Φιλοι μου παορκτσηδες θεωρουν πως πισω απο την δωροδοκια βρισκεται ο Μαρινακης.
estai (21-12-20)
Έχω και με τον οργανισμό που λέγεται παοκ πάρε δώσε.Μη δειρετε...![]()
Εμφανίστηκε ο Ιβάνης κι έκανε ΑΜΚ 10 μύρια. Περίεργα πράγματα, γιατί η Uefa δεν επιτρέπει και πολλά πάνω σ' αυτό. Πρέπει να 'ναι ακόμα μέσα άλλα τόσα στο FFP. Θέλω να δω που θα πάει αυτή η δουλειά και πως θα το καλύψουν, χωρίς να διαλυθούν.
Τέτοια γράφεις, μπαινει ο χοντρός, διαβάζει, καυλώνει και κάνουμε εσωτερικές μεταγραφές.
panahs7 (22-12-20)
Ο χοντρός πάντως αυτό σου υποσχέθηκε. Να σε κάνει οικονομικά ανεξάρτητο να μην έχεις κανέναν ανάγκη και μηδενικά χρέη. Όχι μόνο στο έδωσε, αλλά παραδίδει και μαθήματα διαχείρισης. Δεν είπε ποτέ ότι θα σου φέρει μεταγραφάρες και θα πάρει το Τσαμπιονλίγκι, είπε απλά ότι ονειρεύεται.Όταν ανέλαβε το 2010, ο παπάς είπε "όποιος διαφωνεί ας μιλήσει τώρα, αλλιώς ας σωπάσει για πάντα!"
Δεν θέλω να σκέφτομαι καν τι θα παθαίναμε με Σώκο και την ψυχοσύνθεση άλλης εποχής που είχε, αν υπήρχε τότε FFP.
estai (27-12-20)
Σαρώνει η μπαουκαρα στο μεταγραφικό παζάρι κάνοντας πραγματικότητα τις επιθυμίες του Παμπλιτο της Λαουρας. Μετά την επιστροφή Λάμπρου, επιστρέφει και ο Ουαρντα.
drizzt (27-12-20)
Έχουν χεστεί πάνω τους με την ενίσχυση που προσπαθεί να κάνει ο Κάρυ.
Θα τους μείνει αξέχαστη η χρονιά που έρχεται.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Josimar : 28-12-20 στις 17:52 Αιτία: ορθογραφία
1-0 ο Κούγιας την μπαοκαρα στο 80'......αν μείνει ως έχει τότε με νίκη δικιά μας ξεφεύγουμε 8 πόντους από τις μπουγατσες και με μια νίκη στο μεταξύ μας καθαρίζουμε θαρρώ το πρωτάθλημα...
Send from my S20+ using Tapatalk
Πέναλτι στο 90+5. Μαλιστα
Είχε κανένας εικόνα απ' το πέναλτι;
Τεράστια παράγκα....ουτε τα προσχήματα κρατάνε οι μπουγάτσες
8========D
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Bookmarks