Ουτε κρυο ουτε ζεστη, καλο για την Ελλαδα αν καταφερει και περασει ο ΠΑΟΚ.
μπραβο στην μπαουγκαρα για το 1-1. χωρια οτι δινει βαθμους στην Ελλαδα, δημιουργει αισιοδοξα μηνυματα για τη ρεβανς. εξ αλλου συμφερει να περασει για να μην παρει 6 εκ ο λαγος
Ουτε κρυο ουτε ζεστη, καλο για την Ελλαδα αν καταφερει και περασει ο ΠΑΟΚ.
Πολύ μεγάλο μπράβο στον Παοκ για το αποτέλεσμα και πολύ μεγάλο όρσε σε μένα που έβλεπα το Χ, αλλά είπα να το παίξω αντικειμενικός κι αντί να τα χώσω εκεί τα έχωσα στο Χ της κωλο-Σέλτικ!![]()
![]()
![]()
celticfrost (29-07-10), chainsaw (29-07-10)
Πω ειχα κατεβει χτες χωρα (ειμαι τηνο) κι ηταν κατι μπουγατσες που πανηγυριζαν, πως κρατηθηκα και δε βριστηκαμε ενας θεος ξερει
βασικα εμας συμφερει να οερασουν για να μη παρει ολα τα φραγκα ο βαζελος αλλα κ για να εχουν κουραση
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Επρεπε να την παλεψουμε μηπως και φερναμε τον Σαλπ. στον Ολυμπιακο.
Κατα την γνωμη μου ειναι ο επιθετικος που χρειαζομαστε ....... μαλακιστικαμε παλι.
Οσο αναφορα την νικη της μπουγατσας τωρα , εαν δεν επερνε τα λεφτα ο βαζελος θα ηθελα να αποκλειστουν , αλλα τωρα που παιζει να παρουν τα φραγκα τα πουτανογενηματα θελω να περασουν.
Btw στο πρωτο ημιχρονο για 5 γκολ ηταν τα Παοκια.
το περιμενα οτι θα επαιρνε σκορ προκρισης και το ειχα γραψει απο τοτε που κληρωθηκε.θα περασει ο παοκ και να δουμε μετα με ποιον θα τυχει.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sirkostas (30-07-10)
μετα μπορει να πεσει με τοτεναμ
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
και εκει θα γελασει ο καθε πικρ;αμενος.πουτσα και παλι πουτσα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
οσον αφορ ατο παιχνιδι αντι να χασει με 4-0 εφερε ισοπαλια.ο σουαρεζ μονο εχασε 2-3 τετ-α-τετ.αλλα ετσι ειναι η μπαλα.αν παιζαμε εμεις στη θεση τους οι αντιπαλοι θα τα ειχαν βαλει....πρεπει να εισαι και τυχερος και ο παοκ στην ευρωπη εχει παρει κατι απο την κωλοφαρδια του αφεντικου του.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα κωλοφαρδίας. Και το γκολ δώρο τους το έκανε ο Χαλκιάς. Απλά αυτός ο Αζαξ είναι μόνο για τα τζάμια και για τίποτα άλλο... Στο 2ο ημίχρονο ούτε μία κλασική ευκαιρία... καλά να πάθουν.
Ο Αγιαξ έχει αποκλειστεί από κάτι καφενεία τα τελευταία χρόνια στους προκριματικούς του Τσ.Λ, γιατί όχι και από τον μπάοκ... Αν έχουν ομάδα στο κάτω κάτω και δεν ήταν θέμα τύχης ας με διαψέυσουν και ας τα βάλουν στην Τούμπα γιατί 2 φορές ατυχία είναι ανικανότητα...
στο 2ο ημιχρονο δαφως και δεν ειχαν τοσες ευκαιριες αλλα ειχαν ομως χαμενα 2 τετ-α;-τετ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Aris per siempre (30-07-10)
Εγω παλι γιατι πιστευω οτι ο μπαουγκ θα χασει 0-2 στην τουμπα και θα γελασει ο καθε πικραμενος?
0-3. Όπως ο βάζελος πριν μερικά χρόνια με τον Ajax![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
καλα αυτοι οι τελειωμενοι πηγαν αεροδρομιο γιατι εφεραν 1-1 με τον αγιαξ με μιση ευκαιρια κ χανοντας οι αλλοι ειδικα στο 1ο τα αχαστα???μα τι διαολο
αυτοι ειναι οι μπαουγκαρες.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πολυ καλο αποτελεσμα και πολυ μεγαλος κωλος. Εμεις σε αντιστοιχη εμφάνιση θα μετράγαμε 3μπαλο και φευγωντας θα εξυμνουσαμε την μεγαλη ομαδα του Αγιάξ που ετοιμάζεται...
Στο συγχρονο ποδοσφαιρο οσοι παιζουν "ολοι πισω και ας περιμενουμε μιση ευκαιρια και ενα λαθος αντιπαλου για αντεπιθεση" νικανε.Η ειρωνεια ειναι οτι αν το εκανε ο Ολυμπιακος αυτο και κερδιζε ακομα και 3 -0 θα λεγαμε οτι δε θελουμε να βλεπουμε μια ομαδα που δεν επιτιθεται επι 90 λεπτα.Αλλο να βλεπεις άλλες ομαδες-μικρες και μεγαλες- να κερδιζουν με αντεπιθεσεις και αλλο να βλεπεις την ομαδα της καρδιας σου (Ολυμπιακο,Ρεαλ στη δικη μου περιπτωση) να καταφευγουν σε αυτες τις τακτικες για νικη.Περιεργο πραγμα το συγχρονο ποδοσφαιρο για αυτο δε μιλαω πια για τακτικες.Απλα ελπιζω να δω καλη μπαλα απο τον Ολυμπιακο τη νεα σεζον.
Μπραβο στον Παοκ για την νικη αλλα και παλι δε ξερω ποσο θα κρατησει αυτο.Κι εγω στη τουμπα περιμενω αλλο αγιαξ και αλλον Παοκ.Δε θα αφησουν οι οπαδοι του Παοκ την ομαδα να παιξει τοσο κλειστα και στην τουμπα.Λογικα θα απαιτησουν θεαμα.
με τη καψα που εχουν οι μπαουγκζιδες και τη στερηση, προκειμενου να περασουν μια προκριματικη φαση σε διοργανωση στην ευρωπη ειναι διατεθιμενοι οχι μονο να παιξουν φουλ αμυνα, αντιποδοσφαιρο και ποδοσφαιρο του αποτελεσματος αλλα να πουλησουν και την ψυχη τους στο διαβολο.
εδω εκαναν κοκοκο στο ελληνικο πρωταθλημα δυο χρονια με τον σαντος επειδη τους εβγαλε περσι δευτερους και φετος τριτους![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
chainsaw (31-07-10)
Bookmarks