Ισαξια με τον Σα η τρελοκοτσιδου που πηδαει σαν το κατσικι για να δειξει οτι εχει τελεια ρεφλεξ... Που δεν ξερει και αυτος ποσα εχει πνιξει...
Ενταξει...
Ρε σεις και ο Σα εχει πνιξει 1-2 γκολακια. Οκ, μαλακια σαν του Πασχαλακη περυσι με την Μπενφικα δεν εχει κανει ποτε, αλλα γενικα ο Πασχαλακης εχει δωσει πολλους βαθμους στον Παοκ.
Ο Μπισεσβαρ σκοραρει πολυ περισσοτερο απο τον Ποντενσε. Ο δικος μας δημιουργει ανακατωσουρα στις αντιπαλες αμυνες, αλλα στο τελος απο ουσια λιγα πραγματα. Οχι, οτι με χαλαει που ειναι στην ομαδα. Βοηθαει πολυ.
Ειναι αυτο που εχουμε πει κι αλλες φορες. Εαν σκοραρε κιολας ουτε για διακοπες δε θα περναγε απο εδω ο κοντος. Απλα θα θελαμε κατι ενδιαμεσο ειναι η αληθεια. Προς το παρον με καλυπτει ο στουμπος... Θα δουμε μεσα στη σαιζον εαν βλεπουμε γκολ παλι με το κιαλι και πεσει το βαρος στα εξτρεμ μας, που εκει θα πεσει καντηλι μαλλον...![]()
Όντως ο ΠΑΟΚ έχει 2-3 μονάδες που είναι καλύτερες από τις δικές μας ομως αυτό που για μένα του δίνει πλεονέκτημα σε σύγκριση με μας είναι το πάθος τους κ ότι αρνούνται να χάσουν. Είναι φανερό το ποσό παθιασμένοι παιζουν οι Βιεϊρίνια ματος κ Βαρελα πχ. Έχουν χαρακτηριστικά ηγέτη
Το βλέπεις σε κάθε πανηγυρισμο. Αντίθετα τους δικούς μας τους βλέπω χαλαρούς ειδικά ορισμένοι έχουν πολύ μπλαζέ φάτσες (ποντενσε πχ)
Πρέπει να βγαλουμε κ εμείς πάθος ως ομάδα. Οι παίκτες μας να έχουν νοοτροπία τους γαμαμε όλους, δεν χάνουμε με τπτ κτλπ. Οι γνώμη μου πάντα. Ως μονάδες κ ομάδα πιστεύω είμαστε καλύτεροι.
Ο ΠΑΟΚ έχει κόμπλεξ τεράστιο. Χτες μπήκε σε γεμάτη τούμπα χαμούλη και για 20 λεπτά αντί να μπουν με φόρα τις έκαναν καφετί τις κάλτσες.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Χωρις να θελω να τους υποτιμησω, δεν το λεω οπαδικα. Ο παοκ ειναι μικρη ομαδα.
Ειναι μικρη ομαδα σε σχεση με τον Ολυμπιακο και τον βαζελο. Ειναι μικρη ομαδα ακομα και σε συγκριση με την αεκ. Μεγαλυτερο μεγεθος ειναι σιγουρα απο την Λαρισα και οριακα απο τον Αρη, που αν δεν ειχε πεσει κατηγορια δυο φορες δεν θα συζηταγαμε καν, θα ηταν και ο ρουλης απο πανω του.
Οποτε δεν μπορεις να τους κατηγορησεις, ουτε για αυτο που λες εσυ, ουτε επειδη πανηγυριζουν που ηρθαν 2-2, αποτελεσμα που τους μειωσε τις πιθανοτητες να περασουν σε σχεση με πριν ξεκινησει το πρωτο ματς.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Μεταξυ μας για τον που...ο ηταν η ατμοσφαιρα χθες στο γηπεδο τους.....!!! Σαν εκκλησια....!!! Και το μονο συνθημα που ξερουν ειναι το παοκ ολε ολε ολε ολε.....!!! Και να σου το ενα πουτσικι, πισω απ' το αλλο....!!! Συνηθισμενοι βεβαια...!!!![]()
![]()
![]()
flessanto (07-08-19)
Προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ στο Άμστερνταμ, ισοφάρισε ο Αίαντας.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
αντε να αποκλειστουν να γελασουμε λιγο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ρουφηξαν και δευτερο.παει και φετος το τσ.λ. για την υπερομαδα των μπουγατσομαχων
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
flessanto (15-08-19)
Το πιστεψαν τα παοκια μεχρι να ισοφαριστουν!
Εντωμεταξυ πηρε 3 πεναλντι ο Αγιαξ. Ή νομιζαν οτι παιζουν στην σουπερλιγκ οι παικτες του Παοκ ή αδικηθηκαν.
Θα είχε περισσότερο γέλιο αν περνούσαν τώρα και τους άφηνε έξω ο ΑΠΟΕΛ.
Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
3-1 πλεον η μπουγατσα.βεντουζα γαμιοληδες
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Η πούτσα ήταν με κρέμα ή με τυρί;
There is a Dude in town
flessanto (15-08-19)
Με τη δεμένη ομάδα του Λουτσέσκου, αν δεν είχε φύγει ο Ρουμάνος, θα είχαν περάσει και αργότερα, χωρίς να δείχνουν κάτι το εξαιρετικό φέτος οι αγγλικές και ισπανικές ομάδες και με πεσμένη την Μπάγερν θα είχαν φτάσει τουλάχιστον τελικό.
3-2 έχασε o ΠΑΟΚ με 3 πέναλτι του Άγιαξ. Μέχρι του χρόνου θα γκρινιάζει και νομίζω θα έχει και δίκιο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ΠΟΥΤΣΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ , ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ
ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ, ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣ.Λ, ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΠΑΛΙ ?????
ΟΠΑΔΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΜΙΛΟΥΣ.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bridgestone (13-08-19), flessanto (15-08-19), sabar77 (13-08-19)
Bookmarks