Έφαγαν 1 κεκλεισμένων επειδή έπεσε κροτίδα και πάνε για έφεση. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ και την κάνουν δεκτή, θα είναι πρόκληση.
Πήγαν και τούτοι να παίξουν πέναλτι με τον αιώνιο ξεκωλιάρη... χαμένοι από χέρι.
There is a Dude in town
Έφαγαν 1 κεκλεισμένων επειδή έπεσε κροτίδα και πάνε για έφεση. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ και την κάνουν δεκτή, θα είναι πρόκληση.
Paneas (22-02-24)
Θα την κάνουν θα την κάνουν και να σκάσεις![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Έτσι όπως είναι φτιαγμένος ο νόμος, καλύτερα να την κερδίσουν, γιατί με ετούτους που μπλέξαμε βλέπω μετά εμείς να τρώμε κεκλεισμένων όλα του χρόνου για τα βεγγαλικά του Πάσχα στην Καλλιρρόης...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Για να γίνεται τέτοιο μαγείρεμα για 20 κωλόπαιδα χουλιγκάνια, φανταστείτε τι γίνεται πιο πάνω.ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Νέα έρευνα για τα επεισόδια στο ντέρμπι της Τούμπας το 2016
Να ερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες δεν υπήρξε τελεσίδικη απόφαση για τα επεισόδια στον αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στην Τούμπα, το Μάρτιο του 2016, αλλά αντίθετα η υπόθεση παραγράφηκε, ζητά με παραγγελία της η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη. Σύμφωνα με πληροφορίες ζητά από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια της παραγραφής, αφήνοντας ατιμώρητους 20 κατηγορούμενους, οι οποίοι μάλιστα είχαν καταδικασθεί πρωτόδικα!
Αφορμή για την έρευνα στάθηκε δημοσίευμα της "ΕφΣυν", με τίτλο "Αθώοι βίαιοι οπαδοί λόγω παραγραφής". Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι συνεχείς καθυστερήσεις οδήγησαν στην παύση της ποινικής δίωξης σε βάρος 20 ατόμων, λόγω συμπλήρωσης της οκταετίας. Αρχικά, χρειάστηκαν 6 χρόνια προκειμένου να εκδικαστεί πρωτόδικα η υπόθεση ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, ενώ πέρασαν ακόμη 15 μήνες για να καθαρογραφεί η απόφαση, με την οποία καταδικάστηκαν 23 άτομα. Από αυτούς 20 άσκησαν έφεση, ωστόσο ενώπιον του Δευτεροβάθμιου δικαστηρίου υποβλήθηκε ένσταση ακυρότητας της διαδικασίας, λόγω λανθασμένης κλήτευσης των κατηγορουμένων, η οποία και έγινε δεκτή. Η απόφαση αυτή είχε σαν αποτέλεσμα την εκπνοή του χρόνου παραγραφής.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Με κάτι τέτοια θυμάμαι ότι δεν μας έχεις πει όταν μεγαλώσεις τί θέλεις να γίνεις...
Στον σύνδεσμο που είσαι, δεν θα πας μακριά... Πιάσε ένα νησί, νοτιο-ανατολικά, ή νότια, ή Χαλκιδική, να σε κάνουν διεθνή...
panahs7 (07-03-24)
Δεν πρέπει να είδατε το παιχνίδι - σε κάποια σημεία, νόμιζα ότι η Ντινάμο έπαιζε με τη Ρεάλ: Ίδιο μαρκάρισμα, άλλη απόφαση...
voskos_7 (14-03-24)
Πλακα εχει ο πρωην περουκανεας
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Υπάρχει έντονος Λουτσεσκοσκεπτικισμός είναι αλήθεια (τρία χρόνια ατιτλία, με μπαλάρα στο μέσο της χρονιάς και κόλυβα μετά την τρίτη αγωνιστική των play - off, παίζουν βίσματα, δεν παίζουν αετόπουλα ούτε όταν τα βίσματα σέρνονται επιδεικτικά και παρατεταμένα), αλλά ο Ραπτόπουλος συνήθως μεγαλοποιεί τα πράγματα για να κάνει φασαρία ώστε να τσιμπάνε τα μοσχάρια και να αλληλεπιδρούν περισσότερο στο κανάλι του στο youtube και τις εκπομπές που κάνει με ακροατές...
Nikolaos_Kokkinos (25-04-24), SOAD37 (25-04-24)
Είναι άτυχος γιατί η Μπρυζ είναι ομαδάρα - δεν είναι σαν τη Φενέρ, θα σου απαντούσε ο Τζόρνταν... Αλλά έχουν πολλαπλασιαστεί αυτοί που δεν φάγανε ούτε το τυρί της διαιτησίας στο Καραϊσκάκη.
"νΤρια χρόνια, στη μάπα θα τον φάτε τον Ρουμάνο τεχνικό!"
Ήταν που ήταν προβληματικός, ήρθε και ο Μπόμπας να του κάνει mirroring στο οπαδιλίκι, αλλά σε χανούμι και απόγινε ο φουκαράς...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 25-04-24 στις 13:02
chainsaw (25-04-24)
Υπάρχουν και αυτοί, που με την ζωή στέκονται πιο γενναιόδωροι από όσο της αξίζει...
(Δεν ξέρω τί να του ευχηθώ, αλήθεια...)
"Είσαι το καλύτερο παιδί. Μακάρι να πάρετε το Conference!" Ο μικρός Γιαννάκης στον Τζολάκη που του έδωσε τη φανέλα του.
differance (16-05-24), drizzt (16-05-24), Nikolaos_Kokkinos (13-05-24), panahs7 (13-05-24), Paneas (13-05-24)
Bookmarks