουμπα..?
Η θα το περασουμε παλι στα ψιλα λεγωντας οτι ηταν ΠΑΛΙ αντιεξουσιαστες...
Eπεισόδια? Ποια επεισόδια?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
A και δε βλέπω καμιά φυλλάδα τους να φωνάζει για την πεντακάθαρη κλοπή πέναλτι στο 0-0 (χέρι Μπουμσονγκ). Αν ήταν κάτι υπέρ μας θα ούρλιαζαν σήμερα. Τώρα, τουμπεκί.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ΛΑΛΑ ΛΑΛΑ ΛΑΛΑ ΛΑΛΑ ΠΟΥ-ΤΣΑ
τυχαίο που μια ζωή με το που ανοίγετε τα ποδαράκια σας στον βάζελο, μετά έρχεται κι άλλη σφαλιάρα κι εκεί που "παλεύατε" για τον τίτλο βρίσκετε έξω κι από τη ζώνη των πλέι οφ???? να δω την Παναιτωλικάρα από πάνω σας και τι στον κόσμο
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
δεν νομιζω να εστησαν κωλο στο βαζελο, απλα ειναι πολυ χειροτερη ομαδα.τουλαχιστον αυτη τη χρονικη περιοδο. το ιδιο ισχυει και για την χθεσινη αεκ. δες τα αποτελεσματα του παοκ τις τελευταιες αγωνιστικες και θα πειστεις πως ο παοκ ειναι τοσο κακος που δεν χρειαζεται να "στηθει" για να χασει απο το βαζελο που εχει μια κανονικη ομαδα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
η κανονική ομάδα του μπαζέλ άρπαζε τριάρες και τεσσάρες το καλοκαίρι από κάτι ψαράδες.....δεν έγινε ξαφνικά ομάδα επειδή κερδίζει τα καφενεία. όσο για τον μπαοκ, μπορεί να μην στήθηκε, αλλά η στάση της διοίκησης και των παικτών σε γεμίζει αμφιβολίες για το κατά πόσο είδαν ως ντέρμπι το ματς και όχι ως φιλικό......απλώς σύγκρινε το κλίμα πριν από τα ματς των μπουγατσών με εμάς και με τους βαζέλες. και δες τι γκολ έπνιξε ο Χαλκιάς, το τείχος που άνοιξε κλπ.....
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
differance (09-11-11)
εχουν αλλαξει πραγματα απο το καλοκαιρι και εχει βελτιωθει ο ποα. τουλαχιστον σε 2 ματς που τον ειδα στο πρωταθλημα ηταν πολυ καλυτερος απο τα ματς που εδωσε στα προκριματικα. οι ομαδες που τον απεκλυσαν ηταν χειροτερες ακομα και απο την ξανθη που την κερδισε σχετικα ευκολα εκτος εδρας και απο τον ατρομητο που ηρθε ισοπαλια παιζοντας με 10 παιχτες. η εικονα του βαζελου στα προκριματικα δεν ηταν η πραγματικη εικονα γιατι ερχοταν απο την προετοιμασια.
οσο για τη σταση των μπαουγκζιδων αυτη ειναι εδω και καμια 50αρια χρονια. δεν νομιζω να δινουν "φιλικα" με το βαζελο απλα με εμας παιζουν ματς ζωης ή θανατου. αυτο εχει να κανει πιο πολυ με τους οπαδους τους ομως και οχι με τις διοικησεις τους και τους παιχτες. το πρωτο πραγμα που τους νοιαζει καθε χρονο, ειναι να κερδισουν τον Ολυμπιακο και τον αρη εντος εδρας, ολα τα αλλα ειναι δευτερευοντα. αυτο ομως ειναι κατι που συνεβαινε και θα συμβαινει παντα. εχουν κομπλεξ με τον Ολυμπιακο και αυτο ειναι αληθεια, το παραδεχονται και οι ιδιοι αλλα ειναι αλλο αυτο και αλλο να λεμε οτι καθισαν να χασουν.
οσο για το χαλκια και με εμας εχει πνιξει πολλα γκολ, ειναι απλα ενας κακος τφ, δεν ειχε επιτηδευμενα μειωμενη αποδοση.
Bookmarks