σουπερ Mουσλιμοβιτς
Στελιο δεν υποτιμο κανεναν..Λεω την αληθεια!
Ο Βαζελος λες δεν εχει ομαδα και το εδειξε σημερα με τον ΠΑΟΚ..Ενω εμεις η υπερομαδα το δειξαμε με τον Εργοτελη...
Οσο για οταν κερδισαμε τον Παοκ στην τουμπα υπηρχε μια διαφορα..δεν ειμασταν τοτε στα χαλια που ειμαστε τωρα και ο Παοκ δεν ηταν στην φορμα που ειναι τωρα!
σουπερ Mουσλιμοβιτς
πανε για πρωταθλημα.οσο και αν ακουγεται περιεργο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
οκ το δεχομαι οτι πανε για πρωταθλημα.
θα περασουνε τον αρη και την αεκ?
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
chainsaw (21-02-10)
γιατι εμεις θα περασουμε απο ολες τις εδρες?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ναι σταθη θα περασουμε.
μονο ο ηρακλης ειναι ας το πουμε ενα δυσκολο κοματι.
αλλα κουτσα στραβα θα περασουμε και απο εκει.
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Γουσταρω με χιλια τον Γκαρσια,μακραν το καλυτερο χαφ στην ελλαδα αυτη την στιγμη.
Σε σχεση με περυσι εχει βελτιωθει παρα πολυ μιας και εκοψε τις μαλακιες που εκανε.
μακαρι να το παρουνε οι γυφτοι να εχει γελιο...Να δω τον Σαντος με τον Γκαρσια πρωταθλητες και μετα να παρω τα βουνα!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
το ειπαν και αλλα παιδια το λεω και εγω. αν δεν ειχαν καποιες ελπιδες για πρωταθλημα θα ανοιγαν τα ποδια για να το παρει ο βαζελος αλλα απο τη στιγμη που "ας πουμε" το διεκδικουν δεν καθισαν να τον φανε.
πρωταθλημα ο μπαοκ δεν θα παρει και στα τρυφερα μου αν το παρουν αυτοι οι ρουφιανοι ή οι ετεροι ρουφιανοι.αν δεν το παρει ο ολυμπιακος το ιδιο μου κανει.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ρε οι Μακεδονομάχοι ...............
βούλωσαν στόματα , ψυχή λεόντων κλπ κλπ κλπ
σε σημεία του αγώνα όμως , διακριτικά πάντα , ούτε οι ίδιοι δεν καταλάβαιναν γιατί περνούσαν την σέντρα
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Προσωπικά, αν δεν το πάρει ο Θρύλος, προτιμώ τις μπουγάτσες.
Της πουτάνας θα γίνει. Θέλω να δω από μια μεριά τον βγενό.
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
kouzoulo (22-02-10)
Πάντως οι λαγοί όντως δε περίμεναν αυτή την ήττα, πίστευαν ότι οι μπουγάτσες θα ανοίξουν τα πόδια και θα κάτσουν να χάσουν με νέα τεσσάρα. Βρήκαν νέο φιδάκι άξιο αντικαταστάτη του όφη, αλλά δεν είχαν υπολογίσει ότι θα είχαν αυτή τη βαθμολογική συγκομιδή όταν θα έπαιζαν μαζί τους, όπως και δεν είχαν υπολογίσει την ήττα από την Καβάλα.
Οι γκέλες τους συνεχίζονται κι εμείς αντί να το εκμεταλλευτούμε, μαλακιζόμαστε.
Και να πω οτι συγχαίρω τον ΠΑΟΚ για τη φετινη εκπληκτικη του πορεία στο πρωταθλημα με κλάσμα του μπατζετ Ολυμπιακού/ΠΑΟ!
Σίγουρα εχει γίνει ισοτιμος διεκδικητης πλέον του φετινού τιτλου. Και τα περισσοτερα ευσημα ανήκουν στον προπονητή του που δουλεύει και χειρίζεται με εκπληκτικό τρόπο το ανεπαρκέστατο ροστερ του και στη διοίκηση που προστατεύει την ομαδα και την αφηνει να δουλεύει απερισπαστη, εστω κι αν τα ευρω ειναι λειψά.
Δειγμα αυτης της "ομπρέλλας" προστασιας ειναι και το ότι ειναι η μοναδικη ομαδα στην Ελλάδα που δεν διαρρέει τιποτα απο τα αποδυτηρια της. Ούτε κλωτσομπουνίδια ακουστηκαν ποτέ οπως σε κατι αλλες ομαδες νοτιότερα (Σκόκο/Τζιμπούρ, Διογούλης/Παπαδοπουλος, Εκι/Μυτόγκας), ουτε δηθεν "εγκυρες πηγές" διερρευσαν ποτε γκρινιες παιχτών, ουτε για μεταγραφικες φημες εχουμε ακουσει ποτε. Μονο οταν καναν την απεργία για τα λεφτα εγινε ντορος. Αλλα και τοτε, και παρόλο η ιστορια τους κοστισε ενα ταπεινωτικό αποκλεισμο απο τα Γιάννινα, το καλμαρισαν και το εξαφάνισαν το θεμα σε χρονο ντε-τε!
Προσωπικα βγαζω το καπέλλο σε Ζαγοράκη/Βρύζα/Σάντος.
consigliere (22-02-10)
Το Σαββάτο αν περάσουν με διπλό απο την Ξάνθη, θα πιάσουν έστω και για μια μέρα κορυφή.
Παρ' όλο το αποτέλεσμα επιμένω στον φιλικό χαρακτήρα της συνάντησης όπως επίσης και στην ανικανότητα τους ακόμη και γι αυτό.
Ρε όχι μόνο ούτε μια κλωτσιά, αλλά ούτε και μαρκάρισμα.
Στο τέλος θά χουμε κανένα πρωτοσέλιδο χάσαμε γιατί το είχαμε στημένο. Όποιος το έχει ας το ξαναβάλει αυτό το πρωτοσέλιδο
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Κομβικό το παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Εάν το πάρει ο ΠΑΟΚ έχει μόνο ένα δύσκολο στο Χαριλάου με τον Άρη και ένα ακόμα με την ΑΕΚ στην Τούμπα όμως. Προσοχή. Το παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης γίνεται ανάμεσα στα δυο παιχνίδια του Άρη με την Καβάλα για το κύπελλο, το μεγάλο στόχο του Άρη φέτος.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks