Ε που αλλου...
ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΖΙΜΠΟΥΡ !!
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Ε που αλλου...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τραγικοί αν τον πάρουν.
Όση μπάλα ξέρει αυτός ο παίκτης, τόσο ηλίθιος είναι.
Με το ταλέντο που έχει άνετα έπαιζε σε μεγάλη ομάδα της Ευρώπης.
Αλλά όπου και να πήγε δημιούργησε προβλήματα.
Πείτε "ΟΧΙ" στη Βαζελοχανουμοποίση. Πείτε όχι στη "ΓΑΥΡΟΣ".
Δεν θα κλαιγόμαστε ποτέ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Γιαυτο θα πάει εκει που έχουν ήδη προβλήματα. Γκαρσία, Κοντρέρας, Ιβιτς και Τζιμπούρ... για πολύ κόκκινη μιλάμε...
Πείτε "ΟΧΙ" στη Βαζελοχανουμοποίση. Πείτε όχι στη "ΓΑΥΡΟΣ".
Δεν θα κλαιγόμαστε ποτέ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Μονο να προσεξουμε μηπως τον παρουμε....εμεις.
απαπαπαπα μσκριά από εμάς...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Σύμφωνα με την απόφαση του αθλητικού δικαστή, ο ΠΑΟΚ θα δώσει 4 αγώνες κεκλεισμένων των θυρών ενώ θα πληρώσει και χρηματικό πρόστιμο 23.400 ευρώ.
Τα όσα συνέβησαν στην Πυλαία κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό επέφεραν την τιμωρία του Δικεφάλου.
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
ομαδαρα!!!!!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (06-01-11)
DaRkSaGa79 (06-01-11)
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] (<- link)
Bonus:
Αν δείτε τι γκολ-σκάνδαλο έχουν βάλει θα φρίξετε. Ο Σαλπιγγίδης έχει κάνει φάουλ στον τερματζή του Ολ. Βόλου,
δεν σφυρίζετε και παραμένει πεσμένος μέσα στο τέρμα... Και ο διαιτητής αφήνει να εξελιχθεί φάση χωρίς τερματοφύ-
λακα!!! Σουτάρει ο Λίνο σε άδεια εστία μετά από 5-10 δευτερόλεπτα και γκολ...
Εύγε σκατόγυφτοι!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks