chainsaw (15-09-19), flessanto (15-09-19), giovanni#10 (15-09-19), The Dude (15-09-19)
Στο φόρουμ τους έγραφαν χτες πως εμείς το κάνουμε να παίζουμε και να ρίχνουμε κ 4 κ 5 γκολ.
Βρε φουκαράδες (επειδή μας διαβάζετε και θα το δείτε) , που μπορούμε να συγκριθούμε? Έχετε υπόψη σας την ιστορία του Ολυμπιακού??? Δεν μπορείτε όχι να δείτε... ουτε καν να διανοηθείτε τι σημαίνει Ολυμπιακός.
Η μια μας νύχτα ειναι όλη σας η ζωή. Το καταλαβαίνετε?
Είστε μια ομαδούλα που έχει λιγότερους τίτλους απο τον Άρη. Είστε μια ομαδούλα που πανηγύρισε με τρέλα ενα κύπελλο (με ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος) όταν η Λαρισσα το χε κατακτήσει τοοοοσα χρονια πριν.
Είστε μια ομαδούλα που δεν ξέρετε καν τι θα πει champion league.
20 χρονια να περάσουν κι ακόμα δε θα μας έχετε φτάσει.
Που παίζετε με κατι βαρελες και στοχ ξερω γω και κάνετε ααααα. Βρε κακομοίρηδες , όταν ο Ολυμπιακός έπαιζε με τον Καρεμπε εσείς δεν ξέρατε οτι υπάρχουν και ευρωπαϊκές λίγκες.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (15-09-19), flessanto (15-09-19), giovanni#10 (15-09-19), The Dude (15-09-19)
Ο Μίνωας χωρίς να δει το ριπλέι κατά τη διάρκεια του αγώνα αποφάνθηκε πως ήταν κανονικό το γκολ του Βαρέλα που ακυρώθηκε.
flessanto (15-09-19)
flessanto (15-09-19)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
flessanto (15-09-19), giovanni#10 (15-09-19)
Τώρα είναι κατανοητό πλήρως...
BrazHlias (15-09-19), captain-cook (15-09-19), flessanto (15-09-19), giovanni#10 (15-09-19), ttg_red (17-09-19)
Εμενα σαν ιδεα μου αρεσει. Εξαρταται βεβαια αν ειναι σπασμωδικη κινηση ή εχουν ενα πλανο να το αναπτυξουν αυτο το πραγμα.ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκαν τα πακέτα του PAOK TV
ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΕΖΟΝ 2019-20
Οι φίλοι της ομάδας, στην προνομιακή τιμή των 69,99 ευρώ, δηλαδή με λιγότερο από οκτώ ευρώ το μήνα, μπορούν να προμηθευτούν την συνδρομή για την τρέχουσα σεζόν και ν’ αποκτήσουν απεριόριστη πρόσβαση σε όλο το υλικό του PAOK TV, το οποίο περιλαμβάνει τις μεταδόσεις όλων των εντός έδρας αγώνων της Super League, απεριόριστη δυνατότητα επαναλήψεων, αλλά και πλούσιο αποκλειστικό υλικό, με εκπομπές, αφιερώματα και πολλά άλλα τα οποία θ’ ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα.
Οι πωλήσεις ξεκινούν την Τρίτη (17.09) στις 11:00. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φίλων του ΠΑΟΚ, θα λειτουργεί support & call center στο (+30 2310 954099) και στο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ].
Το call center λειτουργεί από τις 09:00 ως τις 21:00.ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣΟ κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει τη συνδρομή του για τη σεζόν 2019-20 από το επίσημο site του PAOK TV, πληρώνοντας είτε μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας, είτε έσω Paypal. Παράλληλα, πωλήσεις θα γίνονται και από τα PAOK FC Official Stores, σε Τούμπα και κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο κάθε λογαριασμός έχει δικαίωμα να είναι συνδεδεμένος ταυτόχρονα σε μία μόνο συσκευή.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Εν πρώτοις, οικονομικα δεν συμφερει. 70 ευρω τελικη τιμη, σημαινει περιπου 56 ευρω χωρις ΦΠΑ, και ακομα και αν δεν υπολογισουμε κανενα αλλο κοστος, για να φτασουν τα πεντε εκατομμυρια της νοβα, θελουν 90.000 συνδρομητες.
Για εντος εδρας αγωνες, οπου ενα μεγαλο μερος του κοσμου παει στο γηπεδο (περσι ειχαν μ.ο. περιπου 20.000 κοσμο), ειναι δυσκολο να το πιασεις αυτο το νουμερο.
Απο την αλλη, μακροπροθεσμα μπορεις να προσθεσεις κι αλλες υπηρεσιες, να δειχνεις ματς του ερασιτεχνη και αλλα βιντεο της ομαδας, αφιερωματα, αποκλειστικες συνεντευξεις παιχτων κλπ. Και υστερα μπορεις να πουλας κιολας δικαιωματα των αγωνων σου και σε καποιο αλλο καναλι, για επιπλεον εσοδα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
drizzt (17-09-19)
Το pay per view απ' ότι θυμάμαι δεν έπιασε ούτε στην premier, δύσκολο να πιάσει εδώ. Εγώ προσωπικά θα γούσταρα πολύ να μπορώ να πληρώσω 3-5 ευρώ να δω ένα ματσάκι του Θρύλου στο 90αρι πανί μου αντί να τρέχω σε καφενείο με όλους τους άσχετους να λένε παπαριές. Δεν είμαι συχνά σε μουντ να ακούω ηλιθιους και να γελάω τα τελευταία χρόνια, γέρασα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
BrazHlias (17-09-19), Faithful (17-09-19), Red Sting (18-09-19), Red&White-Nick-7 (17-09-19)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
drizzt (17-09-19)
Ο Άρης ζήτησε ξένους διαιτητές στο ματς με τα ορκ στην τούμπα. Μιλάμε για σοβαρό σκάνδαλο (άλλη μια φορά) αν δε γίνει δεκτό το αίτημα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Μιας και το φερε η κουβεντα, που βρηκε η ευρωλιγκα τον τυπο που περιγραφει τα ματς στα Αγγλικα; Τερμα γραφικος και ασχετος με το μπασκετ. Μοιαζει με τους εκφωνητες στο wwe, που γκαριζουν και βγαζουν συνεχεια επιφωνηματα.
Να σου πω την αληθεια τους προτιμω, εκτος απο εναν συγκεκριμενο.
Απο το να ακουω τους δηθεν που ταχα χαιρονται οταν βαζουμε καλαθι, περναμε μπροστα στο σκορ κλπ. ενω απο μεσα τους θελουν να βρισουν ή το παιζουν ξερολες με διαφορα στατιστικα της πουτσας εν ωρα αγωνιστικης δρασης, χιλιες φορες να ακουω επιφωνηματα.
flessanto (17-09-19)
7.99€ αντί 4,99 με τον Ολυμπιακό στο ΠΑΟΚ TV.
drizzt (17-09-19)
Πάντα μου την έσπαγε αυτό το ,99. Τέλοσπαντων. Κάντο δέκα ρε Ιβάν.
Με ομάδα που είναι στους ομίλους παίζεις.
flessanto (17-09-19)
Πότε παίζουμε?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Νομιζω αρχες Μαρτη στην Τουμπα.
differance (17-09-19)
Bookmarks