flessanto (14-12-20)
flessanto (14-12-20)
Για να είμαι ειλικρινής, δε ξέρω αν λένε ότι είναι αντικειμενικοί, γιατί τις λίγες φορές που τους άκουγα ήταν στην Καστοριά, ή τον Βραζιλιάνο το βράδυ του αποκλεισμού από τη Κράσνονταρ. Χωρίς να είναι ντροπή να μην είσαι, έχεις κάθε δικαίωμα να διαλέγεις υπο-ομάδες από τους πιθανούς πελάτες σου, απλά μη λες ότι δε το κάνεις.
Εμείς, ακόμα, δε ξέρουμε τίποτα, πέρα από αυτά που λένε οι άλλοι ότι έχουν - και το κυριότερο είναι ότι δεν ξέρουμε πώς το έχουν αξιολογήσει.
Άλλο να είναι στην άκρη της γραμμής ο Πουρλιοτόπουλος, άλλο ο μάνατζερ του παίκτη με πρόταση του Πουρλιοτόπουλου.
Η επιλογή του επιθέτου του στελέχους δεν είναι τυχαία, καθώς αυτός είναι ο Ματζαβελάκης των νεόπλουτων - τώρα, δε σημαίνει ότι μπλέχτηκε αυτός οπωσδήποτε, ΑΝ μπλέχτηκε.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αυτό που διάβασα σε διάφορα μέρη στο ίντερνετ είναι οτι κάποιοι καλοθελητές πήραν κάποια τηλέφωνα σε παίχτη για να έχει μειωμένη απόδοση στο σημερινό ματς. Και οτι όλες οι ομιλίες έχουν καταγραφεί και κάποιοι χθες ήταν στην ασφάλεια για να καταθέσουν για το θέμα. Τώρα αν είναι αλήθεια ή ψέμα δεν το γνωρίζω.
Josimar (13-12-20)
Ποιος ο λογος να ποσταρουμε ανακοινωσεις των ορκ μεταφρασμενες στα Ελληνικα και μαλιστα δυο φορες;;
Josimar (13-12-20)
flessanto (14-12-20)
Παίζει να 'ναι οι πιο μπετόβλακες διαπλεκόμενοι της ιστορίας. Ούτε για τσιγάρα στο περίπτερο δεν είναι να τους στείλεις. Το θέμα είναι όμως να τους πηδήξουμε εκεί που πρέπει, στα δικαστήρια και όχι στο επικοινωνιακό (που δεν είναι και το φόρτε μας).
Αυτό που γίνεται τώρα το ευχαριστιέμαι πιο πολύ και από την ήττα......
Τσούξιμο τσούξιμο;;;;
Δεν πειράζει....
Send from my S20+ using Tapatalk
flessanto (14-12-20)
Βλέπουν το τέλος τους;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Έλα, τελειωστε τους. Εχουν ερθει για γκαγκστεριλικια στην Ελλαδα-μπουρδελο. Χοντρε κυνηγησε τους.
Αυτοι που θαυμαζουν παοκ γιατι εξαφανιστηκαν?
flessanto (14-12-20)
drizzt (14-12-20), flessanto (14-12-20), giovanni#10 (14-12-20), sabar77 (14-12-20)
Και ανακοίνωση ερασιτέχνη μπαοκ:
«Οι παράγκες ξαναστήνονταιβ¦ Αυτή τη φορά, με ξένο αρχιμηχανικό και υλικά πολυτελείας, προερχόμενα από τας Ευρώπαςβ¦ Με «χασάπηδες Made In Europe», από τη μία, και υποταχτικές θεραπαινίδες από την άλλη, έτοιμες, να προσφέρουν καλές υπηρεσίες στο μεγάλο αφεντικό, το σενάριο είναι έτοιμο, νομίζουν ότι έχουν στήσει το τέλειο «έγκλημα», αλλά δεν υπολογίζουν τον μόνιμο τιμωρό τους και εφιάλτη τους, ο οποίος και πάλι θα «σηκωθεί» και θα αποκαταστήσει την τάξηβ¦
Όσο για τον ευτραφή βσκύλοβ από τον Πειραιά και τον εν Θεσσαλονίκη υποτακτικό, καλά θα κάνουν να αφήσουν τις βλαχομαγκιές και τις ειρωνείες και να προσέχουν, όταν αναφέρονται σε στελέχη του ΠΑΟΚ.
Όλοι ενωμένοι! Ο αγώνας συνεχίζεται!»
Η απάντηση Γκαγκάτση για τις μαύρες σακούλες
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
flessanto (14-12-20)
A, μη νομίζεις. Από την κόκα κόλα που βάζουν στη ρετσίνα τους είναι.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αν οντως υπαρχουν αποδειξεις γι'αυτη την καταγγελια, θα ριξουμε πολυ γελιο...
Bookmarks