drizzt (27-09-18)
Καλα, περιμενετε...
drizzt (27-09-18)
Το θέμα είναι ότι δεν έχει κληθεί σε απολογία.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Γιατί κλήθηκε σε απολογία για τα καπνογόνα με την Κούλα, που έχουν βγάλει και κανονισμό;;; Και μάλιστα αν δεν κάνω λάθος θα ήταν η 3η φορά, άρα κεκλεισμένων.
με το που πήρε οργανωμένα η φωτιά με τα πανό ο διαιτητής έπρεπε να διακόψει το παιχνίδι και να πάει σπίτι του
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Paneas (27-09-18)
Ενώ εμείς αν ανάψουμε φωτιές σήμερα στο γήπεδο σιγά μην παίξουμε την Κυριακή με τους άπλυτους με κόσμο μέσα. Ε ρε πούστη τί ασυλία έχουν οι γύφτοι;
Βγήκε ένας λοβοτομημένος το μεσημέρι στο ράδιο κι έλεγε "Δεν μας το έκλεψε η ΑΕΚ το πρωτάθλημα, αλλά ο Ολυμπιακός. Δεν αντέχει που ο Μπάοκ πλέον είναι ο μεγάλος του αντίπαλος και δεν τον ένοιαζε ποιος θα το πάρει, αρκεί να μην είμαστε εμείς." Πρέπει η επιστήμη να τους εξετάσει κάποια στιγμή, να μας πει τι πήγε στραβά και δεν ακολούθησαν την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.
drizzt (28-09-18), pirateeeeeee (27-09-18), thelastbaron (04-10-18)
0-1 με το καλημέρα ο Μπάογκ.
Αμα έχεις φορ....
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Και δεύτερο...
Α, καλα...
ποσο χαμηλα εχουμε πεσει.....παει καλυτερα ο παοκ στην ευρωπη απο μας...ποιος;;;;ο παοκ....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τι γίνεται ρε, μας τρολάρει ο Θεός;
3/3 ευκαιριες-γκολ;;;;;
Αντε γαμησου...
Απίστευτο
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αυτό γίνεται όταν έχεις κωλάρα. Εμείς από πρώτο γκρουπ πέσαμε με ομαδάρες, κι αυτοί απο το τρίτο με καφενεία
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
flessanto (04-10-18)
Όπως πήγε το παιχνίδι ναι, έπρεπε. Όμως ο Ολυμπιακός με τη καλή του εμφάνιση κατάφερε να προηγείται μέχρι το 70'. Κι όχι απέναντι σε καφενείο. Αν είχαμε εμείς Ιγκουαΐν, Σούσο, Μπακαγιόκο κλπ, τώρα θα νομίζαμε ότι έχουμε σηκώσει ήδη το Γιουρόπα.
― Bertrand Russell
flessanto (05-10-18)
Bookmarks