Σκασμός τώρα, τα κεφάλια μέσα (και τα δύο) και τα ξαναλέμε στην έδρα σας.
Είμαι σίγουρος ότι κάτι θα βρείτε να κλάψετε για τη διαιτησία και πολύ γουστάρω.
και μενα με ενοχλησε αυτο πολυ.τιτικες ολοι τους μεσα στην ομαδα.κανενας τσαμπουκας στις αδερφες του παοκ(γκαρσια,ιβιτς,τσιριλο).
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Σκασμός τώρα, τα κεφάλια μέσα (και τα δύο) και τα ξαναλέμε στην έδρα σας.
Είμαι σίγουρος ότι κάτι θα βρείτε να κλάψετε για τη διαιτησία και πολύ γουστάρω.
Eleni7 (21-11-10)
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
To κλαψομούνιασμα σε όλο του το μεγαλείο. Περιμένετε τις αυριανές εφημερίδες -ιδίως τα Σπόρια του Βορρά. Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
δεν θα ξεχάσω ΠΟΤΕ !!!! πρωτοσέλιδο που διάβασα ένα πολύ κρύο πρωινό στην Κοζάνη .... φυσικά από τα Σπόρια του Βορρά .... όταν ήταν ο Ντούσκο στον ΠΑΟΚ
τι έλεγε το πρωτοσέλιδο ;
ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΝ ΛΙΠΙ !!!!!!!!!!!
υ.γ. φαντάζομαι αρνήθηκε ο Ντούσκο να έχει τεχνικό διευθυντή πάνω από το κεφάλι του !!!!!![]()
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
somekindofgrinder (21-11-10)
ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΧΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???????????
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ντροπή για τον Ολυμπιακό... Ήθελε τη συντριβή μίας 9μελούς ομάδας!
Το παιχνίδι είναι στο 82', ο ΠΑΟΚ χάνει με 3-0 και παίζει με 9 παίκτες και χωρίς αρχηγό (!) εξαιτίας του τραυματισμού του Στέλιου Μαλεζά, καθώς ο Μάκης Χάβος είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές του.
Οι Ολυμπιακοί όμως δεν φαίνεται να γνωρίζουν τίποτε από fair play και συνεχίζουν μέχρι το 93' να παίζουν δαιμονισμένα για να πετύχουν κι άλλα γκολ!
Επιτίθενται συνεχώς με ατομικές ενέργειες και σέντρες κυρίως από δεξιά με τον Ρόμενταλ που χάνει και δύο ευκαιρίες απέναντι στην ελλειπή άμυνα του ΠΑΟΚ.
Πρόκειται για μία ανεπίτρεπτη λογική από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που δεν τους φτάνει η επικράτηση και επιζητούν τη συντριβή ενός αντιπάλου, που έχει γονατίσει, όχι λόγω αδυναμίας ή διαφοράς κλάσης, αλλά λόγω αριθμητικής μειονεξίας. Ντροπή τους...
Κατά τα λοιπά, ο ΠΑΟΚ πλήρωσε την απίστευτη βλακία του Ίβιτς να ζητήσει ουσιαστικά από τον Παμπορίδη την αποβολή του. Η απόδοση του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο και στο πρώτο δεκάεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, έδειχνε ότι είχε το 2άρι στο τσεπάκι του. Σε δύο περιπτώσεις ο διαιτητής αρνήθηκε πέναλτι στον Δικέφαλο, κάτι που αναμένεται να συζητηθεί εντονότατα...
ΠΗΓΗ:[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Υ.Γ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΙΑΜΟΝΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ημουν σιγουρος μετα το τελος του ματς οτι θα δω καπου καποιου τετοιου ειδους αρθρο..
"Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"
'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.
Από πότε ένας διαιτητής δεν πρέπει να δείχνει καθυστερήσεις επειδή μία ομάδα παίζει με 9;;;;;;; Και ποιός μου λέει εμένα ότι αν το
σφύριζε στο 90' δεν θα λέγανε για παράγκες κτλ που τους στέρησε μια ευκαιρία για 1 γκολ που μπορεί πχ να μετρήσει σε ισοβαθμία;
ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΜΠΑΟΚΑΚΙΑ; Τέτοια φίδια που είστε κι άλλο πάτημα στο κεφάλι θέλετε! Κρίμα που δεν βάλαμε άλλα 2...
ANDREASPROEDROS (21-11-10), Eleni7 (21-11-10)
Για το κόρνερ που δεν άφησε ο διαιτητής να εκτελεστεί στη λήξη του 1ου ημιχρόνου ενώ δεν έχουν συμπληρωθεί τα 2' των καθυστερήσεων να υποθέσω δε θα πούνε τίποτα οι Μπουγατσομάχοι.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Ο Ζμπαουγκ και το "αγωνιστικό" του σύστημα
ANDREASPROEDROS (21-11-10)
Σιγά μην είναι έτσι ο Ζμπάουγκς. Αυτή η φώτο τον περιγράφει καλύτερα:
![]()
Eleni7 (21-11-10)
μεσα στην ψευτομαγκια ολοι οι μπουγατσοκιμαδες. ΡΕ ΟΥΣΤ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ANDREASPROEDROS (22-11-10)
εδω βεβαια θελω να πω και κατι. το συνθημα "καθε πατερας παοκτζης..." πρεπει να σταματησει, ειναι πολυ αναρμοστο ακομα και για οπαδους. ασχημο και δεν εκφραζει το ποιον μας γιατι ειμαι σιγουρος οτι εχουμε ποιοτητα ως οπαδοι. η πλειοψηφεια τουλαχιστον
Bookmarks