Πόσο έχασαν....?
Ρε ομαδάρα σας σεξάρισε ο Εργοτελ'ς; (καλα εμας τι θα μας εκανε;;; )
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Πόσο έχασαν....?
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
2-1 από 0-1 χοχοχο!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Όχι ρε, το σεξάριξε είναι από το σεξ![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Nαι απο το ζεκζ. Μηπως να ξαναπαιρναν τον Κουτσονικολή οι Μπαουγκαρες; Μισοτιμής ενα μύριο.
χασανε τελικα?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
1-0 ο Παοκ , το ακυρωσε κ εδωσε επαναληψη στο πεναλντι. για ποιο λογο??? μετα το χασε το 2ο ο Λινο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (15-09-11)
Μια χαρα. Ερνεστο Μυτουρί , πως σου φαίνεται ο Μπαουγκς; Τον "εχουμε" χαλαρα;
ερνεστο βλεπεις??? παιχταραδες μας βλεπετε???
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πιθανοτατα θα χασει ο Παοκ αλλα τουλαχιστον θα εχουνε κλασει λιγες μεντες τα Αγγλακια πριν απο αυτο. Απο την αλλη με τοσο αγνοια κινδύνου ισως να κανει τη στραβή.
chainsaw (15-09-11)
το θεμα ειναι οτι μπορουν και παιζουν σακη, το παλευουν το ματς
Αν και είμαι Τοτεναμάρα δεν μπορώ να παραβλέψω άλλη μια επίδειξη δύναμης της ΟΥΕΦΑ γαμώ τον Πλατινί τον σκατόπουστα! Φέτος ΞΕΚΑΘΑΡΑ θα έχουμε σφαγές στο γόνατο σε κάθε Ελληνική ομάδα. Χαλάει πολύ το προϊόν τους να βλέπουν ομάδες ενός μπουρδελοπρωταθλήματος να συμμετέχουν και θα τις εξαφανίσουν με συνοπτικές διαδικασίες, όπως ξέρουν να κάνουν πολύ καλά...
Mπραβο στον παοκ που παλευει το ματς,αλλα δεν θα τους ζηλεψω κιολας.Ημαρτον!!
panahs7 (15-09-11)
Δεν τους ζηλεύω, αμα τους ζήλευα το γύρναγα και γινομουνα μπουγατσομάχος. Ομως το παλεύουνε και εχουνε ψιλοκλασει μεντόλ τα Αγγλάκια. Εμεις γιατι δεν το κανουμε;
Faithful (16-09-11)
sadi (15-09-11)
Για φαντασου παρτουζόμπα τους παει ο Μπαουγκς τους Λονδρέζους...
Ναι αλλά έχουν 2 παραπάνω παιχνίδια από εμάς.![]()
Πολύ θα ήθελα να μου πει ο Βαγγέλαρος γιατί η έλλειψη αγώνων και το μπάτζετ δεν έπαιξαν το ρόλο τους για να βάλει η Τοτεναμ τον Παοκ στην περιοχή του , και αντιθέτως παιζει με καφέ σορτς
Απανωτες κλασικες ευκαιριες και δοκάρι για τον ΠΑΟΚ, ποια Τοτεναμ τώρα, την εχει βιάσει κανονικότατα.
Bookmarks