ΣΦΑΞΕ!! ΣΦΑΞΕ!!!
Μισό τον άφησε τον ΜΠΑΟΚ για το επόμενο ματς με την ΑΕΚ.. Είναι ΤΟΣΟ ανίκανοι και το ξέρουν οι βάζελοι, που θέλουν να το
τελειώσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται!!! Και φυσικά, το έχω ξαναπεί και στο παρελθόν, η παράγκα στήθηκε και για τον Ότο που
ζήτησε τους... μουντιαλικούς του νωρίς!
ΟΥΣΤ ΣΚΑΤΟΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ! ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!
Το πήρανε το πριμ τους και σήμερα τα αρειανά όπως στον αγώνα με μας.
Τι ποιό σιχαμερό από το βάζελο; Το λέω και θα το λέω.
Ακολουθούν οι αρειανοί τιμώντας τον αρχινταβατζή τους.
Συγχαρητήρια ρε...
Αυτή είναι σοβαρή κατηγορία Ελένη. Έχεις αποδείξεις γιαυτό που λες ή έτσι σου ήρθε?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
μου φαινεται εχουμε παρανοησει και βλεπουμε παντου εχθρους και φαντασματα,αντι να βλεπουμε τα χαλια μας τα τρισμαυρα,ετσι?σορρυ κιολας και με ολο το σεβασμο.
Να τα μας... Αρχίσαμε πάλι... Εγώ σας καληνυχτώ. Καλά να είστε και καλή βδομάδα να έχουμε!
Eleni7 (14-03-10)
panahs7 (14-03-10)
μαλλον τοτε και οι δικοι μας συμμετειχαν στο κολπο και εμπρακτα μαλιστα.
celticfrost (14-03-10)
Haris1984 (14-03-10)
Όταν πρόκειται για το βάζελο Κοσμά δεν μου χρειάζονται αποδείξεις.
Αν δεν έπαιρναν φέτος το πρωτάθλημα ήταν να πάνε να πνιγούνε.
Και ναι τους έχω ικανούς για το οτιδήποτε.
Αφού εμείς τους αφήσαμε να αλωνίζουν ανενόχλητοι καλά κάνουν.
Δεν το αξίζουν όμως το πρωτάθλημα και δεν το παίρνουν με τη μαγκιά τους.
Κι έτσι πίστεψέ με δεν θέλω να το παίρνει ούτε ο Ολυμπιακός, ακόμη κι αν μείνουμε άτιτλοι για χρόνια.
Και όπως έχουν δείξει φέτος τα πράγματα έχουν μια πιο στενή σχέση με τον Άρη και κάποιοι αρειανοί όνομα και μη χωριό ήλπιζαν να πάρει κάποιος άλλος φέτος το πρωτάθλημα. Βάζω στοίχημα ότι θες ότι δεν εννοούσαν τον Πάοκ..
Ελενη,αμα ειναι να υπαρχει κολπο,στο κολπο ηταν μπλεγμενος εξαρχης και ο Σωκρατης.και αυτο λοιπον ουτε εμας μας κανει μαγκες,αλλα ακομα μεγαλυτερους μαλακες.
"Των οικιών ημών εμπιμπραμένων ημείς άδωμεν"
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Δε χρειάζεται σχέση με το βάζελο ο Άρης για να τα δώσει όλα με τον ΠΑΟΚ. Όλες αυτές τις ημέρες οι Αρειανοί ζουν για αυτό το παιχνίδι. Τους είχε γίνει ψύχωση να στερήσουν τον τίτλο από τον μισητό αντίπαλο. Φίλοι μου Αρειανοί έφτασαν στο σημείο να λένε ότι θα μεταναστεύσουν εάν πάρει πρωτάθλημα η μπουγάτσα. Και το εννοούσαν.
Δείτε κάτι απλό. Ξέρετε πόσα χρόνια είχε να κάνει sοld out ο Άρης? Πάρα πάρα πολλά. Και το έκανε σήμερα. Κόσμος που δεν είχε πάει στο γήπεδο επί σειρά ετών πήγε σήμερα. Στα ραδιόφωνα και στις εφημερίδες τους δε συζητούσαν τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Δε βλέπω κάτι το μεμπτό σε αυτό. Ούτε και κανέναν δάχτυλο του βάζελου.
Το να λέμε ότι πήραν πριμ από τον Παναθηναϊκό για να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ νομίζω ότι προσβάλει και την ιστορία του Άρη και τη νοημοσύνη των Αρειανών. Είναι σα να λέμε ότι εμείς πήραμε πριμ από κάποιον τρίτο για να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό. Πιστεύει κανείς ότι το χρειαζόμαστε?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Δεν θα διαφωνήσω. Άλλωστε αν είναι κάποιος για κρέμασμα φέτος ο Σώκος είναι. Δεν χρειαζόταν να κάνει κάτι υπογείως. Το έκανε φόρα παρτίδα. Έγραψε τα πάντα στα παλαιότερα των υποδημάτων του και φρόντισε.... να μην φροντίσει για τίποτα. Αλλά έλα που στην Ελλάδα ως γνωστόν χωριζόμαστε σε Ολυμπιακούς και αντιολυμπιακούς. Έλα που είναι όλοι τους και μόνοι μας. Όσο μπορούν θα δουλέψουν όλοι για το βάζελο.
Μεγαλη σφαλιαρα και ανωμαλη προσγειωση για τον δικεφαλο αετο..
Μαλλον δεν ειναι καομ ικανος να παρει πρωταθλημα οσο και μεγαλη προσπαθεια και αν εκανε..Ισως μια αλλη φορα.
Eιλικρινα αξιζει να δειτε το βιντεο..
[youtube]www.youtube.com/watch?v=BTEsgPJArZ0[/youtube]
Δεν καταλαβαίνω τι λένε![]()
Κλασική ομάδα Σάντος ο Μπάουκς. Ομάδα μικρών δυνατοτήτων, που λόγω συγκυριών και όχι ικανότητας, βρέθηκε να λέει (γιατί μόνο στο μιλητό ήταν) ότι διεκδικεί και τίτλο. Όπως λεγόταν και εδώ μέσα, πάλι δίδαξε ποδόσφαιρο ο καρπουζάς απο το Εστορίλ! Άντε να φέρουμε στον Πειραιά να μας διδάξει και εδώ, όπως πάλι λεγόταν εδώ μέσα... (ήμαρτον...)
Bookmarks