γιατι τα τριγωνα δε σ αρεσανε?![]()
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
Παιδιά πρέπει να δείτε τις εμφανίσεις των μπουγατσοκιμάδων.
Μπροστά η κρατική περσινή χορηγία (μην και τυχών τους χάσουμε από πελάτες).
Το όλο θέμα είναι φανέλα και παντελονάκι πίσω, όχι vivartia και μαλακίες, αλλά προϊόντα αυτής. Στο κάτω μέρος της φανέλας το λογότυπο της δέλτα και πάνω στο δεξί μανίκι, καθώς και στο παντελονάκι (κώλο), το κρουασάν molto.
Το molto, τα νούμερα και τα ονόματα των παιχτώνε με χρυσά γράμματα (γάματα).![]()
Μοιάζει με μπουγάτσα, ε?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
χθες κερδισανε οι μπουγατσες.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
αρχισανε τα πανηγυρια για την μεγαλη ομαδα που φτιαχνει ο Σαντος....Μαλλον δεν τους ειχε πει κανενας για τις ικανοτητες του Σαντος οταν αρχιζουνε τα επισημα παιχνιδια και μαλιστα στα δυσκολα..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
τον ειδανε και περισυ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ο Τζόε Μπιζέρα βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη και αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.
τον καινουργιο αμυντικο που πηρε ο μ-παοκ ειναι για τον παο τωρα που χαλασε η μεταγραφη του γαλλου?
τωρα που πηρανε τον μπιζελα δεν παιρνουν και τον φασουλαδα?![]()
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
Τα όργανα... άρχισαν νωρίς. Ενας τραυματίας ήταν ο απολογισμός από το "ντου" από αγνώστους στην Εθνική Οδο (στο ύψος της Ν. Φιλαδέλφειας) με πέτρες σ' ένα από τα πούλμαν με οπαδούς του ΠΑΟΚ, που κατευθύνονταν στον λιμάνι του Πειραιά.
ο ΠΑΟ Γ κερδισε 2-0 τον ΠΑΟ Β.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ρε τι ξεφτίλα είναι αυτή με τη φανέλα τους;;; 10 χορηγούς έχουν επάνω![]()
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ.- Με σκληρό και κατηγορηματικό τρόπο ήρθε η απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε όσα φέρεται να είπε ο Γιάννης Χρυσικόπουλος στο δείπνο με τους δημοσιογράφους την Τρίτη (10/09). Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του «δικεφάλου του βορρά», Κυριάκος Κυριάκος επέστρεψε στον κ. Χρυσικόπουλο τον χαρακτηρισμό ανεντιμότητα, που χρησιμοποίησε ο τελευταίος για τον Θοδωρή Ζαγοράκη, και πρόσθεσε πως είναι προφανές ότι ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κρύψει τις ευθύνες του για τα μεταγραφικά του λάθη πίσω από τις πλάτες του ΠΑΟΚ.
«Καταρχάς θέλω να πω ότι δεν γνωρίζω αν είναι επίσημες αυτές οι δηλώσεις του Γιάννη Χρυσικόπουλου. Αν ισχύουν αυτά που ειπώθηκαν περί περί ανήθικης στάσης του Ζαγοράκη, πρέπει να πω ότι ουδέποτε υπήρξε δέσμευση του προέδρου μας σε καμία ομάδα. Ο κ. Ζαγοράκης δεν γνωρίζει ούτε εξ όψεως τον κ. Χρυσικόπουλο! Αν ισχύουν όλα όσα είπε ο κ. Χρυσικόπουλος, τότε η ανηθικότητα του θέματος είναι του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε συμφωνήσει με τον παίκτη, πριν μιλήσει με εμάς, κάτι που φυσικά απαγορεύεται», δήλωσε χαρακτηριστικά στην «ΕΡΑ Σπορ» ο κ. Κυριάκος και συνέχισε:
«Είναι προφανές ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προσπαθούν να κρύψουν τις ευθύνες τους πίσω από τον ΠΑΟΚ και τον Ζαγοράκη. Και ξαναλέω πως αν είναι επίσημη η δήλωση περί ανεντιμότητας, την επιστρέφουμε! Ο Θοδωρής Ζαγοράκης βρίσκεται στην προεδρία της ΠΑΕ με σκοπό να προστατεύσει τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ και έχει την απόλυτη στήριξη όλων στην Θεσσαλονίκη. Οπότε, δεν θα μπορούσε να πουλήσει έναν παίκτη με λιγότερα χρήματα από αυτά που του προσφέρουν.
«Άκομψος ο τρόπο του Ολυμπιακού»
Τόσο ο Χριστοδουλόπουλος, όσο και οι Μελίσσης και Φερναντές δόθηκαν σε ομάδες που έκαναν τις καλύτερες προσφορές. Όντως μιλήσαμε με Ολυμπιακό, δεχθήκαμε την πρότασή τους, ωστόσο ο τρόπος του ήταν άκομψος, θέτοντας τελεσίγραφα και άλλα τέτοια. Μπορεί μέχρι τότε ο Ολυμπιακός να είχε κάνει την καλύτερη προσφορά, όμως ποτέ δεν έκλεισε ηθικά το θέμα. Περιμέναμε μέχρι την τελευταία στιγμή και πρόταση από με ομάδα του εξωτερικού.
«Ο ΠΑΟ την καλύτερη πρόταση»
Και για να καταλήξουμε ο Παναθηναϊκός έκανε την καλύτερη οικονομικά πρόταση και με πολύ πιο συμφέροντες τρόπους καταβολής των χρημάτων. Η χορηγία είναι άσχετη με την όλη υπόθεση, γιατί είχε ξεκινήσει τρεις μήνες πριν το θέμα Χριστοδουλόπουλου. Δεν ξέρω αν μέτρησε και αυτή στην πώληση του παίκτη».
![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
τι δεν ξερει μωρε ο μπουγατσας?και οι τυφλοι ειδανε στο μεταγραφικο παζαρι τις δοσοληψιες.αν τα εκανε αυτα ο κοκκαλης θα γινοτανε επανασταση.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
kouzoulo (11-09-08)
Αρκιδια καλαβρεζικα.
Αμα πηρε περισσοτερα λεφτα ο Ζαγορακης, μαγκια του. Οπως μαγκια του Πηλαδακη, του Τσακιρη και του Σκορδα που επισης χοντροκονομησαν αυτο το καλοκαιρι απο τους παιχτες που πουλησαν.
Αρκετα πια με τον Χρυσικοπουλο και τις αηδιες που ξεφουρνισε.
Ας ανοιξει γραφειο συνοικεσιων μαζι με τον Μπιλια και τον Αντωνιου για συνεταιρους, αφου ειναι ολοι τοσο γατονια στις διαπραγματευσεις. Κι αμα παντρεψουν ζευγαρι αυτοι, να με χεσουν.
sadi (11-09-08)
Ο βαζελος παιρνει εκδικηση για την ήττα του. Στον επαναληπτικο της Θεσσαλονικης η Βιβαρτια προηγειται 1-0 της αεγκ με τον Μουσλιμοβιτς![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Γρανιτης η αμυνα του αεκακιου... και λιγο ειναι το 1-0 για την ώρα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks