Κι ο ΜπισεσVAR δανεικος στην Κυπρο.
Η χανουμισσα λεει δε θα παρει στοπερ...
Μετα λεμε γιατι δεν παιρνει παικτες ο Ολυμπιακος.....
drizzt (22-01-21)
Σιγά τον παίχτη τον Σβιρντέφσκι που τον πουλάει ο ΠΑΟΚ και χάνει σε δυναμική. Κάτι τέτοιους ο Μαρινάκης τους μοσχοπουλάει στα ανταγωνιστικά καράβια για καμαρότους πολυτελείας.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Σε ένα τυχαίο ραδιόφωνο, (πρώτο σε ακροαματικότητα) σε μία τυχαία εκπομπή (πρώτη στη ζώνη της), δύο τυχαίοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί, 19 μήνες πριν...
Από το 2:05 ξεκινάει...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μακάρι να μπορούσα ακόμα να πέφτω από τα σύννεφα με κάτι τέτοιο.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Josimar (23-01-21)
Τι έγινε εδώ ρε;
Τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη ο Καγκάβα
Ο Σίντζι Καγκάβα αναμένεται στην Ελλάδα στις αρχές της εβδομάδας για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ, που θα έχει ισχύ για 1,5 χρόνο, έχοντας νωρίτερα απορρίψει προτάσεις από Ισπανία, Τουρκία, Κατάρ και Βραζιλία.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
drizzt (23-01-21)
Περασμένα μεγαλεία, εγώ θα ξενέρωνα αν τον φέρναμε εμείς. Μπορεί και να κάνω λάθος, το χορτάρι θα δείξει.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Πολύ τον πήγαινα δεν έχω ιδέα σε τι κατάσταση είναι.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αυτή η "ασίστ" στο ποδόσφαιρο πολύ μου τη δίνει σαν όρος. Σε λίγο θα εισάγουν το "καρφί" και το "ριμπάουντ".
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Να μην τη λέμε καθόλου?
Bookmarks