Σελίδα 174 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 74124134144154164170171172173174175176177178184194204214224274374474574 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 3.461 έως 3.480 από 12533

Θέμα: παΟΡΚ

.

Thanks
    52
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 55 φορές σε 34 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ενταξει δε θα πανηγυρισω κιολας,μην τρελαθουμε
    Και στο κατω κατω εμενα με συμφερει να αποκλειστει ο σελτζουκος για να κερδισουμε πιο πολλα λεφτα σε περιπτωση προκρισης.Αλλα πραγματικα μπορω να καταλαβω τι σημαινει για εναν αεκτση, και εστω για τη φαρα οπαδων που απεχθανομαι πιο πολυ, παοκτση,μια προκριση μεσα στην Πολη.Και πιστεψε με δεν ειμαι τοσο μιζερος ωστε χαρη μιας καζουρας και -5 εκατομμυριων απο το ταμειο του παοκ,να υποστηριζω τους μπασταρδους της φενερ..Δεν το παιζω μεγαλοψυχος πραγματικα ετσι νοιωθω.

Και μια και το φερε η κουβεντα,εσεις θα υποστηριζατε τον βαζελο η εστω την αεκ σε αντιστοιχη περιπτωση?

Το avatar του χρήστη Eleni7

Thanks
    10.440
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.774 φορές σε 5.241 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Aris per siempre Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ενταξει δε θα πανηγυρισω κιολας,μην τρελαθουμε
    Και στο κατω κατω εμενα με συμφερει να αποκλειστει ο σελτζουκος για να κερδισουμε πιο πολλα λεφτα σε περιπτωση προκρισης.Αλλα πραγματικα μπορω να καταλαβω τι σημαινει για εναν αεκτση, και εστω για τη φαρα οπαδων που απεχθανομαι πιο πολυ, παοκτση,μια προκριση μεσα στην Πολη.Και πιστεψε με δεν ειμαι τοσο μιζερος ωστε χαρη μιας καζουρας και -5 εκατομμυριων απο το ταμειο του παοκ,να υποστηριζω τους μπασταρδους της φενερ..Δεν το παιζω μεγαλοψυχος πραγματικα ετσι νοιωθω.

Και μια και το φερε η κουβεντα,εσεις θα υποστηριζατε τον βαζελο η εστω την αεκ σε αντιστοιχη περιπτωση?

Γιατί μου βάζεις δύσκολα κι έχω σκάσει κι από τη ζέστη;
    Ορίστε; Δεν σε άκουσα καλά. Είναι κι αυτή η απόσταση με τη Θεσσαλονίκη
    και είναι χάλια οι γραμμές. Κάνει διακοπές το κινητό γαμώτο
    Κατά τα άλλα καλά; Τι καιρό έχετε εκεί; Εμείς εδώ καιγόμαστε. Αλλά αδειάζει η Αθήνα σιγά σιγά και θα περάσουμε πολύ σούπερ όσοι απομείνουμε
    εις την πόλιν. Γλέντι μέχρι πρωίας. Άντε βρε να έρθεις να πιούμε κανένα ποτό
    Ήμουν σαφέστατη νομίζω
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599457_404739842896598_735801972_n.jpg

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Aris per siempre (06-08-10)

.

Thanks
    52
    Ignore User

Προεπιλογή

Οκ καταλαβα

Thanks
    10.440
    Ignore User

Προεπιλογή

Οκ καταλαβα

Κοίτα αλήθεια δεν ξέρω....
    Ανάλογα με τις περιστάσεις, ανάλογα με την κρισιμότητα του αγώνα
    αλλά και με τις αντιδράσεις των Τούρκων.
    Αν δω καμία συμπεριφορά προκλητική και αυτόν το σιχαμερό εθνικιστικό φανατισμό με αφορμή το παιχνίδι δεν το συζητώ.
    Τυχαίνει να κατάγομαι και από μέρος γεμάτο με χωριά προσφύγων από Κωνσταντινούπολη και Μικρά Ασία, έχω πολλούς φίλους με καταγωγή από αυτά τα μέρη και αισθάνομαι διαφορετικό δέσιμο.
    Έχω μελετήσει πολύ την νεότερη ιστορία και τις συνέπειες της Μικρασιατικής Καταστροφής και ξέρω πόσο πολύτιμοι υπήρξαν οι πρόσφυγες σε αυτόν τον τόπο.
    Ειδικά σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ όσο και να θέλεις να είσαι φανατισμένος οπαδός στα στενά όρια της χώρας σου, δεν σου βγαίνει.
    Άσε που ο Πειραιάς γεμάτος πρόσφυγες είναι. Μεγάλο μέρος του πρώτου πυρήνα της ομάδας που κατέκτησε όλη την Ελλάδα ήταν πρόσφυγες.
    Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ.
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599457_404739842896598_735801972_n.jpg

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Aris per siempre (06-08-10)

.

Thanks
    52
    Ignore User

Προεπιλογή

Πρεπει να ησουν καλη στην εκθεση ετσι?

Βασικα και εγω τα ιδια νοιωθω πανω κατω.Δεν μου βγαινει να "ειμαι" με τον παοκ,αλλα πολυ περισσοτερο δεν μπορω να ειμαι με τη φενερ.Αλλα ουτε και "ουδετερος" αισθανομαι.

Για ολους τους λογους που προανεφερες.

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.968 φορές σε 14.480 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Εγώ απλά θα θυμίσω τις δηλώσεις του Διονύση Ψωμιάδη -αδερφού του νομάρχη Θεσσαλονίκης και γνωστού ΠΑΟΚτσή- σαν πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας: "πάντα θα υποστηρίζω ομάδες από τα Σκόπια και την Τουρκία όταν αυτές παίζουν με τον Ολυμπιακό".
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Το avatar του χρήστη ANDREASPROEDROS

Thanks
    1.936
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 809 φορές σε 420 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ απλά θα θυμίσω τις δηλώσεις του Διονύση Ψωμιάδη -αδερφού του νομάρχη Θεσσαλονίκης και γνωστού ΠΑΟΚτσή- σαν πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας: "πάντα θα υποστηρίζω ομάδες από τα Σκόπια και την Τουρκία όταν αυτές παίζουν με τον Ολυμπιακό".
    Μπραβο!Συγχαρητηρια!Μια υψηλου επιπεδου τοποθετηση ενος πολιτικου........νου της χωρας,που δεν καταδεικνυει κανενα ''κομπλεξ'',καμια ''πικρα'',καμια φοβια και καμια ψυχολογικη διαταραχη.Το πανεμορφο ειναι οτι τη δηλωση αυτη την εκανε σαν πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας.Μιλαμε για υψηλα επιπεδα ηθους και νοημοσυνης.

Υ.Γ Πολλα μπραβο στον ΠΑΟΚ για την κατακτηση του πρωταθληματος χαντμπολ ανδρων και του πρωταθληματος στο ποδοσφαιρο γυναικων για το 2010!!!Ακομη περισσοτερα ευγε για τους ........31(ολοκληρους?) τιτλους του συλλογου.Τοσους τιτλους κερδιζει ο Θρυλος μεσα σε 2-3 χρονια φιλοι κομπλεξικοι.

.

Thanks
    52
    Ignore User

Προεπιλογή

Ειναι αληθεια,αλλα νομιζω οτι ειναι λαθος να κρινεις τα παντα απο μια δηλωση ενος καραγκιοζη,αδελφου του αρχικαραγκιοζη.

11. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Aris per siempre για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (07-08-10), Eleni7 (07-08-10), IERO (07-08-10)

Το avatar του χρήστη ANDREASPROEDROS

Thanks
    1.936
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 809 φορές σε 420 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ειναι αληθεια,αλλα νομιζω οτι ειναι λαθος να κρινεις τα παντα απο μια δηλωση ενος καραγκιοζη,αδελφου του αρχικαραγκιοζη.

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.968 φορές σε 14.480 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Έτσι είναι, και φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, αλλά οι περισσότεροι ΠΑΟΚτσήδες σκέφτονται σαν αυτόν.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Προπονητής της εξέδρας Το avatar του χρήστη Haris1984

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.142 φορές σε 2.869 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

απο εναν καραγκιοζη,αδελφο του αρχικαραγκιοζη,τον οποιο εκλεγετε,και ανετα μαλιστα,επι δυο συναπτες 4ετιες και πατε για 3η.φαντασου λοιπον...

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (07-08-10)

.

Thanks
    52
    Ignore User

Προεπιλογή

Έτσι είναι, και φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, αλλά οι περισσότεροι ΠΑΟΚτσήδες σκέφτονται σαν αυτόν.
    Αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα για να την αρχισει κανεις,και οι μεγαλες κουβεντες με αντικειμενο τον μπαουγκ με κανουν να βγαζω σπυρια

Δεν εχεις και αδικο ομως..

.

Thanks
    52
    Ignore User

Προεπιλογή

Αφου ρε Χαρη ξερεις πως ειναι τα πραγματα με τα κομματα..Η θεσσαλνικη πιο πολυ μπλε ηταν παντα..Ο κοσμος φταιει η το κομμα που κατεβαζει ενα καρναβαλι για νομαρχη?Θα μου πεις ο κοσμος ψηφιζει..Ναι,αλλα μηπως στην Αθηνα λιγα λαμογια εχετε ψηφισει?Λιγους αρχικλεφτες?Που αν καποιος χαζουλης σαν τον ψωμιαδη ψειριζει 1,αυτοι αναλογικα ψειριζουν 10?...

Αλλη τεραστια κουβεντα και αυτη..Μπλεξαμε

Προπονητής της εξέδρας Το avatar του χρήστη Haris1984

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.142 φορές σε 2.869 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

να ναι λαμογιο ναι...να ναι ομως και λαμογια και καραγκιοζηδες...παει πολυ..ενιγουει!

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ναι, βεβαια! Θα γίνουμε και φιλότουρκοι τώρα εξαιτίας του ποδοσφαίρου. Εκεί μας εχουν καταντήσει. Να κληρώνεται ελληνική ομαδα με τουρκική κι εμεις να το συζητάμε κιόλας πως θα στηρίξουμε τα μεμέτια!

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

IERO (07-08-10)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.336
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.977 φορές σε 15.085 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα ουτε με τουρκους, ουτε με αλβανους, ουτε με fyromιοτες, οποτε ειτε ο παοκτσιδες-βαζελοι-αεκτζηδες παιζουν με γαλλους ειτε με τουρκους το ιδιο μου ειναι δηλαδη: μια ομαδα που απεχθανομαι, αλλα απο τη χωρα μου, παιζει με αντιπαλο που μου ειναι ουδετερος απο μια ξενη χωρα.

θα αποκλειστειτε, αφου δεν μπορεσατε να αποκλεισετε αυτον τον αγιαξ που ηταν επιπεδου μακαμπι, σιγα μην περασετε του σαφως ανωτερους τουρκους
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Thanks
    10.440
    Ignore User

Προεπιλογή

Πρεπει να ησουν καλη στην εκθεση ετσι?

Βασικα και εγω τα ιδια νοιωθω πανω κατω.Δεν μου βγαινει να "ειμαι" με τον παοκ,αλλα πολυ περισσοτερο δεν μπορω να ειμαι με τη φενερ.Αλλα ουτε και "ουδετερος" αισθανομαι.

Για ολους τους λογους που προανεφερες.
    Καταρχήν Άρη (δεν ξέρω το όνομά σου οπότε η προσφώνηση με το όνομα της ομάδας σου νομίζω ότι είναι ότι πρέπει )με κατάλαβες πολύ καλά
    Άριστη ήμουν στην έκθεση πάντα κι αν υπήρχε διαγωνισμός πολυλογίας την είχα για πλάκα την πρώτη θέση και την κατάρριψη του ρεκόρ
    Χαίρομαι που σκέφτεσαι έτσι γιατί γνωρίζω πολύ καλά τι παίζει μεταξύ αρειανών και παοκτσήδων.

Κοσμά μου το ότι υπάρχουν άτομα που σκέφτονται σαν αυτόν είναι σίγουρο.
    Αλλά την ισοπέδωση που βιώνουν στον εγκέφαλο και στη ζωή τους δεν πρόκειται να την ακολουθήσω και να την ασπαστώ ποτέ, βάζοντας τους πάντες στο ίδιο τσουβάλι.

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι, βεβαια! Θα γίνουμε και φιλότουρκοι τώρα εξαιτίας του ποδοσφαίρου. Εκεί μας εχουν καταντήσει. Να κληρώνεται ελληνική ομαδα με τουρκική κι εμεις να το συζητάμε κιόλας πως θα στηρίξουμε τα μεμέτια!
    Κώστα ο καθένας μας έχει μυαλό να κρίνει κι ελπίζω να μην είμαστε τόσο ανιστόρητοι και χαμένοι στην άγνοια ώστε να να φτάσουμε σε τέτοιο σημείο.
    Την πλακίτσα μου θα την κάνω ειδικά όταν πρόκειται για βάζελους, αλλά κάποια στάνταρ που έχω στη ζωή μου δεν πρόκειται να τα ισοπεδώσω σε καμία περίπτωση.

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazΗlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα ουτε με τουρκους, ουτε με αλβανους, ουτε με fyromιοτες, οποτε ειτε ο παοκτσιδες-βαζελοι-αεκτζηδες παιζουν με γαλλους ειτε με τουρκους το ιδιο μου ειναι δηλαδη: μια ομαδα που απεχθανομαι, αλλα απο τη χωρα μου, παιζει με αντιπαλο που μου ειναι ουδετερος απο μια ξενη χωρα.

θα αποκλειστειτε, αφου δεν μπορεσατε να αποκλεισετε αυτον τον αγιαξ που ηταν επιπεδου μακαμπι, σιγα μην περασετε του σαφως ανωτερους τουρκους

Ηλία μου καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά είναι σίγουρο ότι αγώνες όπως αυτός
    αποκτούν κι άλλες προεκτάσεις και πιστεύω ότι θα το δούμε και στις αντιδράσεις των Τούρκων αυτό.

Για όλους σας, παραθέτω το παρακάτω.
    Ένας απλός ποδοσφαιρικός αγώνας είναι, αλλά έχοντας ζήσει από κοντά ειδικά αεκτσήδες και μεγάλης ηλικίας, ξέρω τι σημαίνει για κάποιους.
    Οι εποχές αλλάζουν, οι μνήμες όχι....

Αξίζει να το δείτε. Ειδικά από το 3.27΄ περίπου και μετά με το τραγούδι της Μπέλου είναι συγκλονιστικό. Όποιος θέλει μπορώ να του αναλύσω με λεπτομέρειες τις προεκτάσεις των γεγονότων και τις επιπτώσεις τους μέχρι και σήμερα....(καλά μη βαράτε, όποιος θέλει είπα )

[youtube]www.youtube.com/watch?v=8kqMkANZa4k&feature=related[/youtube]

23. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (10-08-10)

Coach Couch Το avatar του χρήστη since1971

Thanks
    998
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.155 φορές σε 711 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Eleni7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αποκτούν κι άλλες προεκτάσεις και πιστεύω ότι θα το δούμε και στις αντιδράσεις των Τούρκων αυτό.

Ένας απλός ποδοσφαιρικός αγώνας είναι, αλλά έχοντας ζήσει από κοντά ειδικά αεκτσήδες και μεγάλης ηλικίας, ξέρω τι σημαίνει για κάποιους.

Αξίζει να το δείτε. Ειδικά από το 3.27΄ περίπου και μετά με το τραγούδι της Μπέλου είναι συγκλονιστικό. Όποιος θέλει μπορώ να του αναλύσω με λεπτομέρειες τις προεκτάσεις των γεγονότων και τις επιπτώσεις τους μέχρι και σήμερα....(καλά μη βαράτε, όποιος θέλει είπα
    ένας ξεριζωμένος είναι λογικό να σκέφτεται αλλιώς και δεν τον αδικώ.
    ξέρω και άλλους ξεριζωμενους απο Πόλη αλλά έχουν μάθει να διαχωρίζουν κάποια πράγματα.
    βέβαια ο λόγος που έγινε οτι έγινε τότε καθώς και η υποδοχή μας στους ξεριζωμενους είναι ενα θέμα τζιζ που δεν θέλουμε να το ακουμπάμε.
    αλλά το αφήνω εδώ γιατί κάποτε με αποκάλεσαν και κουμουνιστή.

το 2010 δεν βλέπω τον λόγο να κρατάω έχθρα με κανέναν πόσο μάλλον οταν δεν τον ξέρω.
    η ομάδα μου στην τουρκία ειναι η φενέρ όπως στην αγγλία η τότεναμ κ.ο.κ., γιατί να μην την υποστηρίξω?
    πρέπει να μπλέξω σε εναν αγώνα το 21 και την κύπρο και να πάρω και τα φυσεκλίκια?
    Η μήπως είδαμε καλό και προκοπή απο άλλες χώρες υποτίθεται φιλικές σε εμάς και δεν το θυμάμαι?

25. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (07-08-10)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.336
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.977 φορές σε 15.085 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Eleni7 Εμφάνιση μηνυμάτων

Αξίζει να το δείτε. Ειδικά από το 3.27΄ περίπου και μετά με το τραγούδι της Μπέλου είναι συγκλονιστικό. Όποιος θέλει μπορώ να του αναλύσω με λεπτομέρειες τις προεκτάσεις των γεγονότων και τις επιπτώσεις τους μέχρι και σήμερα....(καλά μη βαράτε, όποιος θέλει είπα )

[youtube]8kqMkANZa4k[/youtube]
    καταλαβαινω πως μπορει να νιωθουν πολλοι ελληνες κυριως μεγαλυτεροι σε ηλικια και πολυ δικαιολογημενα αλλα το μισος δεν οδηγει πουθενα, ουτε η θεληση για εκδικηση.και μιλαω για τις νεοτερες γενιες. δεν λεω να ξεχασουμε τι εγινε και να παριστανουμε οτι δεν ξερουμε τιποτα, αλλα για οτι εκανε ο παππους του "μουρατ" δεν εχει ευθυνη ο εγγονος οποτε εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με αυτον αρκει να μην εχει και αυτος μαζι μου.

σαφεστατα υπαρχουν τουρκοι φανατισμενοι που θεωρουν εχθρο τους την ελλαδα και θα ηθελαν να την καταστρεψουν, οπως υπαρχουν και πολλες τετοιες ακραιες ελληνικες θεσεις.εγω προσωπικα δεν τις καταλαβαινω αυτες τις αποψεις, δεν τις ενστερνιζομαι και δεν καταλαβαινω που μπορει να οδηγησει τοσο μισος.

εγω δεν εχω μνημες απο τα γεγονοτα αυτα, αλλα γνωριζω οτι ο προπαπους μου ειχε νιωσει τον ξεριζομο, αυτο ομως δεν με κανει να θελω να εκδικηθω τους τουρκους που ζουν σημερα στην πολη και στη μικρα ασια γιατι προφανως δεν φταινε αυτοι για τις πραξεις των προγονων τους.

καταλαβαινω με ποια εννοια το λες, οπως καταλαβαινεις και τη δικη μου οπτικη.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

27. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

since1971 (07-08-10)

Thanks
    10.440
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από since1971 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ένας ξεριζωμένος είναι λογικό να σκέφτεται αλλιώς και δεν τον αδικώ.
    ξέρω και άλλους ξεριζωμενους απο Πόλη αλλά έχουν μάθει να διαχωρίζουν κάποια πράγματα.
    βέβαια ο λόγος που έγινε οτι έγινε τότε καθώς και η υποδοχή μας στους ξεριζωμενους είναι ενα θέμα τζιζ που δεν θέλουμε να το ακουμπάμε.
    αλλά το αφήνω εδώ γιατί κάποτε με αποκάλεσαν και κουμουνιστή.

το 2010 δεν βλέπω τον λόγο να κρατάω έχθρα με κανέναν πόσο μάλλον οταν δεν τον ξέρω.
    η ομάδα μου στην τουρκία ειναι η φενέρ όπως στην αγγλία η τότεναμ κ.ο.κ., γιατί να μην την υποστηρίξω?
    πρέπει να μπλέξω σε εναν αγώνα το 21 και την κύπρο και να πάρω και τα φυσεκλίκια?
    Η μήπως είδαμε καλό και προκοπή απο άλλες χώρες υποτίθεται φιλικές σε εμάς και δεν το θυμάμαι?

Είμεθα έθνος ανάδερφον που είχε πει κι ο αγκαλίτσας.
    Ούτε εθνικιστές είμαστε ούτε τίποτα. Προσωπικά δεν με αφορά ο αγώνας γιατί είμαι Ολυμπιακός και έχω τον πόνο μου τον αγιάτρευτο από προχτές...
    Αλλά πάντα θέλω να υποστηρίζω μια ομάδα όταν γίνεται αγώνας, έχει ενδιαφέρον περισσότερο έτσι. Όπως υποστήριζα Μπάγερν λόγω αηδίας προς το Μουρίνιο, ή στο μουντιάλ τις χώρες της λατινικής Αμερικής γιατί τις γουστάρω πολύ.
    Με τους Τούρκους έχουμε πάρα πολλά κοινά λόγω αναγκαστικής συμβίωσης αιώνων και σκέφτονται το ίδιο όπως εμείς για τέτοιους αγώνες.
    Δεν αντέχουν με τίποτα όμως να βλέπουν το δικέφαλο και αυτό με εξιτάρει πάρα πολύ. Μόνο και μόνο που το Βυζάντιο ήταν μια αυτοκρατορία ίντριγκας και δολοπλοκιών έχω τεράστια αδυναμία. Δεν ήταν βέβαια μόνο αυτό.
    Κι επειδή παραποιούν την ιστορία επίσημα όπως το κάνουμε κι εμείς με τη δική μας επίσημη ιστορία, τρελαίνομαι να βλέπω αυτήν την πρακτική να εφαρμόζεται σε αγώνες ποδοσφαίρου. Δεν υπάρχει λογική και βέβαια καμία αντικειμενική κρίση. Αλλά ποιός αντέχει να είναι πάντα λογικός και αντικειμενικός; Εγώ με τίποτα

Παλιοκομούνι θα πεθάνεις. Που τολμάς να μου φέρνεις αντίρρηση

29. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

since1971 (07-08-10)

Σελίδα 174 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 74124134144154164170171172173174175176177178184194204214224274374474574 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές