drizzt (06-10-20)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
drizzt (06-10-20)
panahs7 (06-10-20)
Ενταξει, το συμβολαιο του ειχε ληξει και δεν ψηνονταν να τον ανανεωσουν.
Ψηθηκαν οταν εφυγε ο Σιλβα.
Δεν ξερω αν το καταλαβατε αλλα ο παορκ εξασφαλισε το πρωταθλημα με τη μεταγραφη του Μουργκ.
Ισως και ημιτελικα Τσαμπιονς Λιγκ.
BrazHlias (06-10-20)
Κι εγώ πιστεύω αν δεν τον αδικήσει η διαιτησία ο αρούλης θα παίξει γερά για 2ος.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Εγώ νομίζω ότι όλοι θα τον παίξουν δυο φορές... του θρυλέοντα τον ύμνο...![]()
There is a Dude in town
flessanto (06-10-20)
Πάντως βλέπεις τη δυναμική που έχει ο Ολυμπιακός να φέρνει παίκτες διεθνείς σε Γαλλία,Πορτογαλία κλπ και να γκρινιάζουμε και οι άλλοι φέρνουν τον Μούργο, τον Τάνκοβιτς, τον Πάσσαρη και τους παρουσιάζουν ως παικταράδες. Ο Άλεφ που βρίσκεται?
drizzt (06-10-20), flessanto (06-10-20), giovanni#10 (06-10-20)
Ποιος μας ελεγε οτι ο Αλεφ ειναι παιχταρας, το χαφ του μελλοντος (αιωνος) κλπ;; Πλακα ειχε.
Ο αλεφ είναι τουλάχιστον ισάξιος του εσιτι
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
captain-cook (07-10-20), flessanto (06-10-20)
Ο μισιτς δηλώθηκε από την Σπόρτινγκ για τα παιχνιδια του πορτογαλικου πρωταθληματος.
Θα τον κρατουσαν, αλλά βρήκαν καλυτερο.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
drizzt (07-10-20)
Για ψυχολογικούς λόγους λέει τον δηλώσαν.Έχει απ'ότι φαίνεται όντως αυτή την κωλοαρρώστια.
Μακάρι να γίνει καλά ο άνθρωπος.
giovanni#10 (07-10-20)
Ωχ Μα γι κύστη έγραφαν.
Μακάρι να μην ειναι κατι
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ο ντάμπλ Κυριάκος χθες στο ράδιο, ρωτήθηκε για το θέμα του FFP και είπε ότι είχαν ανοίγματα 40εκ τα οποία με τα λεφτά της Ευρώπης, τις πωλήσεις και τα σχετικά κατάφεραν να τα κατεβάσουν στο "πολύ πιο διαχειρίσιμο ποσό" -όπως είπε- των 17εκ. Κι αυτό γιατί όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, έκαναν πολλά λάθη δίνοντας μεγάλα συμβόλαια και υπεραξίες τα προηγούμενα 2 χρόνια, αφού σαν μέγεθος δεν ήταν σε θέση να διαπραγματευτούν διαφορετικά με τους παίκτες.
Χοντρέ μας έχεις καταστρέψει.
Νομίζω είπε επίσης πως ο Γιαννούλης είναι ο καλύτερος έλληνας ποδοσφαιριστής.
Στον πλανήτη ΠΑΟΚ είναι στην καρακοσμάρα τους. Έχω δει μερικές φορές τι γράφουν οι οπαδοί τους στα φόρουμ και έχω συμπεράνει πως οι περισσότεροι ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν, άκρως σουρρεαλιστικό. Το δε "αήττητο" μοιάζει να είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να τους συμβεί.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
drizzt (16-10-20)
Είναι και αήττητοι στο τσου λου.
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
drizzt (16-10-20)
Bookmarks