"Μεμονωμενα επεισοδια" λεει! Απο τοτε που πηρε τον ελεγχο της αθλητικης δικαιοσυνης η λιγκα κοπηκανε και οι τιμωριες της εδρας....Μια χαρα!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
ΟΤΑΝ θα θρηνήσουμε νεκρούς μέσα στο μπουρδέλο τους, τότε θα είναι πια αργά!
Η ατιμωρησία στον βωμό της ψηφοθηρίας ή όποιο άλλο βωμό θα έχει τεράστιο τίμημα!
Όμως στου κουφού την πόρτα............. παρ' το πόμολο και φύγε!!!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
pes ta re paidia.An einai dynaton!!!!!Ti mpourdelo einai egine h Elada mas.Katastaseis pou vgazoun matia ,einai kategegramena se video,pou ekanan to gyro tou kosmou.Mpoukalia,vandalismoi,epithesh se paixtes ,ksevrakwtoi ximpatzides tromokratia.
Kai ti egine;;;116000 eurw prostimo.Se vgazoun apo ta rouxa sou.
Pragmatika mou prokalei fovo h patrida mou.Atimwrhsia sto vwmo twn psyfwn.
Ahdia!!!!!!!!!Emetikes fatses tha mas kyvernhsoun kai pali.
Gia mena eseis oloi aderfia eiste oi proswpikoi mou hrwes,pou katafernete na epizhsete se auto to mpourdelo.![]()
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Όταν η Αθλητική Κυριακή εξαφανίζει τα επεισόδια και οι εφημερίδες την άλλη μέρα δεν γράφουν τίποτα γιατί παραξενεύεστε που δεν τιμωρήθηκαν?
.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
115.000 /33.000 < 4 δηλαδή βάζουμε από 4 ευρώ και κάνουμε ντου
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Σας το χα πει ότι δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να τιμωρηθεί η Τούμπα. Εξάλλου στο παρελθόν έχουν γίνει τρις χειρότερα και πάλι ατιμώρητη έμενε.
Αυτοί βέβαια μιλάνε για σχέδιο εξόντωσης τους από το κράτος των Αθηνών και τη Superleague αλλά νομίζω πλέον δεν πείθουν ούτε τους εαυτούς τους...
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Παιδιά να μη μας κάνει καθόλου εντύπωση τίποτα πια.
Έχουν απίστευτο θράσος και κόμπλεξ. Εδώ πια είναι περίπτωση για ψυχίατρο.
Σας παραθέτω βιντεάκι που μου έστειλε γνωστός μου Παοκτσής από Θεσσαλονίκη
για να δω όπως λέει το παρακράτος του Κόκκαλη και του κατεστημένου της Αθήνας.
Δείτε τον τίτλο και μόνο και θα καταλάβετε.
Έχει απόλυτο δίκιο όποιος είπε ότι το πιο επικίνδυνο πράγμα είναι οι βλάκες.
Γιατί η βλακεία είναι ανίκητη.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Τώρα που ακριβώς τα είδαν όλα αυτά που λέει ο τίτλος θα σας γελάσω.
Μάλλον στον πάτο του μπουκαλιού της Μαλαματίνας.
Να είχε τουλάχιστον και η ξεφτίλα τους πάτο θα υπήρχε ελπίδα.
Εδώ όμως......Χαίρε βάθος αμέτρητο.
Και επειδή δεν είμαι αγενής και μου αρέσει να απαντάω πάντα στα μηνύματα που μου στέλνουν απάντησα κι εγώ ως εξής:
"Νοστράδαμοι Τούμπας" ή αλλιώς
"Τα θλιβερά επακόλουθα της ληγμένης Μαλαματίνας"
Νέα στοιχεία για το παρακράτος Κόκκαλη.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με εκλεκτούς χαφιέδες, δοσίλογους και πλήθος φαντασιόπληκτων πονεμένων, φέρνει στο φως τα ως άνω εγκλήματα του άρχοντα του σκότους
Σωκράτη Κόκκαλη.
Επιφυλάσεται για νέες αποκαλύψεις στο μέλλον.
Ήδη τα πρώτα στοιχεία από τρέχουσες έρευνες αναδεικνύουν την άμεση σχέση του με τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα, τον κατακλυσμό του Νώε, την αρπαγή της ωραίας Ελένης και τον πόλεμο της Τροίας, τους Περσικούς Πολέμους, τον Πελοποννησιακό Πόλεμο, το Λοιμό των Αθηνών κατά την ίδια περίοδο, τη Σταύρωση του Ιησού (και όχι την Ανάσταση που ως γνωστόν ήταν έργο Παοκτσή), τον άλλο λοιμό κατά τη βασιλεία του Ιουστινιανού, τις Εικονομαχίες, το Σχίσμα της Εκκλησίας, την Άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Φράγκους και την τελική της Άλωση από τους Οθωμανούς, τα 400 χρόνια σκλαβιάς των Ελλήνων, τη δολοφονία του Καποδίστρια, την Εθνική ταπείνωση του 1897, τη Μικρασιατική Καταστροφή τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, τον Εμφύλιο Πόλεμο των Ελλήνων και την ακόλουθη ταπεινωτική κηδεμονία των ΗΠΑ, τη Δικτατορία των Συνταγματαρχών, το Βρώμικο ΄89, την κατάρρευση του Χρηματιστηρίου και την σημερινή παγκόσμια οικονομική κρίση.
Σε συνεργασία με τον εκλεκτό και παγκοσμίως αναγνωρισμένο επιστήμονα Αερολόγο-Παπαρολόγο Δημοσθένη Λιακόπουλο, πρόκειται πολύ σύντομα να προβεί στην αποκάλυψη της χιλιετίας:
Ο Αντίχριστος είναι ήδη στη γη και το σκοτεινό του πρόσωπο έχει αρχίσει να γίνεται γνωστό.
Μαζί του και χιλιάδες, εκατομμύρια πιστοί οπαδοί έχουν θέσει ως στόχο της ζωής τους την καταστροφή του πλανήτη, ξεκινώντας από το εκλεκτό γένος των εν Θεσσαλονίκη αγίων, ανοργασμικών και ατίτλων οπαδών του ΠΑΟΚ.
Αδέρφια μας Παοκτσήδες. Γρηγορείτε και επαγρυπνείτε.
Ο Αρμαγεδδών μας καλεί για την τελική μάχη.
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!!!!!!!!
Γιατί ως γνωστόν: Όσα δε φτάνει η αλεπού, τα φορτώνει στον Κόκκαλη.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ
ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.
[youtube]www.youtube.com/watch?v=RPHMNM6jVes&feature=related[/youtube]
Eleni7 (14-03-09)
«Γελάει» όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος και όχι μόνο με τα απίστευτα σκηνικά που συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στη συμπρωτεύουσα και αναρωτιέται με την ποινή που θα τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. Το διαδίκτυο είναι πλέον ένας τόπος, όπου μπορεί να βρει κανείς τα πάντα και φυσικά η «κόλαση» της Τούμπας δεν ήταν δυνατόν να απουσιάσει.... Ενδεικτικό άλλωστε είναι το απόσπασμα της «Marca» που στάθηκε στις φωτοβολίδες, στα αντικείμενα, αλλά και στο θλιβερό θέαμα ενός ποδοσφαιριστή να αναγκάζεται να χτυπήσει έναν οπαδό που του επιτέθηκε.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξήχθη η αναμέτρηση έγιναν σημείο αναφορά από τα μεγαλύτερα πρακτορεία ειδήσεων, ενώ και οι μεγάλες σε κυκλοφορία εφημερίδας δεν το άφησαν ασχολίαστο.«Φωτοβολίδες, επιθέσεις και η... τελική μάχη: αυτό ήταν το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός» είναι ο τίτλος που φιλοξενεί η ισπανική εφημερίδα «Marca» η οποία και στάθηκε αρκετά στο... ντέρμπι και όχι φυσικά στο αγωνιστικό κομμάτι του...
Οι Ισπανοί χαρακτήρισαν ως... σκάνδαλο αυτά που συνέβησαν στο γήπεδο της Τούμπας και με αδιάψευστο μάρτυρα τα βίντεο από το «Youtube» έκαναν λόγο πως το θέαμα ήταν θλιβερό. Μάλιστα, στην ιστοσελίδα της συγκεκριμένης εφημερίδας δεν έδωσαν αρκετό βάρος στο σχολιασμό των επεισοδίων αφήνοντας τους αναγνώστες τους να εκφραστούν.
«Άρρωστο ελληνικό ποδόσφαιρο»
Ο απλός φίλαθλος του ποδοσφαίρου εκφράστηκε και τα σχόλια μόνο θλίψη μπορούν να γεμίσουν τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για την... κατάντια του ποδοσφαίρου. Σας παραθέτουμε κάποια από τα σχόλια των Ισπανών που πραγματικά δείχνουν την θλίψη τους, αλλά και την αγανάκτησή τους για το γεγονός ότι η μπάλα, το... όπιο του λαού περνά σε δεύτερη μοίρα και φυσικά υποσκελίζεται από τις ενέργειες των «ανεγκέφαλων»
«Άτυχο ελληνικό ποδόσφαιρο»
«Τι λυπηρό! Πρέπει να τιμωρηθούν οι εμπλεκόμενοι φορείς με ένα βαρύ πρόστιμο και ένα μήνα μακριά από αγωνιστικές υποχρεώσεις για να μάθουν καλά. Περισσότερη αστυνομία, φύλακες και κάμερες, για να μην συμβαίνουν αυτά»
«Θεωρώ πολύ λυπηρό το γεγονός και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο. Τα έχουμε δει στο διαδίκτυο, απορώ αν τα είδε ο Μισέλ Πλατινί που επισκέφθηκε την Αθήνα για το ματς του Παναθηναϊκού με τη Βιγιαρεάλ»
«Είναι πολύ κρίμα, αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, δεν είναι τίποτα... Θα πρέπει να απαγορεύεται το ποδόσφαιρο σε αυτές τις χώρες»
«Αυτό ήταν στην πραγματικότητα ακόμα ένα παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα, συμβαίνει σχεδόν... κάθε μέρα, δεν ξέρω εάν αποτελούν πλέον είδηση αυτά»
«Ελληνική... κόλαση, είναι ξεκάθαρο...»
gazzetta.gr
Κατα τ' αλλα ολα καλα το κρατος των Αθηνων μεθοδευσε την εξοντωτικη τιμωρια του Μπαοκ με...χρηματικο προστιμο κι απο την επομενη κιολας αγωνιστικη η φιλοξενη Τουμπα θα γεμισει να υποδεχθει τον επομενο αντιπαλο. Ουτε γατα ουτε ζημια.
Gollum United
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
<P><STRONG>Λ</STRONG>αμογιο Αη Βασιλη,παιδι του Κοκα<STRONG>λ</STRONG>η</P>
consigliere (14-03-09)
0-0 ηρθαν
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
για 4ο τον βλέπω τον παοκ.....στα πλέι οφ θα τον περάσει η αεκ...
Bookmarks