Ποιος έχει σειρά τώρα? Η πουτ@νίτσα του Βορρά?![]()
για μενα ο παοκ ειναι μια φουσκα που εκμεταλευεται την ανυπαρξια της αεκ και περσι εκμεταλευτηκε και τη δικη μας ανυπαρξια. τα δυο τελευταια χρονια ελεγαν οτι εκαναν υπερβαση αλλα τερματιζαν 7-8 βαθμους πισω απο τον πρωταθλητη.
καλη ομαδα για τα δεδομενα της ελλαδας αλλα οταν περσι στο πρωταθλημα δεν καταφεραν να περασουν τον τραγικο ολυμπιακο, συγνωμη που το λεω αλλα εγω δεν τους θεωρω καν αντιπαλους.
εχουν κοσμο και μαλιστα φανατικο αλλα σαν ομαδα και πρεστιζ ειναι πιο κατω και απο το αεκακι![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ποιος έχει σειρά τώρα? Η πουτ@νίτσα του Βορρά?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ε,δεν νομιζω να παιζει με καμια υπερομαδα, νομιζω μπορει να τους παρει ο Παοκ αρκει να μην εχει εμφανιση κοτας-λαγου οπως σημερα και χθες.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Κι εγώ ελπίζω να τον πάρει...
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Τουμπα παιζουν ε? Μαλιστα, μαλαματίνες μοιράσανε στην αρχή?
d.n.a. (30-09-10)
ειδα 30 λεπτα απο το πρωτο ημιχρονο αλλα οι γυφτοι δεν βλεπονταν και την εκανα.
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Να οι γύφτοι το βάλανε![]()
θα παρουνε φωτια τα τσαντηρια αποψε!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Eleni7 (30-09-10)
Η μεταδοση του αγωνα του παοκ ειναι η αποθεωση του γλυψιματος, της εμετίλας και της αηδίας. Οπως παντα δηλαδη.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Δενδροποταμος forever!!
πρεσβης της εβδομαδας ο γυφτος της τουμπας...
Για την πορνη της εβδομαδας εχει σκληρο ανταγωνισμο αναμεσα στην ξεπεσμενη βασιλισσα και τον "κατουρα να φυγουμε μη φαμε πολλα" βαζελο...
4 εισεπραξε η βασιλισσα 2 ο ζελας αλλα η βασιλισσα εβαλε και 2...Νικητης στα σημεια ο ζελας και μπαινει επαξιως στη λιστα των ιεροδουλων της εβδομαδας...Συγχαρητηρια ζελα και να κατουρας πριν την εναρξη της "πραξεως"!
νικησανε οι μπουγατσες και γινανε αυτοι πρεσβεις.μαλιστα....
τι ωραιο γλυψιμο που κανουν οι αρδ...
οσο για τον ζελα...1-7 γκολ και συνεχιζει
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μεγαλη κακοποιηση του ποδοσφαιρου εχθες απο δυο απαισιες ομαδες..προφανως μπερδεψανε το αθλημα, γιατι ειδικα στο β΄ημιχρονο ενα ποδι απλωμενο στα μουτρα του αντιπαλου ειχαν ολοι...
Εχω την εντυπωση οτι το γκολ του γυφτου ηταν off side.
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Προσέξτε τα λόγια σας για τη νέα πρέσβειρα του ελληνικού ποδοσφαίρου μη σας μπανάρω όλους
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Μάλιστα, τώρα αποκτήσαμε και πρόξενο. Πάμε ρε ζμπαουγκάρααααα.
Μπράβο στον ΠΑΟΚ για τη νίκη και τη πρωτοπορία στον όμιλο!
Προξενος
η αεκ τι ειναι λαθρομεταναστης?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Α δεν είναι πρέσβης? Πρόξενος είναι? Αυτό σημαίνει ότι παραμένει πρέσβης ο πρέσβης![]()
Bookmarks