BrazHlias (05-12-20), giovanni#10 (04-12-20), sabar77 (04-12-20)
BrazHlias (05-12-20), giovanni#10 (04-12-20), sabar77 (04-12-20)
Θέλω να δω πως θα διώξουν τον ΝΤΕΡΑΖΝΤΙΟ ΜΠΑΜΠΛΟ τώρα που του έκαναν συμβόλαιο. Θα πέσει το γέλιο της αρκούδας.
Αν και είμαι σίγουρος ότι θα τον κρατήσουν τουλάχιστον μέχρι το μεταξύ μας, έχει κι ένα ρόλο να παίξει.
panahs7 (04-12-20)
giovanni#10 (04-12-20)
Τα μπαοκια δεν παιζονται παντως. Απο δικαιολογιες, να φανε κι οι κοτες.
Ο Γκιοργκης πανω στην καψα του να βγαλει παραρτημα μας την Ομονοια, μάς αφαιρεσε απο παραρτημα τον Αρη!
Μολις αρπαξουν καμια πουτσα απο τον Ρουλη, θα τον ξανακανει δικο μας.
drizzt (04-12-20)
Περίμενα ότι δε θα καταλαβαίνατε ότι δεν είναι ο κανονικός Giorgi (τα Ελληνικά δε σας έκαναν εντύπωση) και ότι ο μέσος μπαοκτζης επιλέγει ονοματεπώνυμο από οικογένεια Σαββίδη και Πάμπλο Γκαρσία. Είναι για να μη τους ταυτοποιήσει ο Ζουρκεμπεργκ - τί σόι μπαοκ είσαι αν δεν είσαι και ψέκας;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (04-12-20), voskos_7 (04-12-20)
panahs7 (04-12-20)
Δε τον εχω να μενει πολυ στον παοκ ο Σαββιδοφ. Οταν ειναι πολλες οι ψωλες και δε μπορουν να βγαλουν τα κουμπουρια οι Ρουπου, τους πιανει η καταθλιψη και τα παρατανε.
chainsaw (09-12-20), giovanni#10 (04-12-20), panahs7 (04-12-20)
drizzt (04-12-20)
Η πλάκα είναι ότι ψάχνει αγοραστές για παίκτες τον Ιανουάριο... Ακόμα δεν έχουν ξεμπλέξει από την οικονομική επιτήρηση.
Έφυγε και ο Ζαμπά για τη Βραζιλία, αλλά ξέχασαν να μας που ότι του δώσαν άδεια...
Εμείς αλήθεια γιατί δε κρατήσαμε τον Βασίλη Βούζα;
Καλά, βλέπω το Γιαννούλη με 1,5 χαρτί στην Πεσκάρα...
drizzt (05-12-20)
BrazHlias (05-12-20)
Καλος ο παοκ, τεραστια βελτιωση σε σχεση με περσι. Εχει ηδη 5 βαθμους σε μια διοργανωση στην οποια περσι ειχε 0 (μηδεν).
Οποιος ειναι αντικειμενικος λοιπον, βλεπει την βελτιωση, αλλα τα μεσα του Μαρινακη προσπαθουν να μειωσουν αυτο το επιτευγμα.
Κατα τα αλλα, εγω πραγματικα δεν θα ασχολιομουν καθολου με τον παοκ, η πορεια του ειναι προδιαγεγραμμενη, γιατι σαν οργανισμος δεν ειναι για πολλα. Ο μονος λογος που γραφω κανα ποστ, ειναι για να τους σαρκασω, γιατι σχεδον θαυμαζουμε τον τροπο λειτουργιας του μερικες φορες.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bookmarks