Δεν ξέρω τι λέτε αλλά η μπουγάτσα είναι ωραία. Και με κρέμα και με τυρί. Επίσης είναι ωραία και η μπουγάτσα με cd.
Οπως λενε και οι μαγκες της μπουγατσας...να καθαρισει το κρατος!![]()
Βραζουν οι μπουγατσομαλακες με τον Πανλαγοκοτιακο που πιστευουν οτι κρυβεται πισω απο τη κινηση του Τσιγκα να ζητησει αμεσα 100.000€ που του οφειλονται διαφορετικα θα καταθεσει προσφυγη να μεινει ελευθερος!
Καλα να παθετε μπουγατσοβλακες αυτο σας αξιζει σκατοκεφαλοι...που ξερετε να βριζετε τον Ολυμπιακο που μετα το δημοσιο ειναι ο μεγαλυτερος χρηματοδοτης σας.
Και ενω οι πρασινολερες σας γαμουν συστηματικα εδω και δεκαετιες!
Ìç âéÜæåóáé ößëå ìïõ áõôïß åßíáé éêáíïß íá âãÜëïõí áíáêïßíùóç ðïõ íá ëÝåé üôé ðßóù áðü áõôÞ ôçí êßíçóç ôïõ Ôóßãêá âñßóêåôáé ï Ïëõìðéáêüò ðïõ åäþ êáé êáéñü âïëéäïóêïðïýóå ôïí ðáß÷ôç.
ÌðáïêÜñá ïëÝ...........
Ôá ëÝìå óôï ÊáñáúóêÜêç !!!
îåêéíùíôáò áðï ôï ïôé ï âáóéêïò ëïãïò ôçò áðïôõ÷éáò ôïõ ÈÑÕËÏÕ óôçí åõñùðç åéíáé ôï åðéðåäï ôðõ ðñùôáèëçìáôïò êáé ç åëëåéøç óïâáñïõ áíôáãùíéóìïõ ÐÑÏÊÕÐÔÅÉ ÏÔÉ:
***** ãéá ïëá öôáéåé ï ÊÏÊÊÁËÇÓ *****
åîçãçóç:
>ï ÊÏÊÊÁËÇÓ åêëåøå ôá ëåöôá ôïõ Ìðáïê
êáé åôóé:
>ï Ìðáïê äå ìðïñåé íá êñáôçóåé ôùñá ôï ãéãáíôá ôóéãêá
áñá:
>ï ôóéãêáò èá ãõñéóåé óôï ëáãïõìé ôçò ðáéáíéáò
åôóé ùóôå:
>äõíáìùíåé áðéóôåõôá ç åðéèåôéêç ãñáììç ôïõ ðáï
áðïôåëåóìá:
>ãéãáíôùíåôáé ï áíôáãùíéóìïò ôïõ ðñùôáèëçìáôïò
óõíåðåéá:
>êáëýôåñï ðñùôáèëçìá, éó÷õñïôåñåò ïìáäåò, äõíáôïôåñïò Ïëõìðéáêïò êáé ðéï åôïéìïò ãéá ôçí åõñùðç ôïõ ÷ñïíïõ
ÉÄÏÕ ôï óêïôåéíï ó÷åäéï ôïõ ïëõìðéáêïõ
öùíç ÌÁÊÅÄÏÍÏÌÁ×ÙÍ éó÷õñç:
1.æçôù ï ìðáïê
2.áäåñöïðïéçóç ìå ôéò áñ÷é-áäåñöáñåò ôçò ðáéáíéáò ôùñá
Ó'áãáðù óôéò ÷áñåò êáé óôéò ëõðåò, ìáæé óïõ ðáíôá
Èñõëå ãéáôé ìå óåíá æù êáé áíáðíåù!!!
ÅÉÓ ÈÁÍÁÔÏÍ!!!
[Ìüíï åããåãñáììÝíïé ÷ñÞóôåò ìðïñïýí íá äïõí ôá links. ]
Êáé áöïõ äåéôå ôï âéíôåáêé êáé îåñáóåôå...ðçãáéíôå åäù êáé õðïãñáøôå ôç äéáìáñôõñéá!
SEND ME AN ANGEL Scorpions
á ñå êïêêáëç ðáëé åâáëåò ôï ÷åñáêé óïõ
ΑΛΗΤΕΣ ολυμπιακοι
ο Μπαοκ δεν Μπεθαινει
Baokia γερά σήμερα με το 44. Ορμάτε ρε.........
Αν χάσετε πάντως μη πείτε ότι θέλετε ενύσχιση επιθετικού.
Γιατι κάτι για Ζιο ακούγεται.
Ξέρετε ρε το παλτό που λέγατε κάποτε που έπαιζε στον Θρύλο.
Ôá ëÝìå óôï ÊáñáúóêÜêç !!!
Ελπιζω ο Ζιο μετα τη ΒΛΑΚΕΙΑ που εκανε να παει στις λερες του Πειραια να μην διαπραξει το ΕΓΚΛΗΜΑ να παει στους Βουλγαρους.
Αχ ρε Ζιο μην σπαταλας την αγαπη που ελαβες απο εμας...
Τον σεβασμο που σου εχομαι μην τον πουλας...
ÅÉÓ ÈÁÍÁÔÏÍ!!!
Êáé áöïõ äåéôå ôï âéíôåáêé êáé îåñáóåôå...ðçãáéíôå åäù êáé õðïãñáøôå ôç äéáìáñôõñéá!
Ο Ζιο είτε πάει είτε δε πάει στο μπαοκ με αφήνει αδιάφορο.
Έχω αποφασίσει να μείνω οπαδός φανατικός της μαγείας και των συγκινήσεων που μου χάρισε η παραμονή του για 6 χρόνια στον Ολυμπιακό, και αυτό δεν το ανταλλάσω με τίποτε!
Η διοίκηση του Ολυμπιακού όφειλε να έχει αντιμετωπίσει με μεγαλύτερο ΣΕΒΑΣΜΟ (άγνωστη λέξη αυτή με νωπές τις μνήμες από άλλα φευγιά...) το Ζιοβάνι, το Καρεμπέ και πολλούς άλλους που προσέφεραν στον Ολυμπιακό.
Δεν το έκανε και για να είμαι ειλικρινής δεν περιμένω να δω ΣΕΒΑΣΜΟ από το Λούβαρη και τη παρέα του... Ο Ζιοβάνι από την ημέρα που έφυγε από το λιμάνι, αγωνίστηκε σε τρεις διαφορετικές ομάδες και πάει για τέταρτη... αποδεικνύωντας ότι είχε ακόμη κότσια για να παίξει μπάλα και διαψεύδοντας όλους εκείνους που τον θεωρούσαν "τελειωμένο"! Κάποιοι μάλιστα έφτασαν στο σημείο να λεν "ρε που κατάντησε... να παίζει Β' Εθνική..."
Ίσως να χρωστάει και σε αυτούς μια απάντηση...
Áí êáèßóåéò ìå óôñáâü, ôï ðñùß è' áëëçèùñßæåéò...
Και ποιος ειπε οτι εγω δεν του εχω σεβασμο και αγαπη φιλε Αντωνη?
Αχ ρε Ζιο μην σπαταλας την αγαπη που ελαβες απο εμας...
Την αγαπη τουλαχιστον την δικη μου την εχει, μιλω ομως για σπαταλη γιατι απο μερικους περιμενεις να μην την σπαταλουν εναντιον σου.
Τον σεβασμο που σου εχομαι μην τον πουλας...
Και τον προσωπικο μου σεβασμο τον εχει, μιλω ομως για πουλημα γιατι απο μερικους περιμενεις να μην στραφουν εναντιον σου.
Σε οτι λες για διοικηση κ.λ.π. δεν εχω λογο να διαφωνισω τουλαχιστον για μερικα τους λαθη, ακομη δε περισσοτερο αν ειναι αληθεια οτι ο Ζιο εχει ακομη να λαβαινει απο την ομαδα χρεωστουμενα.
Απο κει και επειτα ομως μερικους μεγαλους που αγαπησες στην ομαδα σου, δεν περιμενεις να τους δεις να αποχωρουν στα κατω τους.
Πολυ δε περισσοτερο να καταληγει σε ομαδες που μια ζωη εχουν προηγουμενα με την ομαδα σου.
Ετσι το βλεπω εγω, αλλα δεν ζητω το αλαθητο ετσι κι'αλλιως!!!
ÅÉÓ ÈÁÍÁÔÏÍ!!!
Áí ï Æéï ÄÅÍ åßíáé ôßðïôá Üëëï ðáñÜ ôï óêõëÜêé ôïõ Ãëïõ ðïõ ôï Üãåé êáé ôï öÝñåé ìÝ÷ñé êáé ôïí Åèíéêï, äåí èá ðÜåé... áí üìùò æåé ãéá íá äéáöçìßæåé ôïí Ãëïõ, ü÷é ìüíï èá íôõèåß ìðïõãÜôóá áëëÜ êáé èá êáôáóôñÝøåé ü,ôé ìå êüðï êáé ìáãåßá Ý÷ôéóå ôüóá ÷ñüíéá...
Æßï, ìçí îåöôéëßæåóáé Üëëï, ïé ìåãÜëïé ðáßêôåò öáßíïíôáé áðü ôïí ôñüðï ðïõ áðï÷ùñïýí...
ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ ÓÕÍÄÅÓÌÏÓ ÖÉËÁÈËÙÍ ÐÅÉÑÁÉÙÓ
1925
Σωστος ο loki...
ÂëÝðåéò åêåßíï ôï âïõíü ðïõ ìïéÜæåé ìå êåñÜóé;
Πανουτσοκαρπετόπουλοι: "Τι έγινε, βρήκατε άκρες με τον επόπτη χτες;"
Ρεπόρτερ ΠΑΟΚ (Κόλκας): "Ναι, οπως θα μας παίξει σε 3 μέρες ο Κασναφέρης!!!!"
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ! Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!! Τον ρωτάνε για το ΠΑΟΚ-ΠΑΟ και απαντάει για τον Ολυμπιακό!
ç ðáñáêáôù ðáñáãñáöïò ôçí ðçñá áðï ôçí óõíåôåõîç ôïõ óáëðéããéäç óçìåñá ¨
áöéåñùìåíï óôéò áíôéêåéìåíéêåò ïìáäåò
Ïýôùò Þ Üëëùò áðü ôéò áèçíáúêÝò ïìÜäåò, ï Ðáíáèçíáúêüò Þôáí ç óõìðÜèåéÜ ìïõ. Êáé äåí ôï ëÝù ãéá ëáúêÞ êáôáíÜëùóç. ¶ëëùóôå üëïé ãíùñßæïõí ôá áéóèÞìáôá ôïõ ÐÁÏÊ ãéá ôïí Ïëõìðéáêü... ÔÝëïò ðÜíôùí, ôï óçìáíôéêü Þôáí üôé ç ïìÜäá ìïõ Ýäåéîå ðüóï ðïëý ìå ðßóôåõå. Êáé ìïõ îåêáèÜñéóå üôé Ý÷åé ìåãÜëåò áðáéôÞóåéò áðü ìÝíá».
Bookmarks