παιζει να φαει μια 6αρα ο μπαοκ.
Η... ομαδάρα που έχτισε ο Σάντος καταρρέει από φιλικό σε φιλικό! Η μεγαλύτερη ευκαιρία των τελευταίων ετών για τον Άγιαξ
να περάσει στον 2ο προκριματικό κι από εκεί να επιστρέψει στους ομίλους μετά από χρόνια...
παιζει να φαει μια 6αρα ο μπαοκ.
φιλικα παιζουν τωρα.μην τρελλαινεστε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sirkostas (18-07-10)
Και στον Άγιαξ αρχισε να γινεται της κακομοιρας με πρωτο τον προπονητή που δειχνει...τασεις φυγής!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Haris1984 (18-07-10)
Εγώ γιατί νομίζω ότι έχουν ελπίδες;
Βλέπω 2-0 ή 2-1 το παιχνίδι στην Ολλανδία
και μετά εδώ όλα παίζονται.
Τώρα δεν ξέρω αν είναι καλό που έγραψα την πρόβλεψή μου
γιατί όπως θα διαπιστώσατε κι από το μουντιάλ, όποια ομάδα την
είχα για να περάσει τη χαντάκωσα
Την Ισπανία όμως ε; Την έστεψα πρωταθλήτρια.
Η γκαντεμιά μου χτυπάει επιλεκτικά και δεν έχω ακόμη διαπιστώσει
με ποιά κριτήρια
Αυτά γιατί βλέπω να με επικηρύσσει όλη η Τούμπα
Υ.Γ. 'Οταν όμως έρθει η ώρα του πρέσβη να κληρωθεί (μη μου πείτε ποιόν πρέσβη εννοώ) θα έχει όλη μου την υποστήριξη και την ενθάρρυνση
Ποστ και γκολ, ποστ και γκολ![]()
sadi (18-07-10)
Τα φιλικά ειναι οντως ενδεικτικά.
Απορώ μονο γιατι εμεις δε κατακτήσαμε το ΤΛ τη χρονια που σαρώναμε στα φιλικα με τον Τρόνταρο τις διαφορες Βέρντερ και Βαλένθιες κι αλλες ομαδουλες. Βροχή ριχναμε τις 4άρες στα φιλικά, βροχή πέφταν και τα...καβλιά μόλις ξεκινησαν τα επίσημα!![]()
chainsaw (22-07-10)
λειπει η εμπειρια στον παοκ. αν ηταν ο λαγος πιστευω θα ειχε ελπιδες αλλα ο μπαοκ εστω και δυσκολα πιστευω θα αποκλειστει. μακαρι να γινει το αντιθετο βεβαια για το καλο του ευρωπαικου μελλοντος των ελληνικων ομαδων
Μα εμείς είμαστε εμείς
Ενδεικτικότατα είναι τα φιλικά
Και το επίσημο που κάναμε με τη Μπέσα ενδεικτικό κι αυτό
Πάμε για σερί 5άρες τώρα. Εγώ δεν έχω ιδέα πως είναι η ομάδα μας φέτος
ένας Θεός το ξέρει κι άντε να δούμε τι θα δούμε με την επόμενη και λίγο
σοβαρότερη ομάδα που θα μας τύχει. Παρόλα αυτά μια αισιοδοξία την έχω.
Μία αλλά την έχω
Το μέλλον Πάνο μου είναι εξασφαλισμένο για τις ελληνικές ομάδες.
Έχουμε πρεσβευτάρα κατευθείαν στους ομίλους
Είμαστε περήφανοι και συγκινημένοι
Έχουνε ομαδάρα
Έχουνε προεδράρα
Έχουνε πορείες
Σκιρτά η ψυχή μου από συγκίνηση. Ανατριχιάζω σύγκορμη για το μεγαλείο τους. Με πνίγουν μαγικά συναισθήματα....Αδυνατώ...
Δεν περιγράφω άλλο.....![]()
sirkostas (19-07-10)
H Μπαοκαρα που δηθεν ετοιμαζεται να κουνησει σεντονια και παπλωματα τελικα θα ερθει να μας κανει παρεα στο Γιουροπα....
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Η Μπαοκαραααα αν δεν καταφερει να νικησει τον Αιαντα στην κατασταση που ειναι, με ενα προπονητη μενω-φευγω και προβληματα στο ροστερ του, τοτε καλυτερα να αποχωρισει απο ολες τις διοργανωσεις...
Προτεινω να πανε για ..ψαρεμα..
ΥΓ Και βλεπω και τον Μπερετα να υπογραφει συμβολαιο με σκοπευτηριο....![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Οχι Γκαρσια μη μας το κανεις αυτο..μεινε εστω και φετος σε παρακαλω..
Αναστάτωση με Γκαρσία
Απόγνωση επικρατεί στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ από τις αιχμές που άφησε ο Πάμπλο Γκαρσία κατά του Μάριο Μπερέτα και τον τρόπο με τον οποίο ο τελευταίος τον μεταχειρίζεται αγωνιστικά. Οι πονοκέφαλοι που επικαλέστηκε ο Ουρουγουανός άσσος στο πρόσφατο φιλικό με τη Νυρεμβέργη (από το οποίο απουσίασε) ήταν μία καλή δικαιολογία και ένδειξη της δυσαρέσκειας του παίκτη προς τον Ιταλό τεχνικό. Χάρη στις έγκαιρες παρεμβάσεις όμως του Θοδωρή Ζαγοράκη και του Ζήση Βρύζα, αλλά και τις συζητήσεις του Γκαρσία με τον κολλητό του, Πάμπλο Κοντρέρας, χαμήλωσαν τα πνεύματα και το θέμα τελείωσε ομαλά. Ωστόσο το θέμα αυτό θα ξανασυζητηθεί σε συνδυασμό με την εικόνα που παρουσιάζει ο «δικέφαλος του Βορρά» στα φιλικά στη συνάντηση που αναμένεται να έχουν οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ με τον Μπερέτα.
Ο Γκαρσία, μιλώντας στο περιθώριο του ματς με τη γερμανική ομάδα, έδειξε ευδιάκριτα τη δυσαρέσκειά του απέναντι στον προπονητή του δίχως να κρυφτεί: «Έχω μεγάλη θέληση να παίξω. Όταν αυτό, όμως, δεν θα ισχύει πια, θα κάνω μόνος μου ένα βήμα δεξιά και θα παραιτηθώ. Αν δω ότι δεν μπορώ να κάνω καλά τη δουλειά μου, ότι δεν προπονούμαι καλά και ότι δεν αισθάνομαι καλά, θα κάνω… στην άκρη, διότι τότε δεν θα μου αρέσει και το ποδόσφαιρο», επεσήμανε ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής.
Σε ερώτηση που του έγινε για το πώς θα αισθανόταν σε περίπτωση που δεν έπαιζε στο βασικό σχήμα, απάντησε: «Εξαρτάται από τις καταστάσεις. Είμαι παίκτης που του αρέσει να αγωνίζεται. Αν δεν θα μπορώ να αντιμετωπίσω μια τέτοια κατάσταση, τότε θα βρω τον δρόμο μου. Σέβομαι πάντα τις αποφάσεις του προπονητή. Αν καταλήξει σε κάποιον άλλον παίκτη που θα θεωρήσει καλύτερο και όχι σ' εμένα κι αν αισθανθώ ότι μπορεί να κάνω κακό στην ομάδα με την παρουσία μου, τότε ναι, θα φύγω. Αγαπάω να παίζω μπάλα, αλλά όποτε αισθανθώ ότι αυτό γίνεται για κακό, δεν θα συνεχίσω».
Όσο για τα σενάρια περί ενδιαφέροντος της Νασιονάλ Μοντεβιδέο, ισχυρίστηκε ότι: «Κάτι άκουσα και προσπάθησα να δω από το Ιντερνετ μερικά πράγματα. Εδώ στο ξενοδοχείο μας, όμως, το Ιντερνετ είναι… πιο αργό και από μένα. Σε κάθε περίπτωση η Νασιονάλ είναι η αγαπημένη μου ομάδα και εκεί θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου. Δεν μου αρέσει, όμως, να μιλάω για το μετά».
Μη φυγεις μωρη λουγκρα..μεινε..
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
μη ρεεεεε σου ρχεται ο Τζεναρο, περιμενε λιγακι!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
τι εγινε μωρη σαυρα?
εμαθες οτι παιζει να ερθει ο γκατουζο και τα εκανες πανω σου?
μεινε ρε...που πας?
Τι??? Δεν ειναι μπουγατσα απο κούνια? Πω πω... απογοητευτικα τωρα.Σε κάθε περίπτωση η Νασιονάλ είναι η αγαπημένη μου ομάδα και εκεί θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου. Δεν μου αρέσει, όμως, να μιλάω για το μετά
παει ο μπερετα
ερχεται ο καλασνικοφ τωρα
![]()
Σοβαρή ομάδα. Θέλει να μπει και στο Champions League τρομάρα της
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
τους βλεπω να καταληγουν με Δερμιτζακη τελικα![]()
Bookmarks